סמים וגייז
ביום חמישי שעבר הייתי במועדון ופנה אלי בחור שאמר שהוא מאחת האוניברסטאות והוא עושה מחקר על גייז וסמים ושאל אותי אם אני רוצה להשתתף. באותו ערב דווקא הייתי קצת שיכור, אז לקחתי את הכרטיס שלו, ולא התקשרתי, אבל זה אולי נותן לכם רמז קטן שיש קשר ולא קטן בין גייז לסמים. גם בסדרה ´הכי גאים שיש´ נושא הסמים עולה לא פעם, לא פעמיים ולא שלוש, ולא סתם. סמים וגייז הולכים ביחד, אם זה קריסטל (הבעייתי), GHB (הבעייתי), אקסטזי, K או קוק. כמובן שמדובר בעיקר על הגייז ששייכים לסצנת המועדונים, שזה אומר בדרך כלל הגייז הקצת יותר מבוגרים (כלומר 21 ומעלה) בדרך כלל מחוץ לארון יותר, או לפחות כאלו שיוצאים למקומות של גייז. פופרז הוא לא פריט חובה לאף דלוק, ואני לא רואה אף דלוק שמריח פופרס, מעבר לזה שזה חומר מסוכן למוח (יותר מהסמים האחרים לדעתי) היות והוא ממש רעיל למוח. אבל פופרז משחרר את שרירי העכוז ובכך הוא נהיה חביב הגייז בעיקר בזמן סקס. כן - חיי הגייז (שוב, אותה קבוצה - די גדולה - של הגייז שיוצאים לרקוד) יותר פרועים, יותר קשורים לסקס ויותר קשורים לסמים מאשר הסטרייטים. טוב, רע - כל אחד יחליט לעצמו מה, מתי, כמה ועם מי. אבל - אם דיון כזה עולה כאן, אני מקווה שהוא ישאר ברמה של דיון. בנוגע ל GHB, זהו כעיקרון לא סם, אלא חומר אשר עוזר לבנות את השרירים למי שמתעמל, ואם הוא נלקח בכמות יותר גדולה הוא גורם להיי. הבעיה עם החומר הזה, זה שהוא יכול להיות גם פטאלי לפעמים, ובעיקר אם הוא מעורב עם אלכוהול. 2 מבלים טיפשים נפטרו כאן במועדון בגלל הסם הזה. ואני לא חושב שגראס הוא קשור לכל הסיפור הזה.. גראס דווקא מעושן יותר על-ידי סטרייטים מאשר גייז - או לפחות במידה שווה.