בדקתי קלות כאן את הנושא.
בתור מתנגד גדול לסמים, בתור אחד שרוצה להוציא אל מחוץ לחוק את עלה ירוק הרבה לפני שיוציאו את מולדת החוצה, אני עושה לי מחקרים עצמאיים קטנים, ומחקרי הקטן והלא מדעי כלל בתוכו קצת וושינגטון, קצת LA, וקצת מיאמי, וטיפונת ת"א. ממש משעשע שהעלת את זה כאן בדיוק כשבטיסה שלי חזרה, חשבתי לעצמי להעלות את הנושא הזה במידה ולא ירסקו אותי לשום מונומנט או סימבול אמריקאי. בקיצור, סמים זה אכן בכל מקום. אבל, אצל ההומואים יותר. מהסקרון שלי עולה שסטרייטים מפסיקים הרבה יותר מוקדם מהומואים, שאצל סטרייטים יש חשיבות למשפחה וגידול ילדים בסביבה ללא סמים, וכו´. וגם, שאם במועדון סטרייטי שליש מהחוגגים יצרכו סמים, אז במועדון של גייז 2 שליש יצרכו. אי שם בחודש יולי הייתי במועדון ניו יורקי גדול ויפהפה (ליים לייט) בניצוחו של ג´וניור ואסקאז. המארחים שלי הסבירו לי שבלי אקסטזי אין שום סיכוי שאני אהנה שם. חייכתי אליהם בהנאה, וכמובן שאת הצעתם המרומזת דחיתי על הסף. נו, והאם נהנתי אתם שואלים? כמעט כמו שבחיים לא נהניתי (הכמעט הוסף כי בן לא היה שם). אז האם צריך סמים כדי להנות? על שאלה זו אשיב ב"לא" פורמלי, ולא אפרט את התשובה במלואה, על מנת לשמור על יחסים תקינים עם כמה אנשים פה. ובבניין ציון נתברך, יניב (אחחח... מתי כבר מגיע השמונה בנובמבר...)