סמוקי-קוורץ

סמוקי-קוורץ

לפני שבוע בערך החלטתי שאני צריכה קצת הפסקה מהאבנים שלי, ז"א לעטוף אותן ולהחזיר אותן למדף לכמה זמן.. בזמן שהן היו על השולחן כל הזמן קרו דברים רעים והרגשתי רע כאילו שאני עטופה באנרגיות רעות והפסקה מעניין המיסטיקה לשבוע שבועיים תעזור לי, אז טיהרתי את האבנים הנחתי בקערה, עטפתי אותן בבד והנחתי אותן במדף העליון.. היום בבוקר הורדתי אותן כדי לבדוק שהכל בסדר וששום אבן לא נעלמה לי.. עברתי על כל אבן לבדוק שהן לא נשברו או משהו.. גיליתי שהסמוקי קוורץ שלי קצת נשברה בקצה וכשהוצאתי את כל האבנים מהקערה שמתי לב לשברים קטנטנים של סמוקי קוורץ על הבד הלבן שעטפתי איתו את האבנים וגם שיש מלא לכלוכים שחורים על הבד.. גיליתי גם שהסמוקי קוורץ שלי נהייתה יותר כהה... אולי אתם יודעים למה היא נשברה קצת ונהייתה כהה יותר?

stoneage

New member
מבחינה גמולוגית הסיבה היחידה

שהאבן יכולה היתה להשבר היא כתוצאה מקבלת מכה או שפשוף מאבן אחרת עם קשיות זהה או גבוהה יותר. קרוב לוודאי שתאמרי שאין סיכוי שהאבן קיבלה מכה כיוון שהנחת את הקערה בעדינות...ובכן מהבחינה המיסטית אבן נשברת כתוצאה ממספר סיבות אפשריות: האבן סיימה את תפקידה , האבן סיימה את תפקידה איתך ו"רוצה" לעבור למישהו אחר, האבן ספגה משהו (במקומך) ולכן נשברה.

stoneage

New member
המשך

בכל אופן לגבי ההמשך, הקשיבי לאינטואיציה שלך: אם את מרגישה טוב איתה תשמרי אם מפריע לך - תיפרדי. אגב, נדמה לי שכבר דנו בזה, אבל מוזר לי שהאבנים עושות לך לא טוב. זה נדיר. אולי הן ספגו יותר מידי וזקוקות לטיהור רציני יותר או פרידה ? לרוב לא קורים לאנשים דברים שליליים ....אלא כן אם האבנים גרמו לדברים לצאת החוצה ואז הדברים נראים כרעים אבל הרע הזה מוביל לטוב ...(קורה לרוב עם קוורץ ואופל)

FireDragon

New member
אמ...

האוניקס שלי, שבעבר הייתה האבן (בה´ הידיעה) והיא תמיד גרמה לי היות מאושר...(ברמה שהסתובבתי עם חיוך כל היום כשהיא בכיס), עכשיו, לאחר שאבידתי אותה לפני חודשיים ומצאתי אותה שלשום, היא עשתה להיפך, ומהרגע בו היא נכנסה לי לכיס, הייתי בדיכאון עמוק... האבן עברה טיהור בשוש שיטות שונות מהרגע בו מצאתי אותה, וכינוון מהרגע בו חשדתי שהיא הגורם לדיכאון. בסופו של דבר, אחרי שזה לא עבד, קברתי את האבן בחורשה שליד הבית-ספר שלי. ברגע שעשיתי זאת, הייתי שוב מאושר. זה מקרה אישי שלי... וזהלא היה כמו האופל ששחררה רגשות, כי האוניקס הזו לא שחררה רגשות, אלא הגבירה רגשות אשמה, עצב ודיכאון.

למעלה