סמיייייייי

ronencohen34

New member
סמיייייייי

ראיתי היום טרופר 03 270000 ק"מ יד ראשונה לדבריו אומר שעבר ריקול בחברה בדקתי באתר ואכן רשום שלא פתוח וכו.... מה אתה אומר בכמה כדי אם בכלל לקחת את הרכב (מחיר) ואיפה באיזור רשל"צ כדי לבדוק את הרכב לקניה אשמח לתשובה רונן

exclosive

New member
הרבה לכל רכב במודל הזה

קמ גבוה בא לידיי ביטוי בבלאי גבוה ולא רק למנוע אלא לכל המרכב. דברים כמו מרכב פנים הרכב ומערכות נוספות. כנראה הרכב עבד קשה. אם אתה מחפש מודל 2003 יש לא מעט עם קמ בסביבות ה 100 אלף

ה מ ו ן ק"מ

יש לך טרופרים שנת 2003 עם 100 אלף ק"מ ופחות. ללא כל קשר, אם אתה רוצה, אני שוקל למכור את שלי ולעבור לג'יפ ליסינג מהחברה. שלי ירוק בקבוק שנת 2000 יד שלישית פרטית וכל הידיים פרטיות. ארוך 7 מקומות ללא תאונות או מכות, 210 אלף ק"מ עם זוג מצברים חדשים, צמיגים של 10000 ק"מ, רדיאטור חדש, מיגון מלא (גחון + טרנספר + מדרגות צינור להגנה והכנה להייליפט) אחרי טיפול 210 שכולל מלבד הדברים הרגילים גם את החלפת כל הנוזלים ברכב ביוזמתי - טרנספר, דיפרנציאל, גיר, נוזל קירור ונוזל בלמים. סט בולמים + קפיצים חדשים (אוקטובר 2007) של טאפ דוג, נראה מעולה מבפנים ומבחוץ הכל תקין הכל עובד. אפילו האנטנה החשמלית עובדת. הרכב ימסר כולל מערכת של סוני ו 8 רמקולים, גגון מעולה ומערכת איתור פוינטר עם אזעקה וקודנית. מכיוון שאני מהנדס ולא סוחר אני נוקב במחיר אטרקטיבי ולא מנהל משא ומתן - 75 אלף שקלים. המחירון ללא שיקלול התוספות הוא 88 אלף.

בסירטון שהעלת הוא היה נראה שמפניה

אם הייתי מצליח להעיף את גלי הייתי הולך עליה, אבל עוד לא פרסמתי את הנסיכה שלי

מה קרה לך... יש לנו 5 טרופרים בחברה

וכל מי שעבר למיצובישי מתגעגע השמפניה הוא של שמעון

ronencohen34

New member
סמי אם אתה רואה אחד צור קשר

אשמח לטרופר מצב טוב מעט קילומטר ורצוי מחיר זול (עד 90K) רונן

אם אתה רוצה בנזין אז יש לנו

חבר שמוכר טרופר בנזין קצר שנת 98 עם 160 אלף ק"מ. במחיר של הרכב הזה לא מצא שום דבר שמתקרב אליו מבחינת יכולת שטח וכח (215 כ"ס) נקודת התורפה שלו זה 3 דלתות בלבד וצימאון עז לדלק שלא מגובה בסחיבה טובה יותר מהדיזל (160 כ"ס), לפחות לא בסל"ד נמוך בשטח. מבחינת יתרון ביחס לדיזל זה מחירי טיפולים נמוכים יותר (טיפול כל 15 אלף במקום 10000)

ronencohen34

New member
חייב ארוך ומעדיף דיזל תגיד סמי

ראיתי אתמול מודעה של פאגרו מודל 98 ו 99 שנהם ידניים ( לא אוטומט) מה דעתך? מחכה לתשובה רונן הם בסביבות 200K ק"מ יד שלישית ורביעית מחיר בין 55K ל 62K

לא מכיר את הרכב, לא היה לי כזה

אומרים שזה הדגם הכי מוצלח של מיצובישי לשטח. רק תבדוק שהרכב ניראה יפה מבחוץ ומבפנים, כי לסדר רכב כזה מבחינה קוסמטית זה לא זול. וכמו כן תבדוק שהנעילה המקורית עובדת, זה לא מובן מאליו. קח בחשבון שמנוע ה 2800 טורבו דיזל היה חלש גם כשהיה חדש, לאחר 200 אלף ק"מ הוא עלול להיות ממש עגלה. תעשה סיבוב על הרכב בכביש מהיר ותבדוק אם הוא מוכן למשוך גם מעבר ל 120 קמ"ש.

אם כבר פאג'רו

השבוע נסעתי בפאג'רו 2008. חוש שילינג איזה מטוס קרב זה הג'יפ הזה. ביום חמישי אנחנו לוקחים אותו לצין, ניראה איך הוא בשטח.

ronencohen34

New member
רועיי סחטיין במחיר של גלי תוכל לקנות את ה..

הצמיגים של הפגרו החדשה חחחחחחחחח בכל מקרה תעלה קצת את המחיר של גלי אולי תוכל לקנות גם מראה שבוע מצויין ותודה רונן

החיים למדו אותי, וגם כתובות גרפיטי

כבר אמרו.. מי שלא שואף לא מגיע.. מי ששואף להיות נשיא מדינה, יגיע להיות ראש ממשלה, ומי ששואף להיות ראש ממשלה יהיה שר. עכשיו ברצינות.. רונן היקר, אם לפני שנתיים וחצי כשמכרתי את הסובארו לגאסי שלי, שהייתה אחרי תאונה ובלי טסט, מכרתי אותה בשש אלף בזכות המערכת שהייתה לה.. את כל הכסף שמתי על חובות, אם היית אומר לי שאני הולך לקנות מגנום בשישים ואחת אלף.. הייתי פשוט נופל על הרצפה וצוחק עלייך! אם היית אומר לי לפני שנה שאני אקנה גאלופר בכלל הייתי מתפוצץ.. אז לך תדע, אצלי יש חיידק שאשתי קוראת לו חיידק השנה וחצי, כל שנה וחצי בממוצע אני מחליף רכב, אגב אבא שלי טוען שאין רכב שיכול לסבול נהג כמוני יותר משנה וחצי, בקיצור.. יש לפי התאוריה הזאת סה``כ עוד כחצי שנה לגלי.. לך תדע מה יהיה עוד חצי שנה?

או במילים אחרות חשוב לי לדעת האם

כצעקתם? כולם משבחים אותה בכביש, בשטח פחות, הצבא לקח אותם, דוד שלי עשה טרייד אין על האלפיים ושתיים שלו, אבל יש עוד את הניילון, אז הוא עוד לא משחרר אותה.. אשמח לשמוע את חוות דעתך.

למעלה