סמינר מששי"ם הנהגה

מחסה

New member
סמינר מששי"ם הנהגה

טוב אז, נראה לי שהמעפילים משתלטים אט אט על הפורום עם הגרעינים שלהם. אז הגיע הזמן להראות מי השכבה הכי שווה!! אזזז, מי מגיע למששי"ם הנהגה? אני מקבוצת מנחם, ואנחנו קבוצה של 9-10 ככה, ויש כמה בחו"ל, אז המקסימום שנוכל לצאת למפעל זה 7. כולנו נצא להנהגה, מששי"ם אולי קצת פחות. מה איתכם?

kogi6

New member
רגע רגע..

זה אומר שאתה בקבוצה של אביה לא? הוא עבר מערד לת''א מרכז..הוא בכיתה י' עולה ליא'.. ואגב..רפסודיה באמת שווה יותר :)

אהה מתן יסטלן

זה שקד פרום גבעת עדה! מה קורה אחי? אנחנו מגיעים, אך חצי קבוצה כי החצי השני בהכנה לפולין עם הבצפר, אררג

N°C°M

New member
לאאאאאאא אל תרשה להם!

בתור אחת שעשתה את הטעות ויצאה לפולין מהביצפר זו הטעות הכי גדולה שהם יכולים לעשות! הכי גדולה!

אם היינו מתאחדים

איתם לפני שהם כבר החליטו את זה ואין אפשרות להתחרט, כי הם כבר שילמו וכו' או משו בסגנון.. בכל מקרה, אם היייתי יודע על זה יותר מוקדם אולי היה צ'אנס

צירין

New member
אני עברתי את המסע בתנועתי לפולין

וזה באמת משהו שכולם צריכים לעבור!!!!! תתעקשו עליהם שיצאו מהתנועה ולא מהבה"ס!!! זה באמת שונה והמסע התנועתי ממש בנוי טוב.. אתם לא תצטערו על זה אם תצעו מהתנועה!!

assaf91

New member
באסה איתם

אז מה אתם רשמית מאוחדים? איך קוראים לכם עכשיו?

כן רשמית אנחנו מאוחדים

וביום חמישי אפילו יש פעולה. כרגע אין שם, הפרדס חנאים רוצים לשמור על האקונה מטטה אבל ברור להם שזה לא יקרה P: אני לא אהיה בקבוצה עם של של קבוצה בכיתה ד'!

אוי שקד באמת תסבלו קצת למען הקבוצה, אחרי הכל

אנחנו רוב.... אהה ויש סיכוי שגם אני לא אבוא למששי''ם-הנהגה.....

טולי את אהובתי!!!

אבל למה אני לא אראה אותך בהנהגה??????? אני ממש מתגעגעת!!!!! למה לא באת למסיבה בחוף? דברי איתי....

ולגביי....

אני לא באה למש"שים כי אני בהולנד וגם אם הייתי בארץ אני לא יודעת אם אני רוצה להדריך או לא.... ולהנהגה אני מגיעה...היום נרשמתי.... אבל אני לא אגיע עם כולם באוטובוס כנראה כי יש לי התחייבות ב20 בערב... בקבוצה בכלל לא הרבה יוצאים למש"שים כי כל אחד במקום אחר בארץ ובעולם אז זה בעייתי... ולהנהגה אני יודעת שיוצאים רוב הקבוצה אולי חוץ מ2 או 3 ואנחנו 16.... אללה לטרין!!!!!!

invAsion

New member
יש לי בגרעין

קבוצות שקוראים להן "קרמבו" "מאפיה" ו"טבסקו" בסופו של דבר כל השמות הם שמות של קבוצות בכיתה ד'.. אבל אין בזה שום דבר רע
להפך

invAsion

New member
מה?!

כל פרדס חנה יוצאים עם הבית ספר לפולין? עדי? גל? יערה?

למעלה