סמוראי הדמדומים

• פותח הנושא orii
  • פורסם בתאריך

orii

New member
סמוראי הדמדומים

המלצה על הסרט (ללא
): זה סרט של שעתיים שיש בו רק שני קרבות חרב במקל וחרב (קצרה) בחרב (ארוכה), קטה אחת (ויס בזכותך זה מרגיש לי מוכר) ובריח אחד. יש בו מלא פרטים על איך חיו ביפן הפיאודאלית, החל מבגדים, בתים, כלי עבודה וכלה במערכות היחסים... וכן יש גם רומנטיקה - זאת אומרת שאם בת זוגכם תבוא גם היא תצא עם חיוך גדול כזה
מאוד עניין אותי ומאוד נהנתי. יפנים ויפנולוגיה לא עשו לי את זה לפני שהתחלי להשתתף בפורום. אבל תראו אותי עכשיו, הצילו. ממש היה כייף.

Hwoarang

New member
זה עכשיו בקולנוע נכון?

אם כן איך קוראים לו באנגלית? (לא תמיד התרגום העברי נכון...)

orii

New member
כן זה רץ - לרוץ

שם הפצה באנגלית (בארה''ב או מדינות אחרות דוברות אנגלית) Twilight Samurai השם היפני הוא לפי שם המשפחה של הדמות הראשית Tasogare Seibei

משהו חסר...

רק שני קרבות, קאטה אחת ובריח אחד? מה??? אין פושינג הנדס???
איזה מין סרט זה? אורי - איך יכולת להמליץ עליו בנונשלנטיות כזו? לא הולך, מה תעשו לי? טוב, נבדוק (אם זה יורד ב-eMule...). איל.

orii

New member
מה פתאום

פושינג הנדס נמצא בכל!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111111 באמת, כמודל, פושינג הנדס זו דרך לבחון כל אינטראקציה. ואם משהו צריך עוד המרצה אז לי הסרט הזה מאוד הזכיר את "אחרי הגשם"...

frodo1

New member
מה, זה כבר הגיע לקולנוע?

ורק שני קרבות?! טוב, לא נורא! כחובב יפן עלי לראות את הסרט, ולא, גורל כולנו יחרץ! סאורון!!!! ארור אתה וארור תהיה!!!!! רגע, איך סאורון הגיע לפה?! טוס מפה, סאורון, אתה משר הטבעות! בכל אופן, אני צריך לראות את זה.

סבלנות, כפרה. עוד 4 חודשים.

אבל בפורום טולקין כבר ראיתי לינק לטריילר של "שובו של המלך".

frodo1

New member
גם אני ראיתי

אבל הוא לא עובד! לאאאאאאא!!!!!!!!!! שוב אתה, סאורון!!!!!!!! יסילדור!!!!!! למה לא השמדת את הטבעת כשהיתה לך הזדמנות???!!! ארור אתה!!!!!!! חברים, גורלנו נחרץ! השתגעתי לגמרי!

Erunaamo

New member
../images/Emo45.gif

לא משהו אקסטראורדינרי, אבל סרט שכדאי לראות.

למעלה