סמול טוקר.

bigMEN

New member
אתה מתכוון.....

תקשיב טוב. יש שדרן בשם גידי שרון הוא החל את דרכו בערוץ 7 ובמקביל עבד ברדיו 10 לגידי יש אח בשם אבנר ואיליו אתה מתכוון הוא אבנר שרון אכן שידר תוכנית שנקראה בשם "נשנושים" עד כאן ההבהרה...

שיSY

New member
ההא...

היום אני שמעתי את התוכנית שלו , ושמעתי קול מוכר. תודה על ההבהרה.

bigMEN

New member
לא בדיוק.

דודי זילברשלג היה אחד ממנהלי קול שמחה, והוא ערק והצטרף כחבר דירקטוריון ברדיו קול חי, אבל הוא לא היה מנהל בלעדי וזאת לא הסיבה שהם לא חוזרים. הרדיו מנוהל בידי 2 המנהלים המיתולוגיים דניאל בן אליעזר ונתן בורשטיין, הם לא חוזרים מסיבה אחת פשוטה, אין כסף. וכעת הם תרים ומחפשים אחר ספונסר שיואיל לשאת על גבו את הנטל הכלכלי של הרדיו והוא לא קטן.

מהבעיות הקטנות

ענין הרמה שהעלית הוא בעיה משנית ויותר זניחה. הצרה מתחילה כאשר אותו שדרן שלא אזכיר את שמו מפני כבוד הפורום מתחיל לחתוך גורלות ולהביע דעות בענינים שונים בעיקר מוסיקליים. ראוי מיד להדגיש שאותו שדרן מבין בהכל חוץ ממוסיקה והוא נטו איש ביזנס. בשטח זה אחרת. הבנאדם מרגיש במגדל השן והוא מחליט מה בדיוק להיט ואיזה זמר יקודם. עוד בעיה היא האגו המנופח והאני ואפסי עוד. כל מילה שניה היא שם משפחתו. נסכם שהאיש לא ראוי ליחס.

bigMEN

New member
תהיה..

אולי הבעיה היא שלנו, אנחנו המאזינים הגדלנו אותו ועכשיו אנחנו מצטערים על זה ומנסים להוריד אותו ממלוכתו.

רפי rafi

New member
חברה`לך,אז יש תוכנית אחת...

שלא אהבתם,יש עוד המון תוכניות ברדיו,ואתם יכולים להאזין לשאר התוכניות,ולא יזיק לכם לפרגן קצת על התוכניות שתואהבו.

בכיף

בכיף הייתי מפרגן ואין לי שום ענין נגד אף אחד אבל מה לעשות שרדיו קול חי הוא נטול רמה ל-ח-ל-ו-ט-י-ן וחוץ מהתוכנית של יוסי גיל אין בו ש-ו-ם תכנים או ערכים. מי שיש לי ענין נגדו זה לא הרדיו אלא נגד אותו שדרן שיש לי עליו טענות כבדות על חוסר המקצועיות שלו ועל אי היותו אובייקטיבי.

bigMEN

New member
איזו תקופה?

אני מסכים עם כל מילה אבל לא רק לגבי התוכנית הזאת ספציפית, התאכזבתי גם מאד מתוכניות אחרות. אגב התוכנית שמחת צהריים עברה כמה תקופות עם כמה שדרנים, לאיזו תקופה אתה מתכוון? איזה שדרנים חיבבת?

aesh100

New member
הנחמדה והמקצועית.

התקופה הנחמדה של יוסי גיל. והתקופה המקצועית "יחסית" של מרדכי גולד

bigMEN

New member
מה הפירוש.

מה הכוונה יחסית?...אני דוקא מאד התרשמתי ממנו לטובה חבל שהוא הלך... אגב יוסי גיל משדר בקול חי (בימים א.ג.ה. כמדומני בין השעות 4-5) את התוכנית פחות או יותר באותה מתכונת .

aesh100

New member
זכותך.

זה שאתה התרשמת ממנו מאוד זכותך, אבל תודה שזו לא היתה תוכנית סופר מקצועית.

סקרן 1

New member
בן כמה אתה??????

סמול טוקר זה תוכנית לקהל יעד בין הגילאים 10-14 אני זוכר שלפני כמה שנים ממש אהבתי את התוכנית. כל תוכנית והגיל שלה וזה לא אומר שהרמה שם ירודה.

bigMEN

New member
ואתה בא..

ואתה בא להגיד לי שכל התוכנית נוצרה בעבור ילדים? והרייטינג זה מילדים? זה לא הגיוני! אז אם כן חייבים לומר שגם המבוגרים מקשיבים, ולעשות כזאת תוכנית למבוגרים זאת טפשות ממדרגה ראשונה.

bigMEN

New member
תקשיב 1

ילדים עולים לשידור כי אין להם בושה אבל מבוגרים נרתעים מהחשיפה הפומבית. שלא תחשוב שזה שאני מתעקש לומר שהמבוגרים מקשיבים לו זה מפירגון, ההיפך אני חושב שגם המבוגרים שמקשיבים סובלים מתת רמה. סורי.

bigMEN

New member
צודק בגדול.

צודק מאד אבל אין לו סיכוי דידי הוא באמת גדול

למעלה