כמאזין תושב ירושלים שרק היום התחיל להאזין לרדיו קול חי שהחל לשדר גם בירושלים נדהמתי מהרמה הירודה של התוכנית סמול טוקר בניגוד לרמה הסבירה של מוצ"ש חסידי חי, ואני כבר מתחיל להתגעגע לתוכנית שמחת צהרים של הערוץ החרדי קול שמחה.
אז מהיום תדע שבכל ערוץ רדיו או טלויזיה יש תוכניות שמיועדת לכל מיני גילאים וסוגי אנשים,וסתם שתדע זוהי התוכנית הכי מואזנת על פי סקרים ברדיו קול חי,כך שהם רדיו מסחרי(שאתה לא משלם להם שקל) והם לא חייבים לך כלום נקודה
זה נכון שהם לא חייבים שום דבר, אבל זה לא מונע ממני את זכותי להביע דיעה, באשר לרמת האזנה בהנחה שהנתונים נכונים זה או שאין תוכנית חילופית בשעות הצהריים בערוצים החרדיים או שלצערי זה הרמה של המאזין החרדי המצוי וזה לבד אומר דרשני.
ההסבר הראשון שהעלית יותר הגיוני, בכל אופן כך אני רוצה לקוות כי אכן התוכנית סמול טוקר הינה חסרת טעם ונטולת חן מצד שני הרייטינג הגבוה של התוכנית קצת תמוה. אולי משום שהתוכנית נושאת פרסים מעניינים אז זה מפתה אי אילו משועממים להאזין לה. אבל בכל זאת תמיהתי נשארת בעינה. ועד אז נמשיך להתגעגע לתוכנית שמחת צהריים.
מנהלים למחוק את הכפולות. הבנתי איך זה קורה. כאשר אני שולח הודעה או תגובה ועל הצג נכתב הטקסט האווילי "הדף מכיל שגיאה אנא נסה במועד מאוחר יותר" אז אני מקיש חזרה, אם זה חוזר לדף הפורום הראשי אז ההודעה נשלחה רק פעם אחת אבל אם שוב נכתב על הצג בסדר הטקסט המוזר הזה אז אסור לעשות חזרה כי אז ההודעה נשלחת שוב. הפתרון הוא להתנתק חלקית כלומר להקיש על END לחיצה קצרה באופן שהדף על הצג לא ימחק אבל האות G שכתובה למעלה המסמלת מצב גלישה תעלם ואז לעשות חזרה. אם אתם רוצים תנסו ותגידו לי אם זה פתר לכם את הבעיה לכל הפחות חלקית...-בהצלחה