סמיילי

סמיילי ../images/Emo13.gif

מה זמן ההחלמה שלו? מה הסיכונים שלו? אחרי כמה זמן בערך הוא ניתלש? ואני יודעת שזה אינדיבידואלי אבל זה כאב לכם? (אתם יכולים להשוות ללוב^^)

הממפפ.... ../images/Emo217.gif

אני לא יכולה לענות על כל השאלות, אבל לי אישית זה באמת בכלל לא כאב... דקירה קטנטונת ונגמר, גם לא כאב לי אח"כ.. לגבי השאלה אם הוא נתלש, באמת שאין לי מושג, לי שי אותו שנה + והוא עדיין חי ושלם לו...

misplaced

New member
../images/Emo221.gif ../images/Emo13.gif

הסיכונים הם תלישה ונסיגת חניכיים [וכמובן אינפקציות]. לא סגורה על זמן החלמה ספציפי אבל למיטב נסיוני הוא לא ארוך ולא מסובך. אין "זמן תלישה" מאחר וסמיילי לא תמיד נתלש. הוא יכול לחיות חיים ארוכים ושמחים, פשוט צריכים להיות זהירים בצחצוח שיניים וכו' ולטפל בו יפה. אצלי הפיסת עור כפולה כך שבכלל הסיכון היה אפסי. בשתי הפעמים שעשיתי ממש ממש לא כאב לי. בפעם הראשונה עשיתי באמסטרדם והיה הזוי, בפעם השניה עשיתי בחדר שלי [חוררתי ע"י פירסר מקצועי זה בסדר] וגם היה הזוי, אבל לא כואב. חצי שניית דקירה ועגיל. זה רק מאוד מוזר ולא נוח בהתחלה אבל מתרגלים מהר

חחח זה בסדר אם התרגלתי לגשר למעלה

ומלטה שלוש שנים אני יסתדר גם עם זה חח ולא ממש הבנתי מה מסון בתלישה? זה בסה"כ ניתלש מה יכול לקרות? תודה

misplaced

New member
חחחח

הסכנה היא שזה עשוי להיתלש, אף'חד לא אמר שזה שהחלק הזה נקרע זו סכנה. גם לי היה גשר למעלה ולמטה, 6 שנים [עם הפסקה באמצע...סיפור ארוך] ולסמיילי הרבה יותר קל להתרגל. בכלל, מתרגלים אליו מהר זה פשוט מוזר בהתחלה

misplaced

New member
קצת מתינות בחיים...

החלטתי [בעידוד בן הזוג וחברי הנפלאים] להוריד ממאסת המתכות. התגעגעתי, החזרתי...חזרתי לחבר, הורדתי שוב. האמת שגם כבר ממש נמאס לי ממנו [הסמיילי וגם קצת מהחבר
] ומהתגובות, בעיקר אלו של מעסיקים פוטנציאליים וזקנות.

JINDEVIL

New member
../images/Emo129.gif

הי! סמיילי מחלים בערך חודש -חודש וחצי.אין יותר מדי סיכונים,בעיקרון כמו כל עגיל אחר:זיהום,דחיה וכו'.בקשר לתלישה...זה ממש לא חייב להתלש עם הזמן.זה תלוי עד כמה תהיי זהירה איתו.וזה ממש לא נחשב עגיל כואב.לתת ביסללשון הרבה יותר כואב. :)

../images/Emo142.gifמניסיוני האישי-

החירור לא כאב בכלל.. זמן ההחלמה היה די קצר, ולהתלש הוא לא נתלש לעת-עתה (אם בכלל, הוא כבר שנתיים איתי ולא עושה בעיות טפו-טפו).

rafi616

New member
טפו טפו???????

ליטל אני לא מאמין עליך....אני כבר לא מכיר אותך

למעלה