סמים ומוזיקה

lost_sheep

New member
צודק

אפילו יש כמה ניסויים שנעשו- לקחו הרבה אנשים ושמו בחדר. נתנו להם כדורים ולא אמרו להם מה זה (הם ידעו שהם משתתפים בניסוי עם סמים). לחצי מהם נתנו סמים ולחצי כדורי דמה. כל האנשים הגיבו אותו הדבר, גם אלה שהכדור שלהם היה דמה. סמים זה משהו לגשר בינך ובין המוזיקה. אם אתה באמת באמת אוהב את המוזיקה שאתה שומע, אתה לא צריך סמים. להפך- ברגע שתפסיק איתם כבר לא תרגיש אותו הדבר שתשמע את המוזיקה. ואם יש לך מוזיקה שאתה חושב שצריך להיות מסומם בשביל לשמוע אותה- אז זאת לא המוזיקה בשבילך. אתה לא מבין ו\או מתחבר איתה, וזה גם לא יקרה. תמצא לך מוזיקה שכובשת אותך, איך שהיא.

KamikazA

New member
אני לא מבין למה אתה מדבר ככה

להיות מסטול מגראס ולשמוע מוזיקה זה הכי כיף שבעולם...אתה מבין את המוזיקה מעוד כיוון...ועוד משהו זה שאתה לא יכול להידפק מזה... אבל להיות דלוק מקרטון (טריפ) זה בכלל הכי טוב כי אתה מרגיש שהמוזיקה ניכנסת מהאף ושטויות...אבל זה לא ממולץ כי אפשר באמת להישרט מזה... אז לסיכום הסמים היחידים שאני ממליץ עליהם זה גראס כי זה טוב! ולשאלה מה הכי כיף לשמוע שאתה מסטול אז התשובה היא ג´ימי הנדריקס ובוב מארלי כמובן!

Dirty Sorrow

New member
המלצה חמה!!!

בתור מעריץ של פינק פלויד- כשאתם מסטולים מבנג ואתם שומעים את הקטע"coming back to life" ההרגשה היא כאילו שאתם באיזה גן עדן או משהו כזה, (מנסיון!) -shy-

אני שונא אנשים כמוך...

כל מני "פריקים" מגניבים שבאים ואומרים שהם שומעים רוק ומעשנים סמים...בגלל טיפשים כמוך יש דעות קדומות על כל מי ששומע רוק שהוא נרקומן או שיכור...ובגלל זה כל הערוצים לא רוצים לשים את המוזיקה הזאת כי אחר כך כל מני אנשים כמוך ששמעו איזה שתי שירים של מטאליקה ילכו לשחוט חתול או לעשן גראס...

Flash_Gordon

New member
איכס תקשיב לעצמך....

זאת אחת הדעות הכי צרות מוחין, אטומות וחסרת כל טקט שראיתי פה בפורום (חוץ מתקופת השיא של הברווזון)

AmOrPhiS

New member
כל אחד והבחירות שלו

אני ממש ממש מסכימה ואני חושבת שמי שקשה לו להבין שאין ברירה להשלים עם העובדה שהיוצרים הגדולים ביותר בתחום היו על דברים כמו מריחואנה וLSD צריך פשוט להתחיל להסתכל על המציאות. וכל מי שרוצה להתמסטל- שיהיה לו סבבה אני לא חושבת שלמישהו כאן יש את הזכות להגיד למישהו אחר מה טוב או רע לחיים שלו, כל אחד יודע את זה בעצמו

AmOrPhiS

New member
חבל....

אוקיי לדעתי סמים ורוק זה שני דברים שחבל ליצור קשר ביניהם אתה רוצה להתמסטל- סבבה אבל מה לכל הרוחות הקשר בין זה לבין מוזיקה חוצמזה אני לא יכולה לדבר בשם כולם אבל מבחינתי רק זו מוסיקה שממש משפיעה על המצב הנפשי שלי ובכלליות על המצב רוח לכרב אותה עם סמים?! אני כעיקרון מפחדת מהתוצאות.זאת גם בדיוק הסיבה שאני לא שותה כשאני בדיכאון. נכון שהרבה אמנים מפורסמים (או בעצם כמעט כולם) השתמשו בסמים בזמן יצירת יצירות מוסיקליות ענקיות שהיום אנשין כמונו שומעים ומעריכים, אבל אני לא חושבת שהם באמת התקוונו שככה נתנהג או שנקח מהם דוגמא. בעצם אני לא חושבת שהם חשבו על ההשפעה שלהם על המעריצים באותו הרגע. בקיצור חבל.

Flash_Gordon

New member
סוף סוף!!!!!

סוף סוף יש פה וויכוח רציני ומשמעותי בפורום הזה במקום ההצפות חסרות הטעם בסגנון מה השלוש להקות שאני הכי אוהב. אני מאוד גאה בתוצאות (וקצת מאוכזב מהדעות) ומקווה שכך יימשך המצב.

American_Woman

New member
יש קשר...

אמממ....... יש להקות שכשהחבר,ה בהן היו על במים הם ניגנו מצוין ואחר כך קצת פחות... לדוגמא רד הוט צ´ילי פפרז.... בבלאד שוגר סקס מאג´יק חלק מהם היו על סמים והאלבום יצא ממש רועש (בצורה טובה...) וכשהם עבדו על קליפורניקיישן הם נמנעו מכל דבר כמו סמים, סיגריות ואפילו בירה והלבום יצא הרבה פחות טוב.... אבל זה עדיין לא אומר שזה קשור לסמים.... בלאד שוגר סקס מאג´יק יצא לפני 10 שנים.... הם הרבה יותר מבוגרים היום....

Distorted...

New member
FWI:

אני זוכר שבאיזהשהוא ראיון אנתוני אמר שכל "קליפורניקיישן" נכתס תחת השפעות סמים..... תפנימי...

למעלה