סמינר י"ב

tuty fruty

New member
סמינר י"ב

אז מי בא בסופו של דבר לסמינר י"ב? ומי שיודע להסביר לי מה יהיה שם איך מחולקות הקבוצות וכו' שיסביר..

fresh mishmesh

New member
אני יכולה לומר לך לפי שנה שעברה...

וואו... סמינר י"ב... סופר עתיק... אז ככה- הקבוצות מחולקות מראש, אין בחירה כמו מש"צים יהיו שם הרבה דברים, לא יודעת בדיוק איזה הרצאות יהיו לכם, אז קשה לי קצת לומר... בכל מקרה- התכנים מאוד מאוד מעניינים מבחינת ההרצאות- בחלק מהמקרים מתאפשרת בחירה בין 2-3 הרצאות, כך שזה יוצא ממש טוב, שאת אשכרה יושבת בהרצאה בנושא שמעניין אותך ולא בסתם משהו שתרדמי בו אמממ... מה עוד?... באים הרבה י"בניקים, גם כאלה שלא היו במש"צים, כאלה שלא קשורים בהכרח לתנועה בקשר ישיר... אישית- אצלי בקבוצה היו אנשים שלא ראיתי מעולם בעבר, חלקם הפכו להיות גרעינרים (טיילר) ואת חלקם לא ראיתי יותר מעולם... ובנוסף לזה- האווירה, החבר'ה... יש לי המון חוויות אישיות לספר משם (למשל התמונה...), אבל את זה אולי כדאי שאני כבר אעשה איתך ביתר פרטיות

tuty fruty

New member
ניצן!!!!

מה את בבית? אני ישמח לשבת לדבר איתך על כל דבר את יודעת... אם רק תבואי לבקר אותי כבר..

kedeman

New member
אני לא אהיה שם

אבל דנה מהגרעין של כנראה כן. הקבוצות מחולקות מראש - מגיעים לשם ומקבלים מדבקה עם השם ועם מספר קבוצה יש שם הרצאות שחלקן יהיו מעניינות וחלקן לא אני יודע שהרצאות שאמרו לי שנה לפני שהיו ממש טובות אצלנו היו על אותו הנושא מרצים אחרים והן יצאו משעממות יותר ולהפך בכל מקרה - בהרבה דברים יש לכם אפשרות לבחור לאן ללכת ובהרבה מקומות נותנים לכם מידע שלפעמים הוא סתם כדי להעשיר אתכם ולפתוח לכם את הראש ולפעמים הוא קשור לשנות שרות או שקשור לחברה שמסביבכם בכללי - וחשוב להדגיש את זה - הסמינר מאורגן על ידי התנועה כשרות לי"בניקים. לפחות אצלנו לא דחפו את גרעין עודד כל הזמן אלא באופן כללי נתנו מידע על הרבה דברים. גם אם יש י"בניקים שלא קשורים בכלל לתנועה הם יקבלו מזה הרבה ומי שיוצא אליו לא חייב לצאת למתעניינים אחר כך...

ה טמבל

New member
אני כן יהיה בסמינר!

אני לא יתחיל לספר כי אני לא יצליח להפסיק, אבל מחכה לכם חוויה מטורפת. וי'בניקים שרוצים לטעום קצת, ולדעת קצת יותר על גרעין עודד(או סתם באים בגלל הקפה), מוזמנים לבקר בפינה שלנו שתהיה שם... נשמח לדבר איתכם ולענות על שאלות!

neriaku

New member
רק רציתי להגיד...../images/Emo91.gif

סמינר י"ב הוא אחד הסמינרים הכי איכותיים של התנועה, יש בו הרצאות מהמעולות, הק' עוסקים בחיים בכלל ולא רק בתנועה או בלצאת לש"ש או לא, הוא מתעסק באיך ממשיכים את החיים מכאן והלאה, באמת, ומכל הלב, סמינר י,ב הוא סמינר מדהים ומשמעותי שפשוט חבל על מי שיפספס אותו...

הודעה חשוב לי"בניקים!

הי כולם! כמה תשובות, הצעות ו.. בי"ס גוונים נמצא במ.א מנשה, ממש קרוב לצ.כרכור, פרדס חנה. (מי שהיה במש"צים זה הבי"ס שהינו בו). רשימת ציוד: חולצה כחולה, שק"ש, מזרון (ישנים בכתות), בגדים להחלפה, כלי רחצה, כלי כתיבה, חולצה לבנה לקבלת שבת, כלי אוכל- רב פעמי (איכות סביבה). דברים מעניינים שאתם רוצים לתת לאנשים לקרוא\ לראות והרבה רצון לפתוח את הראש לאנשים ומחשבות... שימו לב: בעקבות כל מיני פניות ובגלל שאתם שכבה אדירה ומלאת רעיונות, הוספנו לסמינר זמן מליאה- זמן שבו מי שיש לו רעיון לפרוייקט או מבצע, או קבוצת חשיבה כלשהי יוכל להרשם מראש (בזמן הסמינר)ולקבל זמן להציג את זה מול כל הי"בניקים. (לדוגמא- מתגבשת קבוצה שרוצה ללכת לשתול את הרקפות שהצלנו ביוסי יפה\ אוספת כסף של בקבוקים\ רוצה ללמוד על איכות סביבה- כל מי שמעוניין להצטרף שירשם אצל מוישה זוכמיר... ) צריך להרשם מראש אצלי או אצל איריס שתהיה שם כדי שהזמן הזה לא יהיה מבוזבז ומלא בשטויות. אז א אתם מרימים פרויקט\ יש משהו שמציק לכם ואתם רוצים לצרף אנשים לחשיבה עליו אתם מוזמנים לנסח את הרעיון, להרשם ולהעלות אותו בפני כולם. בהצלחה, יהיה סמינר אדיר, מתה עליכם, נועה.

tuty fruty

New member
נועה

דיברנו היב' של עמק חפר עם כפיר על זה שאנחנו רוצים לעשות משהו בקשר לעלות המחירים של תהנועה בזמן האחרון והצענו שנדבר על זה בסמינר יב' כדי לשנות כדי לעשות משהו יהיה לנו זמן לעשות את זה במליאה?

tuty fruty

New member
אתה מזלזל ?

או מדבר ברצינות? יש אצלנו חברה איכותיים בעמק כמו בכלח מוצה רק שאנחנו באמת חושבים שיש לנו את הכוח לשנות. כבר שלחנו מכתב לאייל חפר בתקווה שזה יעזור שלחנו לו הצעות לשיפור וגם על זה שאנחנו הולכים לדבר על זה בסמינר יב'...

shivie

New member
הייי היינו בבצפר גוונים בסמינר שהיה

לעמק יזרעאל לפניי העצרת... לא יודע למה כתבתי את זה...

שחר נוי

New member
סמינר י"ב - זמן מליאה.

אוקיי.... גם אני ועוד כמה עשרות יזרעאלוקים נהיה בסמינר י"ב... המממ.... אנחנו ביננו חשבנו על כמה רעיונות עוד לפני שידענו שיש דבר כזה זמן מליאה... אחד מהם הוא לקחת זמן משלנו ולהעלות סוגייה חשובה (עכשיו שאנחנו יודעים שיש זמן מליאה אז חסכנו את אי הנעימות ב"לגנוב" זמן סמינר). כמו כולכם (עכשיו אחרי שקראתי את כל התגובות שראיתי על טיול חנוכה), חשבנו להעלות את בעיית מחיר טיול חנוכה... אני חושב שראוי שי"בניקים ידסקסו ויצאו עם החלטות כאלו או אחרות, לגבי העניין. עוד משהו.... אני בעיקרון לקחתי על עצמי את האירגון והריכוז של שתילת הרקפות שהוצאנו ביוסי יפה... לכל המעוניינים, אני ידבר עם כליל (אני לא סגור על זה שככה כותבים את השם שלו), ונראה אם יש אפשרות להפגש איתו קבוצת של י"בניקים בזמן הסמינר ולהוציא את השתילה לפועל... קיצר, אם יהיו חדשות, אני יעדכן.

שחר...

רק תדאג לתאם את העניין לא רק עם כליל,אלא גם עם נועה או מישהו מצוות הסמינר. כל הכבוד על היוזמות!

למעלה