סמולוויל

• פותח הנושא mgirl
  • פורסם בתאריך

mgirl

New member
סמולוויל

פרק מדליק! איזה מפחיד כשג´ודי פותחת את הפה... בררר!! ומה קרה לתליון של לנה?? הכי אהבתי את הסצינה של הסוף- עם הבאגס באני.

Lizz

New member
זה רק נדמה לי

או שלקס הפך לשדכנית הרשמית של הסדרה? שמתם לב לכלבתיות המניפולטיבית המרשימה בקטע של, "וויטני הלך לזהו כי מישהו אחר עף משם." -"כן, אני יודע..המ, אהמ. הדודה שלך סיפרה לי". :)

dht160

New member
מתישהו קלארק יהיה אם לנה

בתור זוג ? אני לא מכיר תסיפור של הקומיקס

SaberTooth

New member
לפי ה"סופרמן" המקורי...

לפי הסופרמן המקורי, קלארק גדל ביחד עם לאנה, הם היו חברים מאז שהם הכירו אחד את השני, אבל כשקלארק עבר למטרופוליס לעבוד ב"דיילי פלאנט", דרכיהם ניפרדו והם לא ראו זה את זה מעולם, אבל בסידרה "לאיס וקלארק" בחתונה של לואיס וקלארק היא הוזמנה אבל לא הראו אותה, ללואיס היה ויכוח גדול עם קלארק בנושא, אם להזמין את לאנה או לא... בואתה סידרה (לואיס וקלארק), כשטמפוס שלך את לואיס ביחד עם ה. ג´. וולס למימד מקביל, קלארק היה נשוי ללאנה ולואיס בכלל נהרגה בהיתרסקות מטוס כמה שנים קודם. אז מה שאני מנסה לומר זה שהכל יכול להיות, הרי התסריתאים של סמולוויל לא "הקשיבו" לסופרמן המקורי כבר פעמים רבות (למשל עד הגיל הזה סופרמן כבר עף...), אז אולי הם יעשו את זה שוב בכך שישדכו בין קלארק ללאנה, אולי בסמולוויל הם יתחתנו, מי יודע

אני חושבת שחלק ממה שנחמד בסדרה

כמו בהרבה סדרות זו הציפיה. אם זה יתממש תהיה נפילת מתח. וזו רק אני, או שלאנה הזאת היא הנערה הכי יפה בעולם?

Jenkins

New member
זאת רק את... ../images/Emo3.gif

כאילו, היא בסיידר. יענטו יפה למדי אבל לא אובר-דה-טופ. אגב זה היה פרק נחמד אבל... שתדעו לכם שהסנטר זה אחד מהדברים שגדלים הכי לאט בהשמנה, כלומר היה לה סנטר ענק אבל היא לא הייתה כזאאאאאת שמנה בבטן (בעיקר כי השחקנית רזה והיה להם קשה להסתדר עם זה או משהו) אבל היה לה סנטר ענק. לייק, וואטס דה קטע? זה היה כ"כ מטומטם.

SaberTooth

New member
איך שאתה נתפל לפרטים...

נו אז מה
אז המאפרים לא עשו עבודה כל כך טובה... למה אתה לא נהנה מהפרק וישר מוצא משהו לא בסדר לרדת עליו
תהנה מהפרק ותפסיק להיתפל לפרטים קטנוניים כמו גודל הסנטר של השחקנית

Jenkins

New member
אוי גוד...

ציינתי עובדה בשטח שהיא תפיסה לא נכונה של המראה השמן... לדוגמה נכון היא לא ישר נעשתה ממש רזה? כשהיא הזמינה אותו למסיבה עוד היה לה קצת סנטר נוסף? וול ככה הסנטר שלה אמור להראות במצב הראשון שהיא הייתה בו. זה היה כ"כ מטומטם וממש לא פרט קטן שקצת היה לי קשה לא לשים לב אליו. ועל כל מקרה, אם יש לך בעיה עם זה שמפריע לי הטמטום של ה"מאפרים" (למרות שזה לא רק שלהם) אז פשוט אל תתייחס.

למעלה