סמים בסדרה

g a g a

New member
סמים בסדרה

רציתי לדבר אתכן על משהו שמאוד מציק ומעיק בעיניי: העובדה שלפי הכג"ש זה "בסדר" להשתמש בסמים. ואני לא מדברת על קריסטל, וסמים קשים. הם הוכיחו לנו שהם נגד זה לחלוטין, (לא רוצה להזכיר לכן את סוף עונה 3 כי זה ספוילר, והייתי מעוניינת לשמוע את הדעות של כולן פה), אבל השימוש בסמים ה"קלים" שבריאן ומייקי אוהבים נורא מציק. לא ככה? לכן זה לא הפריע? אני אשמח לשמוע את הדעות שלכם בעניין.

jDaNiELLE

New member
לא.

כי אם את (לא אישית) כל כך חלשת אופי על מנת להיות מושפעת מסדרת טלוויזיה, ולחשוב שזה בסדר, אז על פי הכי גאים שיש אתצריכה- א.להתחיל לעשן ב.לשתות המון אלכוהול(מי לא...חחח..) ג.להזדיין בטירוף ד.לקחת סמים אז בגלל שאם הם יצנזרו את כל ההנ"ל- לא יהיו דמויות (ע"ע בריאן קיני) הם פשוט מכניסים הכל. אל תשכחי שילדים שלרוב כן מושפעים מסדרות, לא יצפו בה מלכתחילה. רק מבוגרים בעלי ראש שפוי ואופי בנוי.... i love QAF!!

jDaNiELLE

New member
אגב

גם סמים קלים. אם יש מישו טיפש כדי לקחת פופרס" כמו שבריאן קיני עשה"- שיבושם לו.

g a g a

New member
זה לא עניין של "חלשת אופי"

הם תמיד זוכרים לצלם את הקונדום בסצנות המין. זוכרים להראות לנו מה עשו הסמים לבלייק ולטד, אבל הסמים שמייקי ובריאן לוקחים הם משום מה בלתי מזיקים. אתן בטח יודעות שאין דבר כזה סמים בלתי מזיקים. ואני מודעת לעובדה שהסדרה מכוונת לאנשים בוגרים ולא לילדים, אבל עדיין זה לא אומר שהם צריכים להתעלם מהנזק שסמים קלים גורמים. זה מעיק, מציק ומטריד. אבל זו רק דעתי.

jDaNiELLE

New member
אלה החיים.

זה שהם בוחרים לא להתעלם מהמציאות כמו דוסון וחברים, שם הכל יפה, זה משהו אחר. מה לעשות, אנשים כן לוקחים סמים, ומה לעשות 2, זה תורם לאופי של הדמויות. אז דווקא המוסר שבא מהסדרה הזאת- אותו מוסר שהזכרת- הקונדומים, מה הסמים הקשים עושים, וכו,, הרבה יותר טוב מכל מוסר שכל סדרה אחרת תייצר.(לא ליגוע בבירה!!או לא לעשן!!!) כי פה זה מציאותי ואנשים כן יישמו את זה.

mya 6

New member
גם אני חשבתי על זה *ספוילר סוף עונה

למה זה בסדר שבריאן עושה סמים כול יום כול היום וטד למשל רק התחיל והוא כבר ממש מכור, קשה. תמיד חברות שלי שואלות אותי בצחוק "בריאן עוד לא מת ממנת יתר או משהו?"... זה מאוד מבלבל...כי הראו לנו מה זה עשה לדמיות אחרות בסדרה וכמה שזה רע... אני לא אומרת שצריך להתעלם מהנושא הזה לגמרי כי זה ממש לא מציאותי... פשוט חבל לי שהתסריטאים עושים את זה ככה שמסיבה מוצלחת (או כול דבר אחר) זו מסיבה שאתה דופק את הראש עם איזה קריסטל טוב...

mya 6

New member
אני חושבת שיש אנשים שלא ראו עונה 3

או שאני ממש טועה....?

mya 6

New member
לערוץ 3....

יש לציין שגם אני רציתי לחכות..... אבל זה דיי נמאס לחכות במיוחד שכולם בפרק החמישי וכולם מדברים על האיחוד הממשמש ובא של בריאן וג'סטין...

ofrikit

New member
חחח

אוקי זה נורא מעיק ומשעשע לקרוא את ההודעות שלכן דניאל בהחלטטט צודקת בכל דבר שהיא אמרה כרגע זה דיי טיפשי אפילו מה שאמרתן כרגע.. סמים קלים זה דבר שאפילו קצת מהחברים שלי משתמשים בו והם בדיוק כמו בראין או מייקל וזה לא דופק אותם בצורה משמעותית ונוראית. הסדרה הזאת לא בנויה על מוסר,ממש לא... ואני לא חושבת שיש אנשים בגיל 15 ומעלה שיראו את הסדרה ויתחילו לחשוב שסמים קלים זה טוב ולא עושה כלום. כי זה מזיק אבל באותה מידה גם סגריות (אפילו יותר) גם אלכוהול גם נרגילה ואנשים משתמשים בזה ביום יום שלהם! ונראה לי שכנראה אף אחת מכן לא קשורה ממש לאנשים שמעשנים כדי להבין שזה לא כזה סוף העולם (אני אישית לא נוגעת בזה) אבל הם(מי שמשתמש) אנשים רגילים ובריאים! אז זה די מפתיע אותי לקרוא (סלחו לי) את השטויות ההוריות האלה דווקא כאן

mya 6

New member
לטווח הקצר זה אולי לא דופק אותם

נדבר עוד 10 שנים שהם לא יכולו לעלות 3 קומות במדרגות ושהריאות שלהם יהיו שחורות... ואלה לא שטיות הוריות... אני באמת ובתמים מאמינה שסגריות, אלכוהול,נרגילה, חשיש זה רעל. חד וחלק.

ofrikit

New member
אממ...

אני שמחה שאת חושבת ככה ולא מסכנת את עצמך אבל בגלל שזה משודר בסדרה שאפילו הרעיון שלה לא נוגע בחינוך זה מפריע לכן בצורה כזאת רצינית,זה הגזמה ושוב את מגזימה בעניין שהם לא יוכלו לעלות 3 קומות במדרגות...ובעניין הריאות זה בעיקר עם סיגריות ככה וסגריות הרבה יותר מזיקות גם! אני אישית לא נוגעת לא בסגריות ולא בסמים קלים|קשים אה ועוד דבר...בקשר לטדי הוא התחיל בקטע החזק עם הקריסטל וזה בא לו יותר מביאוס מאשר מהתמכרות. ויש הבדל עצווום בין גראס או השטות שהוא מסניף מבקבוק לבין קריסטל או סמים קשים אחרים!!! הרבההה הבדל!

mya 6

New member
|4../images/Emo22.gif זה לא מפריע לי בצורה רצינית..

אני פשוט אומרת שחבל.. הכול בחברווווות!

jDaNiELLE

New member
אויש...

טריליון אנשים מעשנים ואולי עשר חוטפים סרטן בגלל זה. אפשר למות היום מהכל. אז נחיה בבועה?? אני אישית לא מעשנת, כי זה נראה לי פתטי להנות ממקל נייר עם טעם של זפת. יש דברים פי חמש יותר שווים.כל מה שלא טבעי לא בריא. נקודה. נרגילה-גראס-אלכוהול.אבל גם קולה ושוקולד הם רעל באותה מידה, אם לא יותר...(ומהשלב הזה השרשור הופך לטחון אש, אז אני פורשת)

jDaNiELLE

New member
הלו???

הכל מאהבה בובע!!! (כואבת לי הבטן בטירוף ויש לי מחר בוחן בחראמטיקה.תביני.)

g a g a

New member
עפרי, את יכולה לחלוק על דעתי

אבל לקרוא לדברים שכתבתי כאן "שטויות"- זה לא מקובל עליי. אני לא אחת שמושפעת מסרטים/סדרות, ומן הסתם אני יודעת להבחין בין טוב לרע. אני לא אשתמש בסמים "בגלל שראיתי שזה מגניב וקול". אני מסכימה עם טלי, בנוגע לזה שבריאן הוא הגיבור ולא יגעו בו. זה מאוד הגיוני. והרשי לחדש לך עפרי, סמים קלים כן גורמים לנזק איום ונורא. את מוזמנת לקרוא על כך באתרים הרלוונטיים. והערה כללית לקראת סיום, שימו לב לצורת ההתנסחות שלכן. כל אחת רשאית להביע את דעתה, אתן עלולות לא להסכים עם הדברים שנכתבים כאן, אבל בגלל זה קוראים לזה "דיעה" ולא עובדה.

למעלה