סמינר יב'

סמינר יב'

רק רציתי להגיד שהיה סמינר ממש מעולה ואנשים הייתם באמת אחלה... אבל גם יש לי שאלה - היו שם מלא אנשים וגם גרעינרים שצילמו. מישהו יודע איפה אפשר למצוא תמונות???

כנס י"ב הספקתי

הבטחתי שעוד מחר התמונות יהיו באינטרנט מחר זה כבר היום אז הנה למרות שלא הספקתי להוסיף את כל הכותרות ואני אעשה זאת רק בשבוע הבא (טיול שנתי ועוד כל מיני) טוב בכל מקרה הנה הכתובת: http://www.ofoto.com/I.jsp?c=4u124im.wl2q92y&x=0&y=ggkmcb שמתי גם כקישור נ.ב מי שרוצה לעזור לי לסיים את הכותרות אני אשמח וגם אם יש מישהו לעלות תמונות משלו אני מוכן לעזור לו זהו ניר

t h e windman

New member
מחזור בקבוקים.

עדכון קטן בקשר למבצע איסוף בקבוקים שדברתי עליו לפני כמה זמן. העלתי את הרעיון בסמינר משצי"ם ואנחנו מתחילים להוציא את המבצע לפועל. אז עכישו עדיין לא מפרסמים אותו מהתנועה וממקורות כאלה. אבל, תתחילו לאסוף בקבוקים וכמה שיותר, (למען עתיד טוב יותר). אוספים בקבוקים-מורידים מחירים

t h e windman

New member
פרטים בקשר למבצע

ניסחתי איזשהו מכתב שאמור לענות על כל מיני שאלות שעולות בקשר לפרוייקט הזה, ולהסביר את צורת הפעילות ואת מטרתו. אתם מוזמנים לעיין בו, ולהפיץ אותו במועצה, ואם יש לכם משהו להגיד בקשר לזה, תכתבו לי ואני ישתדל הוסיף את זה או להבהיר, . אז בבקשה תעזרו לנו להפעיל את הפרויקט, תזכרו שהוא לטובת כולנו ומה שנעשה זה משיהיה. כן כן. תודה רבה, משצי"ם 2004-5

1יכלm

New member
למי שהיה ובסמינר י"ב, בעצם לכולם...

איך קוראים לפנימיה שעזרא ושמיל הרצו עליה? זאת שבמנשה...

אבל זה הגרעין של מנשה

זה בחדרה, אבל הגרעין של מועצה איזורית מנשה נמצא בחדרה והגרעינרים מתנדבים שם 3 פעמים בשבוע

roikeman

New member
תיקון/פרוט

הגרעינרים נמצאים עם הילדים של נווה חורש כמעט כל יום עד השעה 4, בזמן הזה הם עוזרים לילדים בשעורים על כל מיני מקצועות בסיסים. חוץ מזה יש ימים עם פעילויות חברתיות (אחר צהוריים) בביתנים של הילדים, כל גרעינר בביתן שהוקצה לו. בימי שני וחמישי הם מגיעים רעבים
לישובים ב3 עד 8 בערב.

1miki

New member
פנימיות\ מעונות בגרעין עודד

יש עוד מועצות שמשלבות גם עבודה בפנימיות ומעונות? ואם הביקוש למועצות האלה גדול?

בערך...

יש את פנימיית הדסים,שזה בעצם כפר נוער ולא פנימייה, עד השנה היה שם גרעין עודד,השנה לא היה מטעמים כלכליים,בעזרת השם,שנה הבאה יהיה שוב!

ה טמבל

New member
ויש גם את הגרעין של עמק יזרעאל

שיש בו גרעינר שעובד במרכז הקליטה במרחביה

אז ככה:

אני לא מאמין שאני עדיין ער,אבל בקטנה...) יש את מנשה שעובדים גם בנווה חורש, יש גרעינר אחד ממטה אשר שעובד במנו"ף(שמדברים כל הזמן על שכולם יכנסו לשם מתישהו) ויש גרעין שנסגר השנה,שכנראה ויהיה בשנה הבאה בכפר הילדים והנוער הדסים. תמיד בוחנים ובודקים אפשרות לשלב עוד מקומות,אבל זה המצוי כרגע בתנועה.

שחר נוי

New member
שתילת רקפות!!!

לכל הי"בניקים שהיו בסמינר י"ב , הי"בניקים שהיו ביוסי יפה וכו'. רק רציתי לעדכן אותכם בזה ששתילת הרקפות שהוצאנו ביוסי יפה הולכת לקרות בתאריך ה - 3.12.... לכל הדרומיים - יצא אוטובוס מנקודה מרכזית בדרום שיעשה איסוף קצר באזורכם. (זה כבר נודיע לכם טלפונית). לכל הצפוניים - אתם יכולים להגיע בכוחות עצמכם ואם לא אז צרו איתי קשר ונארגן עוד הסעה. לכולם - בתוכנית - הגעה ליער עופר בשעה 9-10 בבוקר.... שעתייים שלוש של שתילת רקפות, לאחר מכן טיול באזור בהדרכתו של כליל מקק"ל ולאחר מכן פיקניק גדול עם דברים שכל אחד יביא מהבית (זה נדבר כבר בהמשך). קיצר, אני מקווה לראות את כולכם שם, אתם עוד תשמעו על זה פרטים כשיתקרב התאריך.... אם מישהו רוצה לדעת עוד דברים אז שיתקשר אלי - 0508374537. שחר נוי, עמק יזרעאל.

לא מפרסמים טלפונים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

זה חוק פה בתפוז... בכל הפורומים! פעם ההבאה ההודעה תמחק... אז שלא יחזור על עצמו טוב?
תודה ויומטוב
עדי

tuty fruty

New member
שחר זה לא טוב

כל עמק חפר יב' הכוונה לא יןוכלו להגיע יש לנו סמינר בתאריך הזה שאנחנו אחראים עליו....

למעלה