סמים ואני? i don`t think so.

סמים ואני? i don`t think so.

היום, אחרי הישיבת הפקה, אני וחברה שלי נסענו להאנגר לפגוש את ידיד שלה (רציתי ללכת לסאנשיין אבל מסיבות אישיות לא הלכתי), בכל מקרה, הם הזמינו אותנו לעשן, ואני כבר הכרזתי שלעשן אני לא הולכת, אבל אין לי בעיה להיות איתם. חברה שלי, עישנה, אחרי שכבר היא נגמלה והכל, וזה נורא אכזב אותי. קצת התאכזבתי מעצמי, שאני הולכת איתם, אבל אני שמחה שאני ראיתי את הג`וינט עובר בין כולם וכשהם הציעו לי, אני ישר דחיתי את זה. יש לי משהו חזק נגד סמים, אני חושבת שזה העקרון הכי חזק שלי, לא לסמים. ואז שואלים אותי מה ההבדל בין סיגריות לסמים, לדעתי זה בעיקר המוסר, אני לא יודעת למה, אני פשוט ארגיש רע אם אגע בסמים. בכל מקרה, כולם שם התמסטלו חבל על הזמן, וזה ממש הפריע לי, הם עשו המון רעש, והיו שם פול שוטרים. זה ממש הפריע לי, לפחות אני גאה בעצמי שאני לא נגעתי. ואותו הדבר לגבי האנשים כאן, אל תגעו בסמים, באמת, אני אף פעם לא נגעתי, ואני לא אגע, כי יש לי כח רצון חזק מספיק לגבי עקרונות שלי. לכן, מצד אחד עשו מה שטוב לכם, מצד שני, כולנו יודעים שסמים זה לא דבר טוב. think floyd מיכל שמקווה שאין בפורום שוטרים סמויים...

בגלל זה את גאה בעצמך ?

18 שנה אני חיי ככה ליד חברים שלי ופעם אחת לא ניסיתי סיגריה ! אפילו לא שחטה אחת .. ! אני גאה הרבה יותר ...

צוחקים עליי שתמיד אני חייב להוכיח

את עצמי .. מה לעשות .. אני חייב .. וכמה פעמים השתכרת ? אני 0 ! נאדה ! כלום ! ריק !

טרנט

New member
אני גם לא עישנתי בחיים שלי!

כן כן... כל 18 והחודשיים שלי ולא לקחתי שחטה אחת בחיים שלי (אלא אם כן מחשיבים את הזאת שניסיתי בגיל 9 או משהו... אבל זה לא נקרא, נכון? ;-)). אפילו כשהשתכרתי (נו, אז השתכרתי... אבל רק פעם אחת! :)), הציעו לי סיגריה, ואפילו שהייתי מסטול לגמרי, לא לקחתי. אני לא זוכר כלום מהערב בו השתכרתי... רק את ההתחלה שלו. מה שמוזר, הוא שעד אותו ערב אהבתי יחסית בירה, אבל מאז אותו ערב כל פעם שאני מנסה לשתות את אותה הבירה אני כמעט מקיא. מוזר.

goldy

New member
אני חושב שיש לך טראומה מזה

אתה יכול לשתות, אל תגזים, יש בירות אחרות

imagine

New member
איפה ההילה מעל הראש שלי?

כי אני פשוט מלאך, אני ילדה טובה ירושלים עם כיפה ועם הילה. אני פשוט מדהימה, מקסימה, תמימה וילדה טובה של אמא. ואחרי כל המחמאות האלו שחילקתי לעצמי אני אסביר. בחיים שלי לא נגעתי בסיגריה, טיפת אלכוהול לא נגעה בשפתי - חוץ מבפסח וראש השנה. אני בכלל לא אזכיר סמים, סמים? שאני אגע בסמים? אפילו נרגילה עשיתי רק פעם אחת השנה? כן, כן, אני אמיתית. :)

אז אם ככה...

אני צריכה להיות הכי גאה בעצמי!! סמים-שומדבר,לא מתקרבת לאנשים עם גראס סיגריות-יותר מחצי מהחברים שלי מעשנים-אני- שומדבר! אפילו לא שחטה אחד קטנה! ואלכוהול-לא השתכרתי אף פעם! שתיתי-אבל פשוט לא השתכרתי מזה-אני זוכרת הכללל(למות שהייתי מעדיפה שלא!) לימור שניזכרה שיש לה ללכת לדבר עם אנשים שמתלהבים מסיאנס יותר מדי!

MajoR_ToM

New member
אוי נו באמת , נימאס כבר

אני יודע שזה כבר קיטשי אבל נימאס לי שגראס נחשב ל``סמים`` . גראס - לידיעתכם - הרבה פחות ממכר ומזיק מסיגריות או אלכוהול . מוכח מדעית . זה גורם לך להרגיש יותר טוב וזהו . לא ממכר ולא בטיח . אני יודע כי ניסיתי . כמה פעמים .

rastotman

New member
עשה לי חשק להגיב-

קודם כל, זה לא מיועד אליך כי לא הבנתי אם את בעד או נגד הרעיון של המשטרה שגראס זה סמים. זה שהמישטרה אומרת שזה אסור לא עושה את זנה לא נכון ולא לא נכון, רק לא חוקי. וזה שאתם כל כך שמחים שלא עישנתם זה בדיוק כמו להיתלהב מלעשן, הרי אחרי הכל יש לחצים לכאן ולכאן. [ניכתב ברוח התגובה שקיבלתי אתמול].

flowr..

New member
טוב, אז בשביל

להבהיר את דבריי טוב יותר, אני לא בעד או נגד המשטרה, פשוט ציינתי שזה לא יעזור במשהו להגיד שגראס לא עד כדי כך נורא, כמו שמייג`ור טום אמר, כי המשטרה בדעה שלה, והיא בכ``ז לא תהיה נחמדה אליך אם יוודע לה שאתה משתמש. זה הכל.

AirOHead

New member
גם לי נמאס! סוף סוף...

כבר שבוע אני מנסה להסביר לאנשים שאלכוהול נחשב לסם מסוכן יותר ממריחואנה וגראס אז למה זה לא חוקי?! לא שאכפת לי, אני לא מעשנת, אבל בדיוק כמו שאנשים שותים מדי פעם אפשר לעשן סוף סוף מישהו שמבין את זה

אני חושבת שאת ילדה של נורמות

*אזהרה: המיקסר עכשיו פועל אז הגיוני שאני אוציא קצת מילים לא קשורות וחצאי משפטים.* תשמעי- סיגריות זה סם. זה ממכר וזה מסוכן..או אנערף..אבל זה סם! בדיוק כמו שאני לקחתי מורפיום כשהייתי חולה- זה גם סם. הקטע הוא- שהחברה לא קיבלה את זה כסם. למשל- עוד בימי כפעילת נוער עובד (``אבל איפה אני ואיפה כולם...``)- ישבנו ושיחקנו משחק, באחת הפעולות הראשונות. כל אחד בתורו אמר משהו שהוא עשה. למשל: ``אני אף פעם לא טסתי לחוצלארץ``, ואז מי שכן טס הבציע. אם הייתי היחידה שמצביעה הייתי לוקחת פתק ושם היתה שאלה. אבל זה כבר לא חשוב. בכל אופן- ילדה אחת אמרה: ``אני אף פעם לא ניסיתי סמים`` אז כמובן שהצבעתי. ``ניסית סמים?`` ``כן...קבוע`` ``איזה?`` ``סטרואידים למשך יותר משנה ומורפיום לתקופה קצרה`` ``אוי , אבל זה בתור תרופה, זה לא נחשב`` אז מיכל יקירתי- כפי שאמרה ענבל פרלמוטר תנצב``א: ``כי זה הסטייל, זה לא המה אלא ה-איך`` (ותאמיני לי שזה הסריח ולכלך) סיגריות זה סם. את כן ניסית סמים..זה שבחברה האנושית זה לא נחשב לסם, זה לא משנה הרבה. זה אפילו עשוי מעשב צמחי..שכחתי איזה. לא חשוב. איבדתי אתהפואנטה אי שם במרבים.. אזלא חשוב. להית

res judicata

New member
and what about alcohol?

what`s the difference? after reading messages by you, about orgies, tons of boys etc, i don`t understand how you dare talking about morals and drugs. that is so hypocritic.

למעלה