סמים

MARMELAD

New member
סמים

מכירים את התיאוריה שהומואים וסמים הולכים יד ביד... מה אתם אומרים על זה?

**Blue-Lagoon**

New member
סמים הולכים עם הכל עכשיו...

למרות שאף פעם לא שמעתי קשר בין הומואים לסמים... אבל למה שיהיה קשר בכלל אני אתפלא אם מישהו פה לא יגיד שהוא מעשן או עישן. כי זה לא הגיוני שמתוך כל האנשים פה אף אחד לא מעשן.. אבל זאת דעתי...

דרור22

New member
שזה טיפשי -

ואני מסכים עם בלו סמים הולכים עכשיו עם הכל בלי קשר למיניות

טאצי

New member
גיא...

אם הבנתי אותך נכון, העלית את השאלה הזו לא מפני שאתה מאמין שהטענה הזו נכונה אלא כדי להעלות כאן נושא לדיון... לדעתי, לומר שהומואים וסמים הולכים יחד זה בדיוק כמו לומר שכל הומו חייב לשמוע אירוויזיון וכל הומו לובש נצנצים ומתאפר... אם כל הדברים האלו נכונים, אני לא הומו (ותעשה לי טובה, אל תגרום לי משבר זהות שני בתוך שבוע...)

**Blue-Lagoon**

New member
כולם מעשנים סמים

טוב לא כולם אבל הרבה חוץ מזה אתם יודעים שזה לא נכון אז מה זה חשוב?

MARMELAD

New member
הרבה מעשנים סמים... נכון מאוד

במיוחד חבר´ה בגילי. אבל יש עוד סמים, לא הכל זה עישונים. אני מדבר על קריסטל ואקסטזי במיוחד. למשל פופרז שהוא אמנם לא סם אבל הוא פריט חובה לכל הדלוקים והדלוקות... האמת שכמעטבכל מועדון היום שתלכי תראי סמים. השאלה היא אם במועדוני גייז יש יותר סמים.. או במלים אחרות האם צורת החיים של הגייז יותר "פרועה".. ולדעתי חלק גדול מצעירי הקהילה, במיוחד התל אביבים מביניהם חיים חיים הרבה יותר פרועים מסטרייטים. וללא שום קשר אני עובד על איזה מאמר חדש.. בנוגע לסמים אז רציתי לבדוק מה דעת הפורום על כל הנושא ואם כדאי בכלל לכתוב את המאמר.. בעקרון זה מעין דף אינפורמציה על הסמים הנפוצים ביותר במועדונים בארה"ב וגם פה בארץ - אקסטזי, ספיישל K, ו GHB.. מישהו מכיר?

DJNYC

New member
סמים וגייז

ביום חמישי שעבר הייתי במועדון ופנה אלי בחור שאמר שהוא מאחת האוניברסטאות והוא עושה מחקר על גייז וסמים ושאל אותי אם אני רוצה להשתתף. באותו ערב דווקא הייתי קצת שיכור, אז לקחתי את הכרטיס שלו, ולא התקשרתי, אבל זה אולי נותן לכם רמז קטן שיש קשר ולא קטן בין גייז לסמים. גם בסדרה ´הכי גאים שיש´ נושא הסמים עולה לא פעם, לא פעמיים ולא שלוש, ולא סתם. סמים וגייז הולכים ביחד, אם זה קריסטל (הבעייתי), GHB (הבעייתי), אקסטזי, K או קוק. כמובן שמדובר בעיקר על הגייז ששייכים לסצנת המועדונים, שזה אומר בדרך כלל הגייז הקצת יותר מבוגרים (כלומר 21 ומעלה) בדרך כלל מחוץ לארון יותר, או לפחות כאלו שיוצאים למקומות של גייז. פופרז הוא לא פריט חובה לאף דלוק, ואני לא רואה אף דלוק שמריח פופרס, מעבר לזה שזה חומר מסוכן למוח (יותר מהסמים האחרים לדעתי) היות והוא ממש רעיל למוח. אבל פופרז משחרר את שרירי העכוז ובכך הוא נהיה חביב הגייז בעיקר בזמן סקס. כן - חיי הגייז (שוב, אותה קבוצה - די גדולה - של הגייז שיוצאים לרקוד) יותר פרועים, יותר קשורים לסקס ויותר קשורים לסמים מאשר הסטרייטים. טוב, רע - כל אחד יחליט לעצמו מה, מתי, כמה ועם מי. אבל - אם דיון כזה עולה כאן, אני מקווה שהוא ישאר ברמה של דיון. בנוגע ל GHB, זהו כעיקרון לא סם, אלא חומר אשר עוזר לבנות את השרירים למי שמתעמל, ואם הוא נלקח בכמות יותר גדולה הוא גורם להיי. הבעיה עם החומר הזה, זה שהוא יכול להיות גם פטאלי לפעמים, ובעיקר אם הוא מעורב עם אלכוהול. 2 מבלים טיפשים נפטרו כאן במועדון בגלל הסם הזה. ואני לא חושב שגראס הוא קשור לכל הסיפור הזה.. גראס דווקא מעושן יותר על-ידי סטרייטים מאשר גייז - או לפחות במידה שווה.

MARMELAD

New member
גראס זה גראס וסמים זה סמים

ולמרות שזה לא חוקי וזה לא חוקי... יש הבדל בעיניי. ובכל מקרה עוד לא הצלחתי להבין מה הדעה הכללית כאן בפורום. חצי אומרים שאין שום קשר בין סמים וגייז וחצי אומרים שגייז עושים יותר סמים מהשאר? נו, מי יהיה הגאון שייתן תשובה מנומקת ועובדתית? כי לי אין.. חוץ מהתאוריה הכללית שהזכרתי קודם

MARMELAD

New member
ודבר שני, לגבי פופרז

זה בהחלט פריט חשוב בהידלקות, לא פחות מסיגריות ומסטיק. זה מעלה את הדלֶקה מחדש אחרי שהיא יורדת קצת.. אבל את זה יודעים רק המשתמשים הקבועים באקסטזי... ואנשים כמוני ששומעים את זה מהחברים שלהם

DJNYC

New member
תראה ידידי

אני שועל קרבות וותיק, וראיתי הרבה דברים, ועשיתי מספיק, ובחיים לא ראיתי מישהו שואף פופרז.. אולי זה קטע של הארץ... בכל אופן, אני יכול לתת לך לינקים על פופרז שתבין בדיוק מה זה ה"היי" הזה שהוא גורם, ומה הנזק...

MARMELAD

New member
טוב... בארץ יש שלושה דרכים "להעלות"

לעשן גראס להסניף פופרז להקיא

**Blue-Lagoon**

New member
מה זה לעזאזל הפופרז הזה?

טרנד חדש בארץ או מה? כי פה אין כזה דבר או לפחות לא שמעתי על זה (ובהתחשב בעובדה שיש לי חברים שלוקחים הכל ובאים מסוממים לבית ספר, הייתי אמורה להכיר את זה) מוזר אולי לא קוראים לזה ככה באינגליש או צרפתית.

MARMELAD

New member
../images/Emo115.gif פופרז :

הפופרז הוא סם (חוקי) לשאיפה, מורכב מאמיל ניטרט. במקור מיועד לשאיפה לא ישירה, כלומר, פותחים את הבקבוק ושמים אותו איפהשוא בחדר, ונותנים לו להשתחרר בחלל האוויר. בת´כלס משתמשים בו בשאיפה ישר מהבקבוק. משמש הומואים פאסיביים לפני חדירה - משחרר את שרירי פי הטבעת, ומשמש משתמשים באקסטזי להעלאת האפקט של הסם. סיכונים: יכול לגרום לחנק, פוגע במערכת העצבים.

MARMELAD

New member
אני לא מבין למה אתה רומז..

ברור שכל הידע שלי הוא מנסיונם של אחרים

**Blue-Lagoon**

New member
חוקי?

פשש מעניין אז שוב שמישהו יסביר לי למה לעזאזל מריחואנה זה לא חוקי

MARMELAD

New member
אני לא יודע לגבי מריחואנה

לדעתי גראס באמת צריך להיות חוקי.. אבל זאת רק דעתי.. ולא דעתו של מרמלד מנהל הפורום...

**Blue-Lagoon**

New member
גם לדעתי

נשנה את העולם? לא וואטאבר מצאתי משהו יעיל בעובדה שעושים שיפוצים בסלון ואין שם כלום אפשר לעשות אירובי ולרקוד שווה. מישהו מצטרף? אני עם עודף קפאין תתעלמו.

למעלה