סמים וחלומות

mdak

New member
סמים וחלומות

מישהו אמר לי שליקחת סמים משפיעה על החלומות וגורמת לפחות חלומות או משהו כזה... זה נכון אני מתכוון לסמים מסוג (LSD וגראס)

Tiger 2

New member
יכול להיות

אני לא לוקח סמים אז אני לא יכול להגיד לך

חלמן

New member
יכול להיות שאתה

נוטל אותם ובגלל זה אתה שואל? אני לא יודע.. ולא אכפת לי... אם אתה לוקח סמים זה בידיוק לקחת סדין ולקפוץ איתו דרך החלון.. מה הסיכוי שהסדין יצליח להחזיק אותך? זה בידיוק הסיכוי שאתה תיחייה אחרי הרבה זמן של נטילת סמים..

תגובה חריפה!!!

mdak פה מש"א משטרתי שזה אומר מחלקת שיטור אינטרנט. ע"י הפעלת קשרים ומספר ה IP שלך דרך ספק האינטרנט שלך מצאנו את מקום מגוריך! אנא אל תעזוב אותו על יום שישי בשעה 22:00 ניידת תבוא לבאסוף אותך בסיוע הימ"מ. אל תנסה להתנגד, זה לטובתך! הסגר את עצמך או שנאלך לפרוץ פנימה! הודעה רישמית מישטרת ישראל. קצ"מ 1045-30

shabaz

New member
למרות שאני לא משתמש...

עכשיו אחרי שיחה עם ידידה שלי במסיבה (היה אחלה צ´יפס דרך אגב...) היא אמרה שהחדירו לנו לראש שסמים זה רע...אבל בעצם זה לא כמו שאנחלנו מבינים שזה... אני גם מכיר אחד...שמנסיון אומר לי שסמים זה לא רע... אני עדיין לא הולך לנסות..אבל אני סתאם אומר לידע כלכלי ולידע אישי.

שריר

New member
מנסיון אמר לך שזה לא רע חחחחחחחחחחח

מה אתה עושה צחוק הבן אדם בטח חצי יום מעופף בטח שלא רע לו בטח חצי יום הוא לא יודע איפה הוא ובחצי השני הוא חושב שהוא עשיר אני יודע מה אולי מי שאמר לך שLSD עוזר לחולמות התכוון שכשאתה לוקח אותם אתה רואה כל מיני דברים מגניבים כמו בחלומות

למעלה