סמינריון במאקרו

elad262

New member
סמינריון במאקרו

מישהו שמע משהו על סמינריון במאקרו של בר אילן ?????

berta84

New member
בהצלחה מחר באקונומטריקה, גם לך גם לאלעד

יהיו כמה אתנחתחות במהלך המבחן בדמותו של ישי מעוז מקפץ על שולחנות.קורע.

berta84

New member
הוא חזר משם הסמסטר

הוא אמר שהוא עוזב לאוניברסיטה הפתוחה מה שכן, לפני המבחן שלחתי לו מייל בבקשה לשעת קבלה והוא היה בחו"ל(טוב,זכותו)

berta84

New member
אני זוכרת שהוא אמר מה המבחן הזה בודק

אבל את המבחן עצמו הוא לא לימד, הוא אמר שלא צריך לדעת אותו ואני חושבת שהוא אמר משהו כמו שיתנו לנו את התוצאה של המבחן ואז התחילה בלבלת ושאלות של סטודנטים, בסוף הוא אמר שלא צריך באופן נחרץ אני לא ניגשת מחר, אולי אגש במועד ג, יש לי שבוע הבא שני מועדי ג שאותם יש יותר סיכוי לשפר כזאת אני, לוקחת ת'זמן תכין דף נוסחאות טוב אם לא קעקעת כבר את כולו על עצמך

אליהו ד

New member
מה את רצינית ? אין ברוש פאגאן?? הינעל דינאק

נמאס כבר עם החובבנות הניהולית הזאת , איזו ברברת הקורס הזה וכל אחד אומר משהו אחר , וזאת מבלי להזכיר את הטעויות שיש בפתרונות התרגילים ובמצגות . יאללה שרק יהיה מבחן קל כמו שהיה לכם למרות שיש לי הרגשה שלא , דף נוסחאות ? במימון כתבתי את כל החומר ולא הסתכלתי אפילו פעם אחת..מקווה שלא אצטרך מחר .

אליהו ד

New member
ברטה את יכולה להוריד עוד בחומר? הטרוסקדסטיות

ישי אמר שיש את השיט הזה עם תיקון המודלים בלחלק בסטיה או לחלק בשורש כמות וכו'?

berta84

New member
אני לא זוכרת ואין לי את החומר שלי כרגע

בכל מקרה לא ממש הבנתי את החומר הזה והוא גם לא הסביר יותר מדי את הנושא ראית את השאלה ממועד א שהיתה על הטרוסקדסטיות?

berta84

New member
אולי זה יוכל לעזור איכשהו

Assumption 3 לא נראה לי שרלוונטית, אבל שתי הקודמות 1 ו-2 אני חושבת שכן משהו שמצאתי בשיטוט בגוגל(קצר)

berta84

New member
Assumption 1 דומה למה שהיה במבחן

רק ששם ה-X היה עם אינדקס 2t

berta84

New member
זה ממש דומה לשאלה מהמבחן

בעצם זאת אותה השונות שהיתה נתונה שם עמוד 13 במסגרת, כל השאר לא רלוונטי אז אל תיבהל

אליהו ד

New member
אוי ואבוי זה מה שאת מראה לי?

יש דרך יותר נחמדה להראות את זה פשוט מחלקים תמיד כמו ניגרים טובים במה שמפריע לשונות של הטעות להיות קבועה , קרי אם יש לך שונות כפול (*) את עושה שורש ל(*) ומחלקת את כל המודל בשורש(*) ככה שכשתבדקי כאילו את לא יודעת מה ייצא בסוף את השונות של הטעות המכנה ייצא בריבוע ואז זה יתבטל ובא גואל לישראל הלוואי שזו תהיה הרמה , עשינו בדיוק כאלו שאלות בהרצאות ובתרגילים, אני חושש מתרגילים אחרים שאני לא יודע , אבל ככה זה תמיד , יש עוד מילימטר ועוד מטר ואף פעם אי אפשר לדעת מה באמת מבינים, לפעמים לא מבינים את הבסיס ורצים לסוף ונכשלים , לפעמים מבינים היטב את הבסיס ומפגיזים , יהיה טוב.

berta84

New member
ועוד אחד אחרון

טוב תישן טוב ושיהיה ממש בהצלחה מחר לך אני לא מסכימה פחות מ-95, אז אל תאכזב אותי

אליהו ד

New member
למה ישר לזלזל למה לא 100?

תמיד לשאוף ל100 ולהתפשר בלחץ על 95 , אם שואפים ל95 מתחילים עם הספרה 8 המגעילה שמציינת את השמונינימים

berta84

New member
הלוואיי עליי כוח רצון כמו שלך

אז איך היה? יש לך עוד מבחנים?אצלכם זה לגמרי מטורף, סמסטר ב' של שנה ב' הוא הכי קשה ועמוס ועוד כשדוחפים אותו בכמות זמן כזאת מצומצמת

למעלה