סמינר סובלנות!!!!!!!!

עוף מפה

New member
סמינר סובלנות!!!!!!!!

חע היה מעולה, באמת שנהניתי! אדום דהוי קדימה נכנס להם באמא!!

Walk On Water

New member
ממממחוז צפון../images/Emo47.gif

היה כל כך טובבבבבבבב!@!#^#$ הייתה קבוצה אדירה.. אללה צהוב! המדריכים שלי היו מיכל וצלר וחבוב המדליקים! סמינר סובלנות 2007- היה טוב, היה צהוב!

מיכלצי

New member
היה ממש טוווב

היינו ריכוז גבוה של כל האפקניקים, חוץ מיער שהיא מד"צית כזאת. עינת ונוי המגניבות הדריכו אותנו ובאמת שהיה ממש כיף, גם לפגוש את אופירי שם ולהכיר עוד אנשים חדשים=] למאייקי הייתה חוויה מתקנת ואני מאוד שמחה על כך ואגי זאת במקומה כי היא אינה בפורום. ורוד, קדימה! ניתן להם באמא! (עופר, אנחנו ורודים!).

אופיר ס

New member
היה בן זונה!!!!

מיכלי ועופר, היה כל כך כיף להיות איתכם בקבוצה! ובכלל, היתה לנו קבוצה מצוינת ושתי מדריכות עוד יותר מצוינות!!! שירה מותק, היה כיף לפגוש אותך! וורד שליטע! למרות שיש משהו במה שעופר אמר- אדום דהוי נשמע יותר טוב... וגם יותר יפה... -16 קדימה, ניתן להם באמא! זה המקור... ולא תהרסו לאורון...

Oukami Kun

New member
צהוב זה יפה!

צהוב זה לא בוטה! צהוב זה עשר, אנחנו עם וצלר! צהוב זה הדבר וחובב ווצלר הם ה מדריכים. ועשינו הכי הרבה רעש והיה הכי כיף בעולם. היה טוב, היה צהוב. (הילה- אימצתי)

יבח

New member
D:

היה כ"כ טוב ט' ט' טורקיז! בשבילנו- עליז! כי כולנו בקריז...ט' ט' טורקיז!!!!! היה ממש כיף:] אנשים טובים... כמה זכרונות רעים מהמדצים
אוכל לא אכיל... ו......חימום אלוהי בלילהD: היה מזג אוויר כל כך כיףףףףףף :]

מיכלצי

New member
היה אוכל מעולה!

מה את מתלוננת. חח :) החורף שלנו כ"כ יפהה. הייתה שקיעה מדהימה בערב ולא הייתה אתי מצלמה *מתמרמרת מחדש*

קבוצה 1 הכי נחמד! :)

היה מעוללללללללללה! קבוצה אדירה, אחלה מדריכות, אנשים טובים מעמק חפר ודרום שרון, גזר אימפריה! [רכזת שמתחרפנת בשירי רוק P:] גשםםםםםםםםם![
] לא הספקנו להנות.. והכל נגמר
תמונות בקרוב

../images/Emo45.gif שירלי ממש הטרידההההההה

כזאת מלכה "יור פויזזזזזזזןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןאןאןאןאןאןאןאןאןןןןןןןןןןןןןן" עם תלתליה הגזריים

אללה משצים../images/Emo47.gif

חחח היה מצויין עזבו אותכם צבעים
המשצים היו הכי טובים[נראה לי איזה 10 אנשים+-] היה באמת מצויין והאוכל היה מצויין--->במיוחד בגרעין קונדס שאירח אותנו מצויין
[תודה]

Oukami Kun

New member
יווו היית בקונדס, זה המקום

הכי מעולה בעולם... ברצינות, כ"כ כיף שם. היית עם שחק הג'ינגי' D:

יואוו היה כל כך טובב =]]]]]]]

היה כל כך תותח במחוז מרכז ( חה! חרוז!) , קבוצה 7 בלאטטט חח ו.. גם כי יצאתי עם סאפיר המאגניבה :))) הכי כייף היה בערב חברתיי היה ממש מצוין !! { חוץ מהתעללות "קטנה" שספגתי שם
..חח } ובאסה שהיה גשם זה דפק אותנו תמיד בבניינים ולא יכולנו לצאת לבחוץ ולשיר מורלים של גזר אימפריה
... לא שזה מנע מאיתנו לשיר ררררר'..

rikko 13

New member
מחוז דרום כבוד!!!! במיוחד לקבוצה 11

אנשים הייתה לי את הקבוצה הכי טובה ומעגל מסזי'ם זה אחלה משחק ואפילו קיבלתי את תואר מלכת הסובלנות!!!!! יאי

כפרה עלייךךך!!!

את בטח תוהה לעצמך מי אני, קיצר, זה בר המדריך שלך! ובאמת את אחת הגדולות!

למעלה