סמינר סובלנות

HairyPoota

New member
גם אני בא לסמינר!

אני ניר מד"צ מלב השרון (סנובים) וגרעינר בעתיד ברמת הגולן.... מישו מוכן לעשות לי חולצה כחולה?!

s h e e p i t

New member
אתה בא ?!

זוכרים שרשמתי בהודעה למעלה שאני באה.... אז התוכניות השתנו... ניר בא... אז אני לא סתם...
ואז מה אם אנחנו סנובים .... =) זה כיף....

krumer18

New member
אני?

קרומר...ניר קרומר...מד"צ בגבתון... זה נכון שאנחנו ישנים בכתות???

s h e e p i t

New member
אמ.... טוב כנראה שלא ישנים בכיתות..

זה לפי מה שאמרו לי עכשיו.... אבל אני לא בטוחה.... יכול להיות שנישן בחדרים....

s h e e p i t

New member
לפי מה שאומרים בתא הקולי שלנו אז...

הלינה בחדרים... אבל מומלץ להביא שק שינה...

הרבה מועצות הן אחלה מקום.

חשבתי אולי יש לו סיבה מיוחדת ללכת לרמת הגולן. חוץ מזה , אשרת גרעינרית בלכיש אמרה לי שמתאים לי רמת הגולן משום מה... ואתמול כשהייתי בגרעין אחת הגרעינריות שאלה אותי איפה אני אהיה גרעינרית. אני מורעלת? מה פתאום!

kedeman

New member
"שי איפה אתה גרעינר"

זה תמיד מוזר כשמישהו שואל אותי שאלה כזאת... (אתמול בערב....)

קשתונה

New member
כפרה עליך ילד-

גרמת לי עכשיו ממש לצחוק ולשמוח ולחייך:) אני מקווה שדעתך לא תשתנה על הגולן...ואפילו שאני כבר לא היה פה כשתגיע...בהצלחה ואתה מוזמן..ואם אתה איכותי תהיה בגמלא...

kedeman

New member
עמק חפר לא באים!!

למרות שאתם כבר התחלתם את ההשתלמות וסביר להניח שיהיה סופ"ש שקט בפורום... (כמעט כולם בהשתלמויות...) עמק חפר יצאו קצת סנובים ועשו השתלמות לבד אבל אנחנו עשינו אותה עם מד"צים מהשמו"ץ ועם מד"צים משכונת דורה בנתניה ועשינו סמינר שלפי כל התגובות היה הרבה יותר איכותי ומשמעותי לכל המשתתפים בו מאשר ההשתלמויות הרגילות

rinani

New member
אכן הייתה השתלמות נהדרת...

עד עכשיו אני בשוק ומתפאלת ממה שהלך שם

s h e e p i t

New member
כן גם אני ! וואי היה ממש טוב !

בלע אני קצת לא בסדר... וזה לא טוב בכל מקרה אני נראה לי זזה יש עוד 15 דקות הסעה ועדיין לא ממש התארגנתי כיף... כמו תמיד ולכל אלה שנשארים אז תהנו ולאלה שיהיו בהשתלמות... אז ניפגש... או שלא ביי... יום טוב

THE sky angel

New member
או שהם מבלים סוף שבוע סוער

(תרתי משמע).... לי יש יום שלישי השתלמות. כיף לי.. וויפי..!!

למעלה