סמינר י"ב!

כן... דברו איתי!...

חחחחח, תודה לשלי... כן אני דיי מתכנן איזה משהו בקשר לבעיית הערכית שהולכים לאיבוד... ואני מסכים עם זה שתכלס, אין לתנועה שלנו מטרה, כאילו, מדריכה שמדריכה איי שם בלכיש מעבירה לחניכים תכנים שונים לגמריי מהתכנים שאני מעביר לחניכים שלי. כאילו, אין לנו שום דבר במשותף, חוץ מהחולצה והטיולים הארציים שלאף אחד מהם אין מטרה (חוץ מיוסי יפה...) בקיצור, אני מזמין אנשים שהעניין הזה באמת מפריע להם שידברו איתי, או עם אריק. טוב יאללה ביי.

go golan go

New member
בואנה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אין לי מושג מי את/ה, אבל שיגעת אותי!!!!! אם מישהו צריך לסתום פה זה את/ה!!!!

קשתונה

New member
וואו אסור לי להגיד את דעתי...

מצטערת אם פגעתי במישהו אם הרגשתי שהק'ים בקבוצה שלנו היו יותר מדי טחונים!

hadasbaril

New member
יקיר שגב והסמינר

וואי עשתים כמעט אותו דבר שאני עשתי לפני שנה. יקר-יש לו פשוט מטרה:לגייס לעין פרת.לכן הוא מטיח שהנוער באוםפן כללי הוא חסר חזון ומטרה. לתונעה אין חזון?כן,אבל יש מטרות שמראות את האדם האידאלי שיכול לצמוח אצלנו. זה מה שקם אצלנו משיוהא וצעק לו.תדעו שתהרצאה הזאת הוא מעביר בכול מקום וגם הפוך -למרות שהנוער..אתם הצלחתם! אז תיכנסו לפרפוציות.דרך אגב הוא גייס לעין פרת? בקשר לסמינר-חבל לי שזה הוחמצ.אני נהנתי ללמוד על איך בוחרים,שיש אפשרויות.אני זוכרת שאנג'ל בא ונתן הרצאה מדהימה (חבל שלא נפגשתם איתו). בשקר לזה- קיבלתם חוברות של התק"ם?בכול מקרה יש סיכוי שתצא גירסה מחודשת בהמשך.כמו שהיהי אצלי.

go golan go

New member
אל תקשיבי להם../images/Emo70.gif

תגידי מה שאת רוצה
we all love you Keshet

kedeman

New member
מותר לך בהחלט להגיד את דעתך

אבל לאנשים אחרים יש זכות להביע דעה נגדית ולא להסכים איתך כמו שיש להם זכות כן להסכים איתך

שקסי

New member
סמינר י"ב!

אני חזרתי... סיפורים בהמשך! היה נפלא! בה ביי בנתיים- שבוע טוב~!

fresh mishmesh

New member
כן כן, סמינר י"ב המעולה שלנו...

גם אני חזרתי, ממש אתמול...
היה סמינר מדהים לדעתי... ממש נהניתי
אפילו יותר משנהניתי בטיול השנתי, ובטיול השנתי ממש נהניתי! היו הרצאות שפשוט גורמות לך לחשוב, והרבה... הק'ים היו עם תכנים קצת פחות טובים, וקצת יותר מרדימים... לא אהבתי אותם כ"כ, אבל הקבוצה שלי עזרה להרים אותם לגבהים טובים יותר (פירוט בהמשך). מה שכן, לגבי ההרצאות- היית צריך לדעת לבחור הרצאה טובה...
כי ההרצאה על הסמים והטראנסים הייתה די מעאפנה לפי מה שהבנתי... אפילו המדריך שלי נרדם בה (!) חנאאאאאאאאן....
איזה קטעים היו איתו... הינו קבוצה של סטלנים... בקיצור- לגבי ההרצאה- ידעתי לא לבחור אותה כי המרצה הזה (
) העביר לנו את ההרצאה הזאת בבצפר... וגם שם מלא נרדמו לו...
הקבוצה שלי- כשהגעתי לסמינר (יום שישי) די התבאסתי, כי זה נראה כאילו הקבוצה די דפוקה... לא הכרתי שם אף אחד, חוץ ממישהי מהמועצה שלי, ועוד שניים שהיו איתי בקבוצה במד"צים ובקושי דיברתי איתם... אבלללל בהמשך הקבוצה הזאת התבררה להיות קבוצה ממש ממש טובה
איזה כיף היה איתם! ואיזה דיונים!! ברמה ממש גבוהה... אנשים אינטיליגנטים אחד אחד... וחמודים!
ועוד דבר, הסמינר הזה הבהיר לי שדרום שרון לא בנויה רק מעדידו...
יש שם עוד אנשים! איזה קטעים! הכרתי את יותם (שהיה איתי בקבוצה) ודניעל (כן, עם ע' בכוונה
), שניהם מגנצ... והם הכי מתוקים בעולם...
וגם פגשתי מישהו מגליל תחתון! פעם ראשונה שאני פוגשת מישהו משם!
איזה יופי זה... וכמובן כל המש"צים המסטולים שלי היו שם... ומלא מהפורום... ושי! כן, אני מזכירה אותך במיוחד שלא תעלב לי... בכיין
וההפסקות- הן היו החלקים הכי טובים בסמינר... הגעתי למסקנה שזאת תנועה אלימה לאללה... אנשים שוכבים על הדשא בתמימות, פתאום כולם עולים עליהם ומתחיל אונס קבוצתי שחבל על הזמן... או כשמשחקים פוטבול למשל... (אאוץ'
), או כשהולכים מכות עם דווצ'ה!
אבל היי, ניצחתי אותו פעם אחת!! כשהשתמשתי בטקטיקה החכמה שלי...
בקיצור, כל הסמינר אנשים מרביצים לי, מפילים אותי סוחבים אותי, מושכים לי בשיער... פשוט התעללות
סתם... זה לא כזה נורא... וללכת מכות עם דווצ'ה זה אפילו מאתגר... אבל ציפציף- לא זורקים אלי כדור פוטבול!!! אחר כך כולם רצו עלי בשאגות... העפתי את הכדור מהר לאנשהו...
מה שהדהים אותי זה הרצינות של השכבה שלנו... זה היה פשוט מדהים לראות שגם בהפסקות ובזמן הפנוי שלנו, אנחנו ממשיכים לדבר על השנות שירות, על ההרצאות, מדברים עם ברנס וצ'רטקוף על יוזמות חדשות בתנועה, מעלים הצעות ורעיונות... קחו דוגמה- הלכנו לאכול אתמול בצהריים (לאכול
שי, מה בדיוק אכלתי?...
) ומתישהו מצאנו את עצמנו- אני, שי ושבסע, יושבים ומדברים על שנת שירות, על זה שאני רוצה לכתוב טור לאתר, על מהות החיים...
חחח... הייתי צריכה לספור כמה פעמים הביטוי "מהות החיים" נשמע בסמינר הזה... בעיקר על ידי
ובחזרה... נסענו במיניבוס שלנו, פתאום אנחנו רואים את דרום שרון לידנו, עוברים גם כן במיניבוס... ואז עדידו... יא שכלית
שעה אני מנסה לומר לך שתקראי שניה לדניעל! הנהג אפילו פתח לה את הדלת... הוא נראה מאוד משועשע מכל העניין... ואני רוצה להביע גאוות יחידה, באר טוביה, כן, באר טוביה הוציאו יותר אנשים לסמינר מאשר לב שרון
הא
ועוד אנחנו הינו אחרי טיול שנתי!!! נההה... בקיצור- י"אניקים- צאו לסמינר י"ב
זה הסמינר לי"בניקים...
הוא פשוט יפתח לכם את הראש... אם לא דרך הרצאות, אז דרך פוטבול תנועתי...

fresh mishmesh

New member
למה אני סתומה?...

זה נהנתי, לא נהניתי... טוב, תתחשבו בי- לא ישנתי שבוע!

fresh mishmesh

New member
את מתן

אויש... אני לא זוכרת מאיפה הוא... אולי מאבירים? יש דבר כזה בגליל תחתון? או שזה מרום גליל? בעע... אני ממש לא זוכרת אני יודעת שהוא לומד בכדורי

S a l i t

New member
יש לי הרגשה שדיברתי איתו בטלפון

וייתכן שזורקה תאמת את דבריי או שאולי אני פשוט בסרטים

זורקה

New member
אכן

דיברת בטלפון עם מתן... או יותר נכון עם- טיילר החתיך אש! יש לי עוד דברים להרחיב על הסמינר אבל ממש אין לי כח עכשיו, אז אח"כ... טוב?? היה כ"כ כיף לא להיות שבוע בבצפר! למה חזרנו?

קשתונה

New member
כפרה על טיילר..כן כן גם הוא היה ב-

חדר 5!!! הכי טובים שיש!!! חדר 5-פרוייקט Y!!

למעלה