סמולוויל..

eskilo

New member
סמולוויל..

כפי שאתם יכולים לראות על פי הסקר באתר סמולוויל היא הסדרה הכי אהובה בערוץ כרגע. מדוע אינכם מוסיפים שידורים של הסדרה? אני פשוט משתגע מציפייה לראות את הפרק הבא.. אם היו שתי פרקים ביום במקום שלוש שידורים חוזרים זה היה טוב יותר..למרות שיש גם צורך בשידורים החוזרים.. נ.ב. כמו שאמרו תחתיי, גם הסדרה 7 ימים חסרה, וגם פרויקט X..סדרות מצויינות.. ויש מישהו שרואה את הגולשים בזמן הזה??טוב שהסדרה הזאת לא עתיקה והאפקטים לא נראים כאילו ציירו אותם..

cowgirl Ms

New member
לדעתי דווקא לא..../images/Emo80.gif

אני חושבת שלמתח הזה של לחכות יום בין פרק לפרק, ובינהם לחשוב ולדמיין מה הולך לקרות, מוסיף מאוד לעניין בסדרה. אני אישית מתחילה להשתעמם מסידרה אם משדרים הרבה ברצף, והיא מאבדת מהקסם.. לפחות בעיניי.

aslm0

New member
כל פעם אותו סיפור

מישהו מקבל כוח משברי המטאור ואז קלארק עוצר אותו חוץ מזה תוכנית בסדר

eskilo

New member
אתה רציני?

אתה רציני? אני פשוט כל סיום פרק מצפה לראות מה יהיה בפרק הבא.. זה נכון שבתכלס כל פרק הרעיון הכללי זהה, אבל העלילה והצורה שבה מעבירים את הדברים פשוט מדהימה.. אני לא מתבייש להגיד שזו הסידרה האיכותית ביותר שראיתי אי פעם במשך חיי..

cowgirl Ms

New member
יש בזה משהו,../images/Emo80.gif

אבל הפרק היום לדוגמא, הפתיע אותי והיה פשוט מדהים. ישבתי מרותקת לטלוויזיה. ולמען האמת, איכשהו הסדרה הזאת הצליחה לתפוס אותי חזק מאוד, והיא הסדרה האהובה עליי כרגע, למרות המגרעות שציינת.. כנראה זה לקס.......

eskilo

New member
מריאנה..

הפרק היום באמת היה מפתיע ואיכותי.. אני כל יום רק מחכה לפרק בו הוא יספר ללאנה על הכוחות שלו(אם בכלל) ולפרק בו הוא יגלה שהוא יכול לעוף..

cowgirl Ms

New member
המממ../images/Emo80.gif

לדעתי הוא לא יספר לה בעונה הזאת... הם חייבים למתוח את הסידרה עוד איכשהו... :p

Witchcrafts

New member
מה כ"כ מעניין בסדרה הזו?

היא כ"כ משעממת! כל פרק צפוי להחריד ועם אותם שלבים. ממש הופתעתי שנאמר לי שיש לסדרה הזו למעלה מארבע עונות, אני עדיין לא מבינה את זה. ם_ם

The Snow fox

New member
../images/Emo63.gif

אמרה מי שהסדרות האהובות עליה הן רוקדים עם כוכבים ויוגי-הו.

Witchcrafts

New member
הו, וואו, זה היה כ"כ לא במקום.

ראשית, מה פגום בתוכנית "רוקדים עם כוכבים"? אני אוהבת ריקודים סלונים וצופה בתוכנית לשם הריקודים עצמם והליך הלמידה (מה גם שאיני מכירה את המפורסמים שמשתתפים בתוכנית, כך שאני ניטרלית לחלוטין). שנית, פורום "יוגי הו" עוסק לא רק באנימה ובמנגה, אלא בין היתר גם במשחק הקלפים (המצוין, אם כבודו ירשה לי להוסיף) - שזו הסיבה העיקרית לפתיחת הפורום. אני אכן מודה שמדובר באנימה ביזארית לחלוטין שמותאמת יותר לצעירים (בגלל "ערוץ הילדים"), מה שכן, רוב הפרקים שם מספקים לי שעשוע - זאת בניגוד גמור לסדרה "סמולוויל" שבה כל פרק שצפיתי בו אכזב אותי מחדש וגרם לי למפח נפש. דבר אחרון, אל תזלזל במי שאינך מכיר רק על סמך מילה או שניים שהוצאו מהקשרם, תודה. (וכמובן, אם שגיתי בהבנת המשפט שכתבת, קבל נא את התנצלותי הכנה.)

eskilo

New member
זה לא המקום..

לפי שתי התגובות שלך נראה שאת לא במקום הנכון..

eskilo

New member
....

אופס, לא הצלחתי לפתוח ת'תגובה של snow fox ולא הבנתי על מה את מדברת..סורי.. ויוגי-הו, העונה הראשונה לפחות..סדרה איכותית.. רוקדים עם כוכבים זה זוועה לדעתי, אבל כל אחד והטעם שלו..נולד לרקוד זה טוב..

Gravitron

New member
נא סיפרו עד חמש והרגעו.

הרוחות מתלהטות, ה"דיון" הזה מתחיל לצאת משליטה וסוף דבר שיאמרו דברים אשר ייחלו עליהם בצער שלא נאמרו לאחר מכן.

lordof the

New member
הסדרה התחילה טוב, והדרדרה בצורה

דרסטית, מאוד דומה למה שקרה עם גולשים בזמן. עונות 4-5 פשוט מגוחכות ולא מעניינות, ובעצם גרמו לי לוותר על עונה 6. אולי כשזה יגיע לטלויזיה אני אראה..

למעלה