סמינר סובלנות!!!!!!!!

izbitski

New member
ואאאאאי היה אדיר!!!!!

10....9....8...7
...7!
..7!!!.
....7!!!!!!!!!!!!!!!
ויינר ולאלוש המדריכים הכי גזורים שהכרתי!!! כל השאר זה קקי! רק 7! אוכל סבבה+ והערב חברתי היה פצצ! איזה באסה שלא הבאתי מצלמה...

Ben Dor

New member
יאוו היה כל כך מעולה =]

כל כך נהנתי בסימנר!! הייתה לי קבוצה לבניםםם!! (מחוז מרכז 20) ובערב חברתי היה סבבה+ הייתה מסיבה מעולה החלק של הרוק...סורי אם פגעתי במישהו בפוגו שהיה...

Ben Dor

New member
היו לי שתיים איזה מהם

אוייש אני סנילית ממש חחח

טרו טרו אה!!1 טרו טרו אה!!1

7!!1 7!!1 7!!1 7!!1 הנה באאאאאאאאאאאאאא וואווווווו היה סמינר בנ"זזזזזז באמת שיצאנו על המדריכים הכי תותחים שיש
[דין אלוש ורוני ויינר!] כמה צחקתי ביומיים האלה, וואו ואל תתבלבלו-גם למדתי לא מעט. :] אפילו קיבלנו באד אין ברקפסט
מרצל הסובלנות
[שימו לב לסוריאליזם שדין אלוש יצר שם]

מחוז מרכז- איזה פגז! ../images/Emo9.gif

היה פשוט אדיר! הדרכתי את קבוצה 15 עם נעה מצורן, ונהנתי מכל רגע

הייתה לך קבוצה כלכך אדירה!!!

~מקנאה~ אגב, גל קציר, זה השאולי המפורסם מהשיר...

חחח סתיו מדצים !!

איפה הדמיון בינו לבין מריאנו?
בינינו סאפיר את יודעת את התשובה ..חח מה שגם מזכיר לי .......אהמ התערבות ספיר עדי..

כלכך מבאס ששחכתי..;(

למרות שאת בלונדינית גם ללא פאה..
אבל זה עוד יקרה! חכי תראי!

אני לא בלונדינית גם ללא פאהה!! אמ

מה שאני מנסה להגיד זה שרק אם הייתה עליי פאה בלנודינית הייתי בלנודינית ואם לא הייתה אז אני לא, כי אין עליי פאה בלונדינית אז איך אני יכולה להיות בלונדינית ? הא? ! יואו איזה ניסוח מושלם אני כזאת גאון!! =] בקיצוררר אדיייייייי את לא יכולה להתכחש לאמת ! נגידדדדד את לא תבואי לגמל ותגידי לו איי גמל אתה קוף! נכון ?!
אז אני אף פעם לא אשים על עצמי פאה בלונדינית ! למה ? כי אני מתכחשת לאמת אדי מגזר!

justsilly

New member
רונצ'וקקק!!

בהחלט היה פגז במחוז מרכז!!! הדרכתי את קבוצה 12- אדיריםםםםםםם!!! אחלה קבוצה, וממש נהניתי!! כשיהיו לי תמונות אני אעלה לפה או לאתר

evya06

New member
נכון הייתם גדולות!!!

והיה ממש מצחיק!! ושוב הייתי עם גלגולי...

למעלה