סמולוויל 5.06

TheLost

New member
סמולוויל 5.06

וואלה, אחלה פרק. רק ש... אממ... איפה הקטע בו... יש לכוכב כוחות על?

vand

New member
גם אני חשבתי על זה

כאילו בכל הפרק הוא השתמש בכוחות שלו רק פעמיים וגם זה בקושי. קיוויתי שלפחות לקראת סוף הפרק עם המסוק הוא שוב יטוס ולא איזו קפיצה קטנה. נגמרים להם התקציבים לאפקטים או משהו?

TheLost

New member
זהו- חבל באמת שהוא לא עף...

באמת חשבתי שהוא יעוף, אחרי הכל מטוס. וסתם קפיצה. בלעט איתם.

בוביץ

New member
ולמשוך מסוק אתה יכול?<

להוריד את המטוס בעצמך אתה כן יכול?<

TheLost

New member
כמובן שלא

אבל הוא השתמש בכוחות שלו כולה 4 פעמים בפרק. האיום לא היה על טבעי. היה אפשר לעשות פרק גם בלי "כוחות הפלא" של קלארק, ולא, זה שהוא הוריד את המטוס לא נחשב למשהו שעשה את כל הפרק שונה לגמרי בזכות הכוחות שלו.

בוביץ

New member
היו לך 4 עונות מלהתפעל

מהכוחות של קלארק לא מיצינו את זה?

Cavalier3024

New member
מוזר.. ואני חשבתי שהסידרה היא על

על המאבק האינסופי בין הטוב לרע. על מה שגורם לאנשים להתנהג ככה ועל איך זה משפיע על האנשים הרגילים ועל החיים של עצמם בכלל.. שתי העונות הראשונות אולי היו ככה, כמו דרמות נעורים\תיכון רגילות, עם הכוחות של קלארק בשביל שנכיר את הדמויות ואת הכוחות ואיך הוא מסתדר עם זה.. העונה השלישית הייתה כבר יותר על לקס והיחיסים איתו ועם קלארק ובעונה הזאת הסידרה באמת התחילה להיות מעניינת ואז כבר הגיע ג'ור אל ולויס ועכשיו כל זה בקיצור - יש בסידרה הזאת כלכך הרבה שאפשר לעשות עונה שלמה שלה בלי הכוחות שלו או אפילו בלי קלארק עצמו בכלל.

קובי221

New member
היה פרק מעולה.

והפסדתי את הפרק שעבר
בפעם הראשונה שכחתי להקליט, אז כיוונתי לשבת, אבל הייתי צריך לשנות את השעון בווידאו
בעע. הפרק היה מצוין, כמו כל פרק שבו לואיס נוכחת, אהבתי נורא את הסצנה האחרונה עם העתון וקלואי 'עמ' 73, זה לא הטורץ''
אגב, מישו יכול לספר מה היה בפרק הקודם?

למעלה