סמינר הקיבוצים

zipo26

New member
סמינר הקיבוצים

שלום לכולם... אני מתחילה ללמוד רפלקסולוגיה בסמינר הקיבוצים ורציתי לדעת אם למישהו יש איזשהי חוות דעת על המקום או בכלל איזה טיפ לקראת הלימודים (האמת היא שאני פשוט ממש מבולבלת מכל מקומות הלימוד הקיימים בשוק). אני ממש מתרגשת מתחילת הלימודים והדרך החדשה ואשמח לכל טיפת מידע שתעזור לי... תודה ושבת שלום...

vca

New member
המון המון הצלחה ואושר פנימי

מאחל לך שנת אושר והתבוננות פנימית. שבוע טוב.

avorly

New member
zipo26" ברוכה הבאה באור ../images/Emo82.gifנו

וכמובן - ברוכה הבאה לעולם האור של הרפלקסולוגיה. את נכנסת לעולם קסום עם שפה חדשה. קחי כך רגע של לימוד כחוייה ובהנאה שלמה
אז....... המון המון המון
בלמודייך. אנחנו כאן להתייעצות, שאלות וסתם סיפור של חוויות.

אוקי, אני אגיד רק את האמת

סיימתי עכשיו שנה של לימודי עיסוי בסמינר הקיבוצים... ויש לי חברים רבים שלומדים רפלקסולוגיה. כעיקרון, היה לי מאוד כיף ללמוד שם, אבל - יש לי מס' השגות על חלק מהמורים, ובטח ובטח על בירוקרטיה של סמינר הקיבוצים. יכול להיות שאנחנו קצת "נפלנו בין הכסאות" בהיותינו ה"מחזור הראשון" שסיים שם את מחלקת "הרפואה המשלימה", ויכול להיות שלכם הטיפול יהיה מהיר יותר וטוב יותר. אבל- קחי עצה אחת חשובה: תשמרי את כל הניירת, אף את הפליירים הלבנים, ורודים, ירוקים שעליהן כתובות הפרסומות, מה כוללים הלימודים, ושאר ירקות, מכיוון ששם כתובות "ההבטחות" שהם נתנו, ולא קיימו או קיימו את חלקן בבלבד. אני לא באה להשמיץ, חס וחלילה. אולי זה נשמע קצת "לירוק לבאר", אבל אני כן חייבת לציין, שלפחות איתי ועם חברתי הטובה, העסק נהפך לכמה ימים להיות בלתי נעים בעליל. ואנחנו עוד לא סיימנו ואנו מחכות לבאות. בקיצור, תלכי ללמוד שם, הקמפוס מקסים, חלק מהמורים מצוינים (דודי עזרא מדהים), אבל כן תהיו בקשר רציף עם הרכזת, תתעקשו שלכם יהיה נציג באגודת הסטודנטים, ובעיקר תהני.

למעלה