סמולוויל איזה פרק מאיזה עונה משודר היום בערוץ? והאם יש עדיין שידור חוזר ביום שישי? בתודה מראש.
א אדiם New member 15/4/07 #1 סמולוויל איזה פרק מאיזה עונה משודר היום בערוץ? והאם יש עדיין שידור חוזר ביום שישי? בתודה מראש.
ג גללללי New member 15/4/07 #2 אנחנו כרגע נמצאים ב... עונה 2 וביום שלישי ישודר פרק 7 (היום יופסקו השידורים בשעה 14:20 בגלל יום השואה) בברכה, צוות הערוץ
אנחנו כרגע נמצאים ב... עונה 2 וביום שלישי ישודר פרק 7 (היום יופסקו השידורים בשעה 14:20 בגלל יום השואה) בברכה, צוות הערוץ
E EMIT77 New member 16/4/07 #5 אם ישדור הפרק של יום ראשון ושל שני לא על פי דעתי זה לא קרה כי כמו שקרה בשנה שעברה בשמיניה לא היה שידורים חוזרים אז לא נראה לי שגם לזה יהיה
אם ישדור הפרק של יום ראשון ושל שני לא על פי דעתי זה לא קרה כי כמו שקרה בשנה שעברה בשמיניה לא היה שידורים חוזרים אז לא נראה לי שגם לזה יהיה
E EMIT77 New member 16/4/07 #4 שידור חוזר ביום שישי כן יש ב 2:40 כל הפרקים של השבוא ואני די חדש פה קוראים לי עמית ואני כל ימי ראיתי סמולויל לא פיספסתי פרק אחד מדי פעם היתי אפילו רואה אצל שכנים זה קרה פעמיים אז קדימה תשאלו כמה שאלות שאת רוצים
שידור חוזר ביום שישי כן יש ב 2:40 כל הפרקים של השבוא ואני די חדש פה קוראים לי עמית ואני כל ימי ראיתי סמולויל לא פיספסתי פרק אחד מדי פעם היתי אפילו רואה אצל שכנים זה קרה פעמיים אז קדימה תשאלו כמה שאלות שאת רוצים
E EMIT77 New member 16/4/07 #6 מי שלא מבין סוג של פרק שישאל בישביל זה אני כן אני אחד ויחיד אין עוד כמוני בעולם