סמינר מנהיגות קן-שפלה תגיעו בהמונכם :) יהיה כיף :) מחכה לכם!!!
B Bray And Lex Ruls New member 13/1/06 #4 לא בהמוניכם... הסמינר הוא רק לחברי הנהגות קיני אזור שפלה.. רק לחברה שאשכרה בתוך ההנהגות קן
ש שן שן היחידה New member 13/1/06 #5 זה גם המון לא? טוב נו הקן שלי קטן אז... וחוץ מזה תני לי להיות נחמדה!!!
B Bray And Lex Ruls New member 15/1/06 #8 נו.. יאללה =] חחחחחחחח תשמעי.. 3-5 נציגים מכל קן זה בערך 30 אנשים ככה במסינר אפילו יותר..
ש שן שן היחידה New member 16/1/06 #16 אוקי אז את יכולה לא לתקוף אותי? סליחה מצטערת לא הייתי צריכה לפתוח את השירשור הזה מצטערת שזה מפריע לך בעין ביי
אוקי אז את יכולה לא לתקוף אותי? סליחה מצטערת לא הייתי צריכה לפתוח את השירשור הזה מצטערת שזה מפריע לך בעין ביי
B Bray And Lex Ruls New member 15/1/06 #9 שינוי קטן בתוכניות!!! הסמינר יועבר לשבוע הבא ביום שני.. באותה שעה.. וזאת עקב בעיות טכניות קלות שקרו..
שינוי קטן בתוכניות!!! הסמינר יועבר לשבוע הבא ביום שני.. באותה שעה.. וזאת עקב בעיות טכניות קלות שקרו..
J jast New member 15/1/06 #10 אל תגידי את זה !! אוףאוףאוף! אבל רציתי... ואין לי מושג מה קורה מחר בכלל.. ליווי מדצים וזה.. אוך, קומונרים פיחואים. והמזכירות ארצית, מתי ואיפה?
אל תגידי את זה !! אוףאוףאוף! אבל רציתי... ואין לי מושג מה קורה מחר בכלל.. ליווי מדצים וזה.. אוך, קומונרים פיחואים. והמזכירות ארצית, מתי ואיפה?
B Bray And Lex Ruls New member 15/1/06 #11 אז ככה.. מזכירות ארצית באותו מקום כמו תמיד ובאותה שעה.. זה אפעם לא משתנה.. ולך יש ליווי כי יש שייקו בקן
אז ככה.. מזכירות ארצית באותו מקום כמו תמיד ובאותה שעה.. זה אפעם לא משתנה.. ולך יש ליווי כי יש שייקו בקן
J jast New member 15/1/06 #14 רגע.. בתל אביב?? OMG בזמן האחרון אני נמצאת בת"א יותר ממה שאני נמצאת בבית. דיייייייייייי!
ש שן שן היחידה New member 15/1/06 #12 כן כן רציתי... אבל מה לעשות יש בעיות... טוב לא נורא שבוע אחר כך....