סמים

ved42

New member
סמים

זה דיי ברור שפרל ג'אם לקחו סמים השאלה שלי כמה? קצט הרבה ברמות של קורט קובין

Jagged chaos

New member
*קצת

וכן, זה צפוי מאוד שהם עשו סמים...לא אכפת לי... לא אכפת לי גם אם את השירים שלהם הם כתבו תחת השפעה (ויותר מזה, לא מבין למה אנשים מתבאסים לשמוע ששיר מסוים נכתב תחת השפעה...כל העניין הזה של מודעות עצמית בפכחות מטומטם....) ובכל זאת, מאיפה אתה יודע שהם עשו ברמות של קורט קוביין? יכול להיות יותר ויכול להיות הרבה פחות....

everynormal

New member
לא ברמות של קורט קוביין זה בטוח

אם הם היו עושים ברמות של קורט, אז הם כבר היו מתים. יכול להיות שהם לקחו סמים, אבל בטח סמים קלים ומדיי פעם אני לא מאמינה שהם הזריקו ולקחו סמים קשים כי אז הם כבר היו מתים כל מי שלקח סמים קשים מת בסוף =[ אבל אדי היה יותר על אלכוהול

cold metal ass

New member
נכון .

אבל מנת יתר זה מה שהביא את הבן אדם להתאבד לא ? אולי אם הוא לא היה מסומם כ"כ אז הדעה שלו הייתה יותר צלולה והוא לא היה עושה את זה .. אי אפשר לדעת .

cold metal ass

New member
לא כמו קורט קוביין כי באמת אחרת הם

היו ז"ל היום . אבל כן , הם עשו סמים , מה נראה לך זאת להקת רוק לא ? בכול אופן לפי מה שקראתי אדי עשה סמים בקטנה והפסיק שנולדה לו בת .. בקשר לשאר חברי הלהקה נראה לי שגם הם הפסיקו , אני לא ממש בטוחה . את האמת זה נראה לי די טיפשי להיכנס לדברים כאלו ,זה לא מוריד מהערך של הלהקה , כאילו כמה זה כבר משנה אם הם עשו סמים או לא ? , טוב אבל זאת רק הדעה שלי אז אני אשתוק . אה וכן אדי היה ממש על אלכוהול , רואים את זה גם בכול הופעה שלהם (באינטרנט לבנתיים .. נקווה שעוד מעט זה יהיה בלייב ) שהוא תמיד , אבל תמיד שותה . סקסי מאטר פאקר שכמותו
.

Dead Scene

New member
לא כל להקות הרוק עושות סמים.

אדי וודר מסטול אבל זה מאלכוהול ולא משהו אחר

Dead Scene

New member
מייק מקרידי היה מכור לסמים ואלכוהול

הייתה לו מלחמה קשה עם זה אבל הוא נגמל אדי אולי עשה בנעוריו קצת והפסיק. ואני מצטטת אותו: "I don't need drugs to make my life tragic" אנחנו יודעים שהוא בעיקר אוהב להשתכר בכמויות. מאט ג'ף וסטון לא. לא שידוע לציבור בכל אופן (ובתכלס קשה לי לראות את מאט עושה סמים, הוא כזה עדין ^^)

Jagged chaos

New member
"רומז".... אומר בגלוי...

זה לא שיש פה משטרה, רייט?
חוץ מזה...רק מה שטבעי
איך אמרו שבק ס' בנושא "מי שם אותך שופט על יצירה של אלוהים?"..

Dead Scene

New member
כן, אני דיברתי על סמים קשים.

ובתכלס לא נראה לי שאתה מאט קמרון :O

one pearl

New member
מה זה משנה?!

לא מעניין אותי מי הם פרל גאם... מה הם עשו בחיים שלהם....כשאני שומעת את המוסיקה שלהם אני כאילו בעולם אחר והיא מדהימה אותי כל פעם מחדש...זה מה שחשוב!

J92

New member
../images/Emo54.gifאינדיד

תמיד נכנסים לוויכוחים על החיים של הזמרים וחברי להקות.. דוגרי עד כמה שזה לפעמים מעניין אני פשוט אוהבת את המוזיקה שלהם.. מה אכפת לי מי הייתה הסטוצ שלו ב94 ולמה? נה..

one pearl

New member
זה קורה בדיוק אותו הדבר

כשמנסים לנתח שירים של אומנים לפי מה שחושבים\משערים\יודעים שהם עברו בחיים...זה לא משנה מה ולמה הם כתבו את זה...זה משנה מה מגיע אלינו ואיך אנחנו רואים את זה...

kittycatbone

New member
אבל בסה"כ..

לפעמים כשקוראים מילים של שירים שאוהבים ורוצים להתעמק עליהם קצת, אז חושבים קצת מה עבר על האמן כדי להבין אולי למה הוא התכוון. לא תמיד זה מה שחשוב, כי לפעמים במילים של שירים הכיף הוא מה שמפרשים בצורה אישית כלפייך. אבל גם לפעמים זה פשוט מסקרן. ואני מסכימה שזה באמת לא משנה אם הם בעצם לקחו סמים או לא. אבל בסה"כ לדעתי זה דבר שרע לעשות כי הם רק יכולים למות מזה ואנחנו רק יכולים לאבד אמנים טובים שאנחנו אוהבים. במקרה הספציפי הזה, אם זה היה אז זה היה וזה לא שיש מה לעשות עם זה.. אלא אם כן הם ממשיכים עם זה גם עכשיו אבל אני בטוחה שלא ופהושם באמת לא הרג אפאחד ובקיצורררררררררררררררררר... אני רק מנסה להגיד שזה מובן גם למה כן להתעניין בנושאים האלה זה הכל.

למעלה