סמולוויל

gina 1

New member
סמולוויל

ישדרו גם את העונה הרביעית? כי היה מישהו אמר שהוא ראה פרסומת שעוד שבועים עוברים לשידורים חוזרים.. אבל אולי זאת טטעות?? הלוואי

TdVaSh

New member
אני חושב שאמרו פה כבר

שמשדרים את כל העונות ואת העונה הרביעית מיד אחרי העונה השלישית במתכונת יומית כרגיל... אני גם מאוד מקווה שהמישהו הזה טועה חח

slayer510

New member
סמולוויל

AXN ישדרו את סמולוויל במתכונת יומית עד סוף העונה הרביעית, ובעונה החמישית הם ישדרו את סמולוויל במתכונת שבועית, כלומר פרק בשבוע...........ממש התאכזבתי כשהבנתי שזה יקרה!!!

cwn

New member
לא, הם אמרו שהם סגורים עד 4

אבל לא אמרו כלום על החמישית והשישית, לפי דעתי אם הם יראו שהם לא יספיקו להביא את העונה השישית כשהיא מוכנה לשידור אז הם ישדרו את החמישית על תקן שבועי.

SharoNofit

New member
הגיוני.../images/Emo45.gif

אבל אני מאוד מאוד מקווה שזה לא יקרה כי אח"כ שוב פעם נהיה בפער מבחינת שידור העונות יחסית לשאר.......
וגם....... סמולוויל רק פעם בשבוע? איך אפשר

TdVaSh

New member
וזה עוד כלום...

תחשבו על מי שצופה בתוכנית בארה"ב, לא רק שהוא מחכה שבוע לראות כל פרק בטלויזיה, גם יש להם הפסקה של כמה שבועות באמצע העונה, גם צריך לחכות בערך 4 חודשים בין עונות (!) \, וגם יש לו פרסומות באמצע התוכנית... אני אישית הייתי מתחרפן לגמרי היו שמים אותי בבית משוגעים חחח סתם...

SharoNofit

New member
וואי.... בכלל לא חשבתי על זה../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

כמה טוב לחיות בישראל......
(אני רק מקווה (-מאוד!) ש-AXN לא ילמדו מהאמריקאים.....
)

MarcoCohen

New member
שאלה...

מה קרה לשחור הזה פיט עם אני לא טועה בהמשך הסידרה? הרי הוא יודע שקלארק זה סופרמן

slayer510

New member
תשובה../images/Emo58.gif

פיט עוזב את סמולוויל מיד אחרי העונה השלישית, בגלל שקשה לו לשמור את סודו של קלארק כי כולם מאיימים עליו. והוא גם חווה מלא תקריות פוגעות(כמו איומים ) כשניסה לשמור את סודו של קלארק והוא פשוט לא יכול לסבול את זה יותר. זאת הסיבה

slayer510

New member
סליחה טעיתי

פיט עובר דירה, בגלל מינוי של אימא שלו לעבודה חדשה או משהו כזה או כנראה בגלל הגירושים של אביו ואימו

למעלה