סמולוויל כנסו!!!!!!

חסוי80

New member
סמולוויל כנסו!!!!!!

איזה באסה אין סמולוויל !!!! מישהו יכול להגיד לי מאיפה אפשר להוריד סמולוויל ?!!

HuGo Hell

New member
אין לדבר על הורדות בפורום...

מצטער

lalipap

New member
בקשר לסמולוויללל

נכוןן סמולוויל ירד וזה מבאס אבל תוכל להיכנס ללינק הבא: www.lala.co.il תירשום שם smallville ותוריד איזה פק שאתה רוצה

incrediboy

New member
עונות חדשות?

אני לא מבין רק איך זה שב-יס יש את הדברים הטובים? פה משדרים עונות 1-4. ואצלהם משדרים הכל.. חבל.. באמת שהתלהבתי מכל התוכניות שAXN הביאו. כל הרצועה שהייתה להם.. גם התוכנית חטוף מצוינת ואני לא מצליח להבין את האמריקאים על העובדה שהורידו אותה מהמסך, אבל בלי לדבר על האמריקאים. אני חושב שאם כבר הביאו את עונות 1-4 יכלו לעשות מאמץ, לקנות, ולהמשיך לשדר את העונה החמישית ואז בשישית להתחבר סוף סוף ולהיות כמעט "במקביל" לארה"ב... חבל. פעם היו ימים שתוכניות פה היו כמעט במקביל למה שמשודר בארה"ב. היום לא ממש משקיעים בצופה..

אינך מבין?

כן ליס יש גם את העל טבעי שזו סדרה מצויינת והשחקן של גיסון משחק שם תפקיד ראשי!! ובקשר לתוכן של הוט מה אתה משוגע לנו יש את האלופה 2 והשמיניה(שנגמרה)!!!! מה להם יש?? אאה נמלטים? על טבעי? סמולוויל מתקדם? האנטומיה של גריי? מה אין להם כלום הוט שולטים!! חחח (ציניות למי שלא הבין!) אולי באמת כדאי שיתחילו להשקיע בנו כי אני כבר אמרתי להורים שאני רוצה לעבור!! מה יש בהוט אבודים? שגם אני כבר בעונה ה3 כך שאין בדיוק צורך בהם! הוט תתחילו להשקיע בנו ותביאו סדרות נומליות לא רק יס צריכה תסדרות הכי שוות ... אם תפנקו אותנו בעל טבעי,גיבורים וכו.. אולי זנ יעזור לכם!!

למעלה