סמינר סביבות

קשתונה

New member
אז למי שלא יודע....

בסמינר סביבות האחרון היתה נציגות של 5 אנשים מחטב"מ (כן מרמת הגולן) מומלץ...מעניין... ונותן חומר לפעולות חשובות באמת לכל השנה... והכוונה היא לא לפעולת שוקולד!

קשתונה

New member
מה אתה? וחבל שאתם לא מתעניינים בזה.

אחרי הכל...זאת המדינה שלכם... זאת הסביבה שלכם... רק אתם תעבירו את זה לחניכים...כי בבי"ס הם לא יקבלו את זה... ואתם אלה שהולכים לים מזוהם! אז במקום להיות שקועים בקורסים...(שאין יותר כיף מלהגיע ופתאום לראות אוטובוסים של מועצות ואולי זה מדרום שרון יבוא ואולי זאת מהערבה תגיע ואז לראות אותם...תפתיעו את עצמכם קצת....) יש לכם הזדמנות ללכת על משהו מעניין מועיל מוסיף..ולא סותר שום פעילות תנועתית בחופש! מומלץ בחום...(ואל תאכלו את האוכל!) :)

אז קבענו?

אנחנו הולכים לזה ג'ינג'ון!!!! ראית את התאריכים? מתאים לך? יופי! אתה גם רוצה להצטרף לחבורת ש"ש שהם מציעים שם?

אריק פ

New member
סמינר סביבות

ברכות לכולם, "מגמה ירוקה" הוא ארגון סטודנטים בהתנדבות הפועל בנושאי סביבה וחברה בארץ. חברי צוות החינוך מזמינים אתכם להשתתף בתכנית חדשה מסוגה שמטרתה לתת לתנועות הנוער ידע וכלים לעשייה סביבתית: תוכנית "סביבות". התוכנית מיועדת למדצי"ם, פעילים בכיתות י"א , י"ב ומדריכים בש"ש. בתכנית זו יקחו חלק תנועות המעונינות לקדם תהליך ליצירת מודעות, אחריות ומנהיגות סביבתית-חברתית, ועשייה משמעותית בתחום. התוכנית כוללת קורס קיץ בן 6 ימים שיתקיים בחווה האקולוגית במודיעין. לחניכים תהייה הזדמנות לחוות, באחד הקורסים המעמיקים והמקצועיים ביותר, את הנושא הסביבתי מהיבטים שונים, ולהכיר אנשים מתחומים רבים שבחרו בדרכים שונות להתמודד עם הבעיות העומדות בפנינו כיום. בנוסף לזאת, חברי הצוות מזמינים את אלו ההולכים לעשות שנת שרות בשנה הקרובה, להצטרף לפרוייקט ייחודי הנותן אפשרות וכלים לשלב עשיה סביבתית בפעילות בשנה הבאה. פרטים נוספים בקובץ המצורף, ובטלפון - 053689639 (מירב) בברכה, אריק

מעיין©

New member
נשמע לי טוב../images/Emo13.gif

אני בהחלט אבדוק את העניין.

kedeman

New member
חן

כשאת בודקת תוכלי בבקשה לעזור לי ולבדוק גם בשבילי? אני מאוד אודה לך אם כן (אם את לא יכולה לבדוק אז רק תגידי - זה גם בסדר)

כשאני בודקת מה?!

איתמר הציע לצאת במסגרת תנועתית... אני לויודעת אני בכולופן מתכוונת לצאת! מישהו בא איתי? יש פרטים בקובץ שהוא צרף....

קשתונה

New member
תפסיקו להתלבט...

אם התאריכים נוחים לכם...לכו! זה לא נורא יקר וזה שווה את זה!

והנה שוב אני מסכימה עם קשת....

אני מתקשרת למירב היום גם בקשר לסמינר וגם בקשר לשנה הבאה יש להם איזו תוכנית לש"ש וזה נראה ממש מעניין!

למעלה