סמינרים

בליפ12

New member
סמינרים

שהיי, אני חדש בתחום אמנויות הלחימה, אני מאתאמן עוד מעט חודש בג'יו גיטסו ברזילאי, הבנתי שיש כל מיני סמינרים בקיץ, מספר שאלות א. יש סמינרים שבהם לא צריך ידע קודם באמנות לחימה זו או אחרת? ב. עד כמה הניסיון של החודש (יהיה כבר חודשיים בקיץ) באימון מקנה לי ניסיון אמיתי? ג. האם אפשר להמליץ לי על סמינרים כלשהם? אני מעוניין בסמינרים לאו דווקא של ג'יוג'יטסו ברזיאלי, ורוצה גם ללמוד קצת אמנויות לחימה אחרות

הייתי מתמקד בסמינרים בתחום שלך

אם אתה חדש בתחום של אמנויות הלחימה ויש לך עוד מעט חודש ותק בא"ל מסויימת, אז אם אתה מעוניין ללכת לסמינר, כדאי שזה יהיה בתחום שאותו אתה לומד ולא במשהו אחר שיכול לבלבל אותך. בכל מקרה כדאי להתייעץ עם המורה שלך. להשתתפות בסמינרים יש יתרונות וחסרונות. אתה נחשף להרבה חומר (לרוב חדש, אבל גם אם לא חדש ב-100%, עדיין יהיו הנק' שתמיד חסרו לך כדי להפוך את התרגיל ליותר טוב שעובד בפחות מאמץ) בזמן מועט יחסית, והשאלה מה תזכור שבוע וחודש לאחר הסמינר היא שאלה שתלויה לא רק במורה שלימד אלא גם בך. מעבר לעניין החומר, סמינר משמש כמקום מפגש ואימון של הרבה אנשים שאתה לא מתראה איתם באימונים הסדירים, וכן לתת לך מוטיבציה כי אתה נחשף לרמה גבוהה באמנות שלך. אם אתה מתייחס לסמינר עם רוייס גרייסי שיתקיים בחודש הבא, אז הוא מומלץ מאוד. קודם כל לפגוש אישיות כמו רוייס גרייסי (בטח בפעם הראשונה) זו חוויה שתלך איתך תמיד. שנית הסמינר בנוי ככה שגם מתחילים יקבלו ממנו בסיס טוב, והסמינר יכול להקפיץ אותך ברמה אם תדע לנצל אותו ולהפנים את העקרונות שיילמדו בו (מעבר לטכניקה זו או אחרת). רן.

למעלה