סמים

**Blue-Lagoon**

New member
חבל נגמר...

השכנים באו לצעוק עליי שהמוסיקה חזקה מדי (אז שמתי פול ווליום זאת סיבה להיות אגרסיבים?!) בכל מקרה אם תהיה בפריז בזמן הקרוב (לפני שהסלון יחזור לקדמותו) אתה מוזמן. חחחח

**Blue-Lagoon**

New member
אקסטזי EUROPE

או EURO לא זוכרת איך קוראים לו כזה כדור ירוק עם הסמל של היורו בכל מקרה אקסטזי רעיל ויש עוד מלא, אני לא ממש יוצאת למועדונים וכאלה שאני מכירה אותם אז לא חשוב.. חוץ מזה בכל מועדון יש סמים.. אז מה זה חשוב אם זה הרבה או מעט.?

סמים זה רעעע

טוב, תלוי איך כמה מה מתי עם מי. הגעתי למסקנה לפני הרבה זמן ש"תיאוריות" הכללות וסטראוטיפים הינם חסרי טעם ערך ותוקף בעולמנו הנחמד. סמים זה בכל מקום, כן כן, אפילו אצל סטרייטים. לא צריכים לרדת לראש כדי לאהוב להוריד אותו
מר מומין

Yaniv-DC

New member
בדקתי קלות כאן את הנושא.

בתור מתנגד גדול לסמים, בתור אחד שרוצה להוציא אל מחוץ לחוק את עלה ירוק הרבה לפני שיוציאו את מולדת החוצה, אני עושה לי מחקרים עצמאיים קטנים, ומחקרי הקטן והלא מדעי כלל בתוכו קצת וושינגטון, קצת LA, וקצת מיאמי, וטיפונת ת"א. ממש משעשע שהעלת את זה כאן בדיוק כשבטיסה שלי חזרה, חשבתי לעצמי להעלות את הנושא הזה במידה ולא ירסקו אותי לשום מונומנט או סימבול אמריקאי. בקיצור, סמים זה אכן בכל מקום. אבל, אצל ההומואים יותר. מהסקרון שלי עולה שסטרייטים מפסיקים הרבה יותר מוקדם מהומואים, שאצל סטרייטים יש חשיבות למשפחה וגידול ילדים בסביבה ללא סמים, וכו´. וגם, שאם במועדון סטרייטי שליש מהחוגגים יצרכו סמים, אז במועדון של גייז 2 שליש יצרכו. אי שם בחודש יולי הייתי במועדון ניו יורקי גדול ויפהפה (ליים לייט) בניצוחו של ג´וניור ואסקאז. המארחים שלי הסבירו לי שבלי אקסטזי אין שום סיכוי שאני אהנה שם. חייכתי אליהם בהנאה, וכמובן שאת הצעתם המרומזת דחיתי על הסף. נו, והאם נהנתי אתם שואלים? כמעט כמו שבחיים לא נהניתי (הכמעט הוסף כי בן לא היה שם). אז האם צריך סמים כדי להנות? על שאלה זו אשיב ב"לא" פורמלי, ולא אפרט את התשובה במלואה, על מנת לשמור על יחסים תקינים עם כמה אנשים פה. ובבניין ציון נתברך, יניב (אחחח... מתי כבר מגיע השמונה בנובמבר...)

DJNYC

New member
אכן מסיבה מצויינת זו היתה

היתה כמו תנור שם, אבל רקדתי נונסטופ על הערב. היה מדהים באמת. 9 בערב עד 8 בבוקר, היה מצויין. אתמול הייתי בליימליט ודיברנו על המסיבה " קלאסיקס" של ג´וניור הזאת...

Yaniv-DC

New member
שבשבוע שעבר

היה בטוויסט במיאמי, פיספסתי. אגב, בניו יורק זנחתי את המקום לקראת 4, הייתה פשוט טיסה ללוס אנג´לס, בימי טרום הכרותי עם המורן שביננו.

אופק L

New member
לא שמעתי מעולם את התאוריה הזו,

הומואים וסמים. שמעתי על הומואים ואיידס, הומואים ופדופיליה, הומואים ואיפור - אבל לא סמים. סמים יש בכל מקום באוכלוסיה שלנו, גם בשכבות העניות וגם בשכבות העשירות, גם אצל דתיים וגם אצל חילוניים, גם גברים וגם נשים - ללא הבדלי דת, גזע, מין או גודל באנג
בסביבה שלי לא שמעתי על גיי שמשתמש בסמים, כמה סטרייטים שמעשנים גראס אבל זהו - לא מעבר לזה. אני כמובן בחיים לא אגע בזבל הזה, לא עישנתי סיגריות אז להרוס את החיים שלי עם סמים? הופך את האנשים לגוש חרא עם רגליים.

DJNYC

New member
הרבה דעות.. הרבה דעות...

לא כולם מבוססות אמת. או כמו שנאמר ב´בן-דודי ויני´ It doesn´t hold water יש קשר.. תקרא מה שכתבתי למעלה.. ותבין אולי למה אתה לא רואה את זה סביבך.

Yaniv-DC

New member
יש משהו...

במה שכתבת... לא ניתקלתי כאן באף אחד שמדבר על פופרז... זה כנראה אכן משהו לבנטיני ישראלי...

MARMELAD

New member
ומשהו קטן ששמעתי

"אני לא נרקומן.. אז אני מעשן גראס, אז מה זה לא סמים זה טבעי זה לא מכיל שום דבר שרע לגוף ובסדר קצת אקסטזי ביג דיל זה רק למסיבות זה עושה אותן יותר טובות אני מתחבר לאנשים בצורה מדהימה אבל אני לא נרקומן הרי נרקומנים מזריקים ואני לא מזריק אז אני בטוח לא נרקומן בסדר בסדר אמנם אני לא נהנה מסרט טוב בלי איזה ג´וינט זה רק כדי להעצים את החוויה ונכון שבמסיבה ההיא כשלא נדלקתי לא נהניתי אבל זה לא כי אני נרקומן אני פשוט נהנה מזה מה, אני נרקומן? מה פתאום אני לא מזריק ומה זה קשור שאני מעשן כל יום אז אני מעשן כל יום זה כי אני נהנה לא כי אני חייב מתי שאני ארצה אני אפסיק אמנם זה יהיה קצת חסר לי אבל אני לא מכור או משהו כזה כי אני לא נרקומן, חס ושלום אז אני באמת אהנה פחות מהMTV ואני לא אהנה כל כך מהמוזיקה שלי אבל זה לא כי אני נרקומן אלא כי אני רגיל לראות MTV מסטול זה הכל אז אני נרקומן? ונגיד שהסמים באמת שולטים בחיים שלי ונגיד שבאמת אני לא יוצר בלי איזה ראש בבית ולא מתחיל את הבוקר בלי שאכט ולא נכנס למסיבה בלי שני כדורים בשרוול זה עדיין לא אומר שאני נרקומן נרקומנים שוכבים ברחוב מוזנחים ומזריקים ואני לא אז אני לא נרקומן"

ronen1948

New member
סמים

זה בעצם להשוות את זה לתאוריית הזונה ,שאומרת שני שעוסקת במקצוע היא גם נרקומנית

MARMELAD

New member
וכדרך אגב

המאמר על הסמים כבר במערכת הערות יתקבלו בשמחה

למעלה