סמינר י"ב!

fresh mishmesh

New member
אחרונה בינתיים...

עדי עושה כלב ים... ככה- יש לי עוד 3 תמונות, אבל משום מה הן לא מופיעות על הדיסק, כך שאני אצטרך לסרוק אותן (בו
) טלי- יש אפשרות שתעלי את התמונות מפה לאתר? פשוט אין לי כוח לשלוח את הכל שוב באימייל... וחוץ מזה, זה יקח איזה ארבעה אימיילים, אז בכללללל אין לי כוח... אם את יכולה לעלות מפה אני אודה לך ועוד משהו אחד- אם את מעלה את התמונות והן יוצאות קטנות מדי על הדף (כמו התמונה של הקבוצה שלי במש"צים-6) של האתר, תגידי לי ואני אגדיל אותן דרך הדיסק, כי אם את תגדילי אותן הן יצאו מטושטשות...

kedeman

New member
חחחח רואים את הצלמת :)

רואים לך את הצל!!! איזה שמש מעצבנת היתה שם... לא ראיתי כלום!

fresh mishmesh

New member
יא מעאפן- לא אני צילמתי!

נה נה בננה
אם תשים לב, תראה שאני בתוך הערמה...

שקסי

New member
ניצני כל הכבוד!!

תמונות ממש ממש ממש מגניבות בפיתה~! חוץ מזאת שאנחנו שרים לפני זה...יחלטת להוריד אותה ולא להעלות...אבל שטויות...אני לא בנאדם פוטוגני.. יואו מקסימה שלי~ הכי היה לי כייף בעולם לראות את זה!!! אוהבת אותך המון...

שקסי

New member
יואו איזה מכוערת אני!!!

פשששש יאללה לא יחלט לצלם שאני ייצא יותר מאצחיקה??

taltoolit

New member
לא יודעת אם קיבלת את המסר

שלי או לא , אבל יאפ אין בעיות אני אקח תתמונות מפה ובאמת אם תיהיה בעיה עם תמונה כלשהי אני יודיע לך ונסתדר כבר :)

יש רעיונות חדשים לגלופה!

יש אחלה רעיונות לגלופה לחולצה של י"ב מחזור 2003/4 אחלה רעיונות, ואני מקווה ששי יעלה אותם היום לכאן

kedeman

New member
רעיונות חדשים לגלופה

כמובן שכל הזכויות שמורות!!!! לציור הזה מצורף הכיתו "קבוצת י"ב 2003-2004 אם אנחנו זקנים אז מה אייל חפר???"

זורקה

New member
חחחחחח

אלה יא קוטלת... אבל באמת לא א. לא הבנתי את הקטע של הזקן... ב. הקטע עם המחזור כ"כ נדוש שזה פשוט.. נדושששש

קשתונה

New member
זה לא מקורי וזה...

נראה חולצת סוף בי"ס... אני בעד הקודם של יחי המושבים סיסמא היי... או זה עם האייל חפר

אז זהו...

שהזה עם יחי המושבים סיסמית הזה, קשור רק לאנשים של יוסי יפה... כל מי שלא היה ביוסי יופה לא יבין את זה. אם בא לכם אז תעשו חולצת יוסי יפה קבוצת י"ב וזהו! אבל אם הולכים על חולצה לכולם אז צריך חולצה שתתאים לכולם, או שלפחות הרוב יוכלו להרגיש שייכות אליה.

קשתונה

New member
אבל שגיא...

אם נחליט שזה "השיר" שלנו אז זה לא רק של קבוצת י"ב... אני שמעתי בסמינר חבר'ה שרים את זה.. .נראה לי אחלה לעשות מזה השיר שלנו ולהפיץ את זה... ובטיול חנוכה גם לשיר את זה ואז זה לא רק של יוסי יפה...

למעלה