סמים קלים

Honey432

New member
סמים קלים

למה סמים קלים נחשבים ללא חוקיים
יש הסבר לזה
אני רוצה להבין, למה
תודה.

Nofale

New member
תסתכל על איוב קרא

ותבין למה המדינה שלנו מנוהלת ע"י חבורה של מוקיונים

Honey432

New member
אני בת, ומי זה בכלל איוב

קרא
תראו, אני לא נגעתי אף פעם בסמים אבל אני לא מבינה למה סמים קלים הם לא חוקיים ולמה עושים מזה כזה סיפור

Nofale

New member
איך את יודעת שהם קלים ?

מי המסומם שאמר לך כזאת שטות ?!

FuCk1Ng A

New member
איוב קרא -

יו"ר הועדה למלחמה בסמים של הכנסת. אידיוט, בור ועם הארץ, מדבר גיבובי שטויות, חסר ידע כללי בסיסי. ואני אגיד לך למה סמים קלים לא חוקיים - כי זה כיף, ושומדבר כיפי במדינה הזאת לא חוקי. אנשים מעדיפים להתעלם מעובדות וממחקרים ומתעלמים לחלוטין מציבור רחב מאוד של מעשנים. האבסורד הוא שסיגריות ואלכוהול, שהם מסוכנים הרבה יותר, כן חוקיים. כל מתנגדי הסמים מגבים את ההחלטות המטומטמות שלהם ב"עובדות" שרירותיות ומטופשות, כגון שסמים קלים גורמים להתמכרות, מוחקים את הזיכרון, דופקים את המוח, וכו'. מיותר לציין שזה לא נכון. אם את רוצה לדעת עוד למה מלכתחילה הוצאו הסמים הקלים אל מחוץ לחוק, תוכלי לקרוא כאן במאמרים, זה התחיל בארה"ב מסיבות כלכליות גרידא, כי כסף מסובב את העולם.

lefteye1

New member
נכון

וסיגריות הם סמים לכל דבר... נחשבים כסמים מעוררים אבל רק מסיבה שחברות הסיגריות תורמות ים כסף לכל החולי סרטן למיניהם(עד כמה אבסורדי) אז הם עדיין חוקיות כי לממשלה זה לא משתלם להוציא אותם מחוץ לחוק

Hatsil yam

New member
גם אלכוהול..../images/Emo48.gif

זה סם לכל דבר... ולדעתי הא מזיק בהרבה יותר ממריחואנה

FreeSpider

New member
הסיבה שזה לא חוקי...

זה פוליטיקה!!!!!!! הכל שחיטות פוליטית.. הכל התחיל בארה"ב....העינין מתקשר לכמה סינים..ולכמה עסקנים אמריקאים תעובי בצע.. תחפסי באתר של עלה ירוק יש איפשהו הסברים...

strungout

New member
אני יודע למה

כי האנשים בשלטון, השרים בממשלה, השוטרים וכו'.. לא אוהבים לראות אנשים אחרים נהנים וצוחקים. הכל צריך להיות לפי החוקים המפגרים שלהם רק כדי שנגיע לגיל 70 נגיד אוי איזה חיים שקטים וטובים לפי הספר היו לנו. צריכים להכניס להם קצת גאנג'ה לריאות שיבינו, רוב האנשים שנגד זה לא ניסו את זה ולא יודעים מזה בכלל, זה הדבר הכי מעצבן.

למעלה