סמינרים ומפגשים

shizendo

New member
סדנת קייץ בהדרככת סנסאי נייטו דאן 8

ביום שישי שבת ייתקיים קורס קראטה מסורתי בהדרכתו של סנסאי טאקשי נייטו דאן 8 מאמני הישיר(אמנון אלוני)הקורס ייתקיים במרכז מירב באזור מועצה אזורית חוף הכרמל מוזמנים לבוא להשתתף וכן גם לצפות

../images/Emo131.gif סמינרים, מפגשים ../images/Emo67.gif

מפגש לוחמים 2: תוכנית האימונים למפגש הקרוב מפגש הלוחמים- 2 , ב -15 ליולי,2005 ביום שישי הקרוב יתקיים המפגש השני של "מפגש הלוחמים" להל"ן הנושאים הבאים כפי שבחרתי אותם למפגש הקרוב: 1.תרגילי אגרוף בסיסיים וקומבינציות קרב .מתוך אגרוף קלאסי במקום ובתנועה (חלק א'+ב'). 2.בעיטות גבוהות לפנים במהלך הקרב מתוך שאולין קונג פו(חלק א'). 3.למוד הורדה לקרקע תוך שימוש ב"שימה וואזה" חניקות. ילמדו שני סוגים חדשים."(הדקה ג'ימה" ,ו"צוקומי ג'מה".(חלק ב') 4.יציאות מריתוקים קלאסיים של ג'ודו (חלק-א'+ב') תוך שימוש בטכניקות קרב של נינפו(נינג'וטסו) ושאולין קונג פו-צ'ינה. 5.לימוד אפליקציית קרב במקל ארוך מתוך "שאולין גון שו" אמנות המקל הארוך של שאולין שם הטכניקה הנלמדת "מיי חואה פו גון"(חלק א'-ב') . 6.לימוד מקל קטן-אלה -באסטון מתוך קלי אומנות המקל הפיליפיני משך האימון 3 שעות 8:45-9:00-התכנסות . חלק א' -חימום: 9:30-9:00 כושר, כח , וסיבולת 9:30-9:40 גמישות. 9:40-11:00 ילמדו הנושאים הנ"ל. 11:00-11:50 תרגול חופשי של החומר הנלמד בזוגות החלפת מידע בין המתאמנים בשיטות השונות וקרבות אימון חופשיים -רנדורי בסיגנונות השונים כפי שמתואר בדף הבית. 11:50- 1200 הרפיה, מדיטציה ,מילות סיכום והתפזרות . *כל שבוע בתחילתו תופיע תוכנית האימונים החדשה למפגש הבא תתעדכנו ובקרו בחלק זה של האתר מידי שבוע. מה צריך להביא לאימון הקרוב: 1.חליפת אימונים אם יש או בגד נוח לאימון. 2. מקל ארוך. "בו" או "גון" או כל מקל משוייף היטב ומעוגל בגובה 1.7-2.0 מ'. (הסבר מדוייק לגבי גבהים מתאימים תינתן במפגש). 3.מקל קטן באורך-55-65 ס"מ באסטון -מקל לקלי (אומנות פיליפינית) 4.מגינים לעוסקים בקרבות בהתאם לסיגנון כפי שמפורט "בציוד נדרש לאימון". 5.מגבת לניגוב זיעה. 6.בקבוק מים אישי -מומלץ. 7.מצב רוח טוב.

Tim O

New member
הסמינר עם רויס גרייסי

ראשית, הסמינר היה מאוד מהנה. הייתי בכל אחד ואחד מהסמינרים של רויס, ואחרי כל סמינר אני יוצא עם חיוך על הפנים, ידע חדש, וחשוב מכל, השראה ונחישות, רויס מאז מעולם היה מודל חיקוי בשבילי. נשים את הג'יו ג'יטסו בצד, הבן אדם פשוט נפלא. ברצוני לברך את המאמן הדגול שלי, משה קיץ, על הסגולה החדשה שלו, כל הכבוד. למען האמת לא הופתעתי כלל, ומשהו בליבי אומר לי שתצליח הרבה יותר. ברצוני לברך את החבר'ה מרמת השופט, כל מי שקיבל חגורה כחולה - דניאל, תמר, ינון, איציק, רועי ויורי, כל הכבוד. ברצוני לברך את החבר'ה מרמת השופט, כל מי שקיבל פס - מתן, אביעד ו.. אני, ברכותיי. וכמובן שברצוני לברך את כל שאר החבר'ה, היה נעים להכיר חלק מכם, וכל הכבוד על הביצועים בסמינר, למי שקיבל, ברכותיי על הדרגות החדשות.

taifu

New member
מפגש הלוחמים -מפגש שני תזכורת

חברים יקרים הריני להזכירכם כי מחר מפגש מפגש שני במפגש הלוחמים בת"א מ-900-1200 ב-בבלי ת"א נשמח לראותכם לפרטים נוספים

שלום לכולם -הזמנה לכל משתתפי הפורום

אני שמח לבשר לכולם כי בתאריך ה6.8.05 תיארך אליפות ישראל בקנדו ואיידו האליפות מאורגנת ע"י הארגון הישראלי לקנדו איידו וג'ודו אשר הינו סניף של הארגון האירופי (EKF) והעולמי (IKF). האליפות תתקיים באולם הספורט בבית הספר אליאנס ברמת אביב.הכניסה מרחוב סלואדור דרך רחוב ברודצקי . בתחרות ישתתפו תלמידים מהמכונים השונים מחיפה וטבעון בצפון ועד אשדוד בדרום . האליפות תתחיל בטקס פתיחה רשמי במעמד שגריר יפן בישראל ונציגי ציבור ,אח"כ תתקיימנה הדגמות של iaido,kendo,jodo ולאחריהן יתחילו התחרויות .

nage

New member
סמינאר אייקידו בהדרכת מיאמוטו סנסיי

דאן 7 מהומבו דוג'ו - טוקיו, יפן. בימים אלה ממש

toy s0ldier

New member
טימור שמח שנהנית

שמעתי שהיה סמינר מעולה מקווה פעם הבאה להיות איתכם שם שמחתי מאוד לשמוע על כל הקידומים אצלינו ברמת השופט ולמעשה לא הייתי מופתע כל הכבוד לכל הקידומים והחברה מרמת השופט שהיו בסמינר ובכלליות לכל המשתתפים בסמינר של האיש הגדול הזה פעם הבאה מקווה להיות איתכם שם טל.

המשך

משום מה הסיומת של ההודעה נשמטה . נשמח לראות את כולכם ,ראו זאת כהזמנה אישית יורם ויסברוד

Tonjin

New member
יורם שלום!

כתבתי גם בפורום השני, ישנה שגיאת דפוס אותה אולי תרצה לתקן בגרסה המודפסת של הפלייר ("גשריר" יפן). המון המון בהצלחה על היוזמה הברוכה! כל הכבוד

../images/Emo41.gif

eladי

New member
נצל"ש - רשמים וחוויות

זה היה המפגש השני שאני נוכח בו. הגיעו קראטקות, שאולינים (מהקבוצה שלנו), וגם אורח מקפואירה. התחלנו בריצת חימום, קצת כושר וגמישות, שאחריו למדנו שתי וריאציות של חניקה והורדה מג'ודו; עם הרבה דגש על הניואנסים הקטנים שהופכים את החניקה לקשה במיוחד (נאמר שהשתעלתי קצת באימון...). לאחר מכן שילבנו את החניקות בקומבינצית קרב של התחמקות והורדה תוך כדי חניקה. אחריו למדנו ותרגלנו טכניקת השתחררות מקסה גאטאמה (כותב נכון ?
) תוך שימוש ביד החפשית (נאמר שזה לא מתאים לג'ודו ספורטיבי). סיימנו את האימון הטכני בתרגול של שליטה במקל עם האצבעות (שיכול לשמש בלי קשר תרגיל נהדר לחיזוק האצבעות). לאחר מכן בעלי המגינים עשו קרבות, והשאר המשיכו בתרגול החומר הנלמד. היה כיף. סה"כ מגוון ומעשיר. מקווה לראות עוד מתאמנים ואורחים במפגשים הבאים.

Tim O

New member
אל דאגה

אל תדאג, אנחנו עוד נשלים לך באימונים את כל מה שפספסת בסמינר, אומנם זו לא אותה חוויה.. אבל.. רויס גם יגיע שנה הבאה :)

toy s0ldier

New member
הסמינר של רויס גרייסי!

the ultimate fighter הראשון מגיע לארץ לסמינר בשיטת הגרייסי ג'יו ג'יטסו הסמינר ה 3 בארץ ואף יותר טוב מקודמיו רויס הוא בנו של הליו גרייסי אבי תורת הגרייסי ג'יו ג'יטסו כיום בן 92 ועוד מתאמן רויס כיום בן 38 שיטת הגרייסי ג'יו ג'יטסו התפתחה בברזיל ושלטה בקרבות VALE TUDO השיטה פרצה והיממה את העולם הרחב בשנת 1993 באירוע הufc הראשון הלוחם ה"כחוש" בעל השיטה המוזרה הביס את כל המתחרים שלו אחד אחרי השני עד שזכה באליפות באותו הערב וב50 אלף דולר אשר לפי מה שרויס אמר שימשו אותו בטיול לדיסנילד(חחח) הסמינר התרחש בתאריכים ה 11 וה 12 ביולי בסימנר: הרבה טכניקות מעניינות ומרתקות בנוסף טיפים מיוחדים מרויס עצמו חוויה לא נשכחת אווירה טובה יחס נהדר מהאיש הגדול הזה חוץ מתרגול טכניקות המשתתפים (תלמידים ומאמנים מכל המועדונים) ישבו עם רויס ויכלו לשאול אותו שאלות על כל מה שרצו שאלות בקשר לזירה בקשר לשיטת ה bjj ובקשר לתחרויות ה mma בנוסף שאלות אישיות בקשר לחייו של רויס וכל מה שעלה לראשם הרבה קידומים למאמנים ולתלמידים כבוד גדול מי יתן ויהיו עוד הרבה סמינרים מוצלחים כאלה כל מי שנכח בסמינר וגם מי שלא מוזמן לכתוב תגובות על הסמינר.... שלכם בכבוד טל.

חוויות מכרמיאל

הי, גם אני הייתי בסמינר, אבל רק ביום השני שלו (ביום של העבודה עם הגי). הטכניקות שהוא לימד היו ממש יפות, ואני בהחלט מתכוון לאמץ אותן ולנסות ליישם אותן בזמן רנדורי. בלי קשר היה נחמד לפגוש חבר'ה ממועדונים אחרים ולהתגלגל איתם על המיזרון, למרות שהייתי בתוך קבוצה שהוא נתן לה לעבוד פחות מלאחרים... בכל מקרה מאוד נהניתי. רן.

למעלה