סמינר תנועה

Yootam

New member
סמינר תנועה

טוב, אז האמת שאני לא לגמרי יודע במה מדובר. אבל יש לי תחושה כזאת שהסמינר הזה הוא מאוד מאולץ, איזושהי דרך להגיד: "אנחנו י"בניקים, אנחנו כאן ואנחנו עושים!" ואני רוצה לשאול אם זה באמת מה שזה. בסך הכל הרעיון של הסמינר הוא טוב, אבל יש כמה דברים שאני פשוט לא מצליח להבין. מהמארגנים שמעתי שאנחנו לא צריכים צמ"ר, את הכל נעשה בעצמנו- אז באמת כל הכבוד לנו, אבל מה רע בלקבל עזרה- ואני מחזיר אותנו לסמינר י"ב להרצאה של שי דהרי על המעגלים- למה שלא נעבוד בתוך המעגלים האלה שיעזרו לנו וביחד נגיע להצלחה מרובה יותר? עוד שמעתי שאומרים שאנחנו לא מבקשים תקציב- וזה נשמע לי נאיבי לחלוטין. יכול להיות שאני טועה כאן בכל מה שאני אומר, או אולי בכלל לא הבנתי את הרעיון של הסמינר, אז בבקשה שמישהו יבוא לעשות קצת סדר בעיניים.

RMXXX

New member
אני יעשה לך כמה סדר שתרצה

אבל לא כאן, ומאולץ הוא לא, בכלל לא, אני יסביר לך הכל אישית. אתה מגיע מחר לפגישה על מחנה פסח?

kedeman

New member
אפשר שכן תנסה להסביר פה?

לאנשים שלא היו באף ישיבה שלכם (כי אתם לא מזמינים!) ושיודעים בקווים כלליים (או בכלל לא) על מה שאתם מדברים

RMXXX

New member
בוא נסכם ככה

כל מי שלא יודע או רוצה לדעת עוד פרטים על הסמינר, רוצה לעזור או משהו, שיפנה אלי אישית. אני פשוט חושב שעדיף שאת הפרטים התכניים וההחלטות לגבי הסמינר לא נפרסם עדיין... תפנו אלי (במיוחד אתה שי) 064866913 או במסרים גל

fresh mishmesh

New member
למה לא גל?

אני חושבת שזה ממש מוטעה... חבל- אנשים מתעניינים ברעיון של הסמינר... גיריתם אותם במתעניינים, עכשיו צריך לענות על הגירוי הזה.. אתה רוצה להגיד לי שאתה באמת תיתן מענה טלפוני ארוך ומפורט לכל בנאדם שיתקשר אליך? בוא רק נגיד שזה התכנון הכללי כרגע של הסמינר... אני לא חושבת שזה משהו שצריך להישמר בסוד... אנשים צריכים להיות מודעים למה שהם הולכים להתעניין בו בטלפון... כי לדבר איתך בטלפון זה די מפחיד (מנסיון) ואולי אנשים מרגישים שזה טיפה מחייב... אבל אם אתה ממש חושב שההודעה שרשמתי למטה חושפת הרבה מדי לגבי התוכן של הסמינר ובלה בלה בלה, תבקש משי למחוק אותה...

RMXXX

New member
אני פשוט חושב

שמי שבסופו של דבר יהיה חניך בסמינר, ויש פה הרבה כאלו, צריך לדעת יותר מדי פרטים על התכנון שלו או על מה שהולך להיות שם, זה גם סתם יהרוס להם. ואין לי שום בעיה להסביר לכל אחד אישית בטלפון\מסרים.

יותם...

אני גם כן חושב כמו גל שאת הפרסום של כל הרעיון לא ניתן בשלב הזה... אבל הוא יבוא. ולגבי מה שאמרת : "אנחנו י"ב ובלה בלה בלה..." אני ממש לא חושב ככה, אולי הרעיון כן צמח מכמה י"בניקים אבל הוא בשיתוף עם מג"א. את הסמינר יעבירו גרעינרים ויב"ניקים שמעוניינים לקחת חלק. אני חושב שאם הסמינר ילך טוב והרעיון שלו יעבור בצורה הטובה ביותר אז עוד שנה שנתיים גם י"א יריצו סמינר בסגנון! שהרי המטרה הגדולה והחשובה מאוד (כבר ציינת אותו אז אני מרשה לעצמי לומר) הוא החזרת התנועה לנוער - להחזיר את הנוער לתנועה. וכן, כל מי שרק רוצה להתעניין עוד ועוד (גם י"א וי') יכול לצלצל אליי וגם אל גל. וכנ"ל לכל מי שרוצה (בשלב זה גרעין עודד וי"בניקים) לקחת חלק פעיל בסמינר שיצור קשר. 055878375

RMXXX

New member
אני חייב לתקן אותך

זה מג"ע (מועצת גרעין עודד)... וזה באמת לא מאולץ, הסמינר בא מתוך משהו שמפריע לנו והחלטנו לשנות אותו. אני ומתן נעלה את הרעיון הכללי של הסמינר בערב, ומה גרם לנו לעשות את הסמינר הזה, בשביל שיהיה ברור יותר לכולם. רק בכלליות את הרעיון.

RMXXX

New member
אתה בטוח?

משום מה אני זוכר שזה מועצת גרעין עודד...

נ ו ם

New member
אני אישית עדין לא פתרתי את הסוגיה

בינתיים אני קוראת לזה מועצת גרעין ארצי וכותבת מג"ע.

RMXXX

New member
אסור לכתוב מספרי טלפון של

אנשים אחרים (כאילו לא המספר שלי), או שאני טועה?

kedeman

New member
אסור לכתוב מספרי טלפון בפורום

אבל עד ששי מגיע לפורום הוא נתקע כי אם אני אמחק את ההודעה עם הטלפון של שגיא כל השרשור שאחריה ימחק ואם אני לא אמחק אז יש פה מספר טלפון פרטי מפורסם מה שתפוז בקשו שלא יהיה אני לא אמחק הפעם אבל בבקשה אל תפרסמו פה מספרי טלפון פרטיים

kedeman

New member
אני ידעתי על מג"ע

כמו שיש "מועצת חניכים" אז מועצת גרעין עודד זה על אותו משקל נראה לי.....

kedeman

New member
אתם עושים פרסום כבר כמה זמן

אז יופי, הצלחתם לפרסם ולגרות למוצר שעוד לא ממש קיים (רק באופן רעיוני!! אין לך משהו ממש בנוי!!) אז באופן הזה אתם יורים לעצמכם ברגל כי עד שיהיה הסמינר תרד ההתלהבות וההתעניינות בו ד"א מה עם תאריכים? יש משהו?

RMXXX

New member
דבר ראשון

יש כבר הרבה בנוי... ובקרוב תעלה הודעה שתסביר יותר על הסמינר...

שני דברים..

אחד - מתי הסמינר הזה אמור להתקיים בערך? עוד חודש? חודשים? לקראת סוף השנה? לקראת פסח?! דבר שני - הוחלט כבר לאיזה גילאים הסמינר הזה? אם זה גם לטרומ"פים?

למעלה