סמינר בנווה ים

../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif

זאב, רוב תודות! השתכנעתי שהמילון באמת איכותי וראוי.

איקידו

New member
חבל שאין מילונים ברמה של

המקבילים להם באנגלית וביפנית ובוודאי גם בשפות אחרות. מין הסתם בבוא היום גם זה יבוא. מילון כזה פרוייקט ענק ולא מי יודע מה משתלם. כמה מיליוני דוברי עברית לעומת מאות מליוני דוברי אנגלית. וזה לא כולל את הודו.

בודוקאן

New member
סיפור על קטטוניה ../images/Emo13.gif

הסיפור הבא הילך שנים בחוגים המתאימים, שמעתי אותו מהמקור, אך איני אחראית לאמיתותו. פרופסור נכבד וידוע מאוד(עליו השלום) בחוג לפסיכיאטריה של האוניברסיטה העברית, ערך ביקור במחלקה בלווית סטודנטים לרפואה. הגיעו למיטתו של חולה אשר כבר שכב תקופה ארוכה במחלקה, במיטה, קטטוני, קפוא בתנוחה עוברית מכווצת. הפרופסור המכובד מרצה לסטודנטים על טיבה ומשמעותה (לדידו...) של התנוחה העוברית הקטטונית: "הוא מחפש את החזרה לרחם אימו...". באותו רגע פתח הפצינט את פיו לראשונה, ואמר: "אוי, מימיי לא שמעתי שטות כזו...".

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

fa jing

New member
איתי אני לא חושב ששלומי

התכוון לאמה כמודל להערצה!!! ואם זה היה ניסיון לסרקזם אז אני יכול להעיד, בתור אחד שראה הרבה מורים האמן לי הרבה מורים רק במחשבה אני מסוגל לשלוף כ 30 שמות מהארץ ומהעולם ( אני בר מזל שיצא לי לפגוש כל כך הרבה). ובתור אחד שכזה אני יכול להעיד שלרובם יש הרבה מה ללמוד ממנו לגבי המורים בארץ אני יכול לומר בבטחה כי כל אלו שאני התאמנתי אצלהם (בינהם גם המורה המכובד שלך) ואלו שלא התאמנתי אצלהם אלא רק צפיתי בהם לכולם יש מה ללמוד ממנו ומנסיונו. לגבי גודל האמה.....זו אינה תכונה נעלה אלא סתם נתון שהדגשתי לאלו שמביטים בתמונה. ממש חבל שלא לקחת את המלצתי והזמנתי ובאת ואפילו לשיעור אחד, כי אז גם אתה היית מתלהב כאן....בכל מקרה כל שנשאר לך הוא להמתין לסמינר הבא. חנן

crane

New member
חנן, נראה לי שההתגוננות מיותרת ../images/Emo13.gif

לא היה כאן סרקזם שמכוון ללואו, נראה לי פשוט מצחיק ששלומי הגיב להודעה שלך על רוחב האמה ב-"זה מודל לחיקוי". רציתי להגיע לסמינר, אך לא יכולתי בגלל בעיות כספיות ובגלל בעיות זמן (מן הסתם, אתה מודע לכך שזוהי תקופת מבחנים). רציתי להגיע לשיעור הצ'י גונג שלואו היה אמור להעביר, אך זאב אמר לי שהוא בוטל. אכן, אני אאלץ להמתין לסמינר הבא
בכל אופן, אני מקווה שברור לך שלא הייתה כאן שום כוונה לזלזל במורה שאתה כ"כ מעריך.

fa jing

New member
לא..לא....התגוננות, מצטער אם

זה נשמע ככה (בקריאה היום אולי יש שם נימת התגוננות). בכל מקרה אני ממש ממליץ להשתתף בסדנאות שלו, השתתפתי בכמה סדנאות של מורים אחרים שהגיעו לארץ אכן לכל אחד יש את האיכויות שלו. אבל מה שיפה אצת המורה לואו זה לא תחום התמחות אחד אלא כמה- הוא בקי בצ'י גונג, בלחימה, בבריאות. יש לו הבנה פנומנלית של טקטיקת לחימה וניצול תגובות יריב וגם גרימת תגובות יריב להמשך עבודה, הבנה מעמיקה של העקרון והמכניקה של התנועה מבחינת כח ווקטור תנועה מה שמעצים את המכות וחלקם אף כמעט ובלתי ניתנות לחסימה כשעושים אותן כמו שצריך( הלואי עליי...) אני חושב שסך כל הגורמים הללו ואישיותו הנעימה הם שעושים את הלמידה לחוויה בלתי נשכחת. מקווה לראותך בסמינר הבא
. חנן

Zeev Foux

New member
הערה

את התמונות הללו צילם חנן בזמן המנוחה של כולם (אם משהו תהה מדוע כולם שפוכים על הקירות מסביב). זאב

Tonjin

New member
שלומי, אני רק מאד מאד מקווה ש-

ב-(ש.א) שמאחרי הציטוט שלך אתה לא מתכוון לשלמה ארצי... נכון?

למעלה