סמים בבית אבות

Sarika

New member
סמים בבית אבות ../images/Emo12.gif

את זה אני חייבת לספר בעברית, בסוף תבינו למה. בביקורי היומי אצל אימי הנמצאת בבית אבות, פגשתי זקן נחמד דייר חדש, כהרגלי עם חדשים שאלתיו אם הוא מרוצה וטוב לו בביתו החדש. הזקן החביב ענה לי וחיוך רחב על פניו שהוא מאד מרוצה מהמקום מהטיפול המסור של האחיות ובעיקר מהדיירות החתיכות. "אבל" הוסיף ואמר "יש כאן בעיה אחת מאוד רצינית", "מהי?" שאלתי וסקרנותי גברה, הזקן קרץ בעינו השמאלית ואמר ברצינות "בעית סמים" לרגע נדמה היה לי שאיני שומעת טוב, אולם הוא חזר ואמר כן "בעית סמים", פתחתי זוג עיני עגל ושאלתי למי בדיוק הוא מתכוון ואז הוא ענה וחיוך ממזרי על פניו "לכולנו, אנחנו "שמים" דבר מה במקום מסוים ומיד שוכחים היכן שמנו וזאת בעיה "שמים" לא פשוטה"
. נו מה דעתכם על הזקן הגזעי הזה ?

זקן נחמד זה לא איבד את חוש ההומור

שלו כל הכבוד - כל הכבוד לך על ההקשבה ושימת הלב לזקן.

מטיקה

New member
זה מזכירלי שאקה../images/Emo9.gif

אונו וייז'ו סטס אסיטינדו אל קורטיג'ו ....יורנדו. וינירו אי דישירון: "סבא-לה דקה סטה יורנדו? אל ויז'ו דישו: מי קזי קון מוז'ר מנסביקה ארמוזיקה אי חתיכיקה". " אה דקה סטס יורנדו????" מלבודי אונדי אס מי קזה.

עוד שאקה

בן בא לבקר את אביו בבית אבות ושאל, נו אבא איך כאן אתה מרוצה? כן ענה האב, יש לנו סדר יום קבוע, בבוקר ארוחת בוקר מודדים לחץ דם,אחר כך התעמלות קלה בישיבה, משחקים קצת קלפים ,ארוחת צהרים נחים קוראים עיתונים רואים טלויזיה, מקבלים כל ערב ויאגרה והולכים לישון. ניגש הבן לאחות ושאל אותה הכל טוב ויפה, אבל למה ויאגרה ? ענתה האחות לבן אנו נותנים להם ויאגרה, כדי שלא יפלו מהמיטה.

tsiporganeden

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אילה יותר זול זה לקנות

מטה עם סורגים, בלאו הכי מחתלים את כולם, אך אל דיו קה מה גואדרה, קאמינאר קון טיטול, אי פדיינדו, אלוהים אלוהים אל רחום וחנון, רק לא זה.

tsiporganeden

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif צחקתי מטיקה. שאלוהים

ישמור אותנו להגיע למצב הזה, זה מפחיד אותי מאוד.

tsiporganeden

New member
נו עכשיו את מבינה למה תמיד אני

מברכת את היקרים לי, שגם כשהם יהיו זקנים מאוד מאוד, שימשיכו לצחוק, חושבים שאני מקללת אותם, הלוואי עלי בזקנתי שאצחק וארקוד ואשיר כפי שאני עושה זאת היום.

אסטרלו

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifיש גם תקווה!!

כל הבדיחות מצחיקות. זוכרים שהחלטנו כאן לא מזמן שנקים בית אבות לעצמנו? הנה עכשיו גם קיבלנו "טיפים" לעתיד!
בית אובות

למעלה