סמוייה כאן כבר הרבה זמן...

רונוש10

New member
סמוייה כאן כבר הרבה זמן... ../images/Emo39.gif

למרות שאת חלק מכן אני מכירה טוב מהפורום ב- ynet. קודם כל רוצה להגיד שאני מאוד נהנית לדפדף כאן ולראות את כל העבודות המקסימות. זה נותן לי המון רעיונות (ומאוד חבל שאין לי הרבה זמן לממש אותם...) ויש לי גם שאלה - אני רוצה להכין צמיד דו-צדדי, ותמיד יש לי בעיה עם לחורר את החרוזים, בגלל שהם שטוחים ורחבים יחסית. תמיד יוצא עקום (כלומר כשמשחילים אז הצמיד יוצא "מזוגזג" ולא ישר). יש שיטה מוצלחת לעניין הזה? וגם, באיזה עובי אתן עושות את החרוזים כך שיהיו חזקים מספיק ולא ישברו (כי גם זה קרה לי...
)? המון תודה!
 

vikie

New member
../images/Emo140.gifרונוש, כיף לראות אותך כאן!../images/Emo140.gif

 

מ ר י ם1

New member
ברוכה הבאה

בדרך כלל 2 משטחים מס' 1 במכונה. לחזק יותר צריך 3 משטחים.
 

פינקי 1

New member
ברוכה הבאה כשאת מכינה את הצמיד

תשימי כבר מראש 2 קיסמים ואח"כ כל שנותר לשלוף אותם לאחר האפיה רק לוודא לפני שמכניסים לתנור שהם חופשיים מעט כדי שלא ידבקו לפימו בהצלחה
 
אחרי שאני מכינה חרוזים אני משאירה

אותם על נייר אפיה ל24 שעות להתייבש באוויר, ואז הם לא מתעוותים כשמחוררים אותם. עוד דבר הוא לטבול את הקיסם בטלק לתינוקות ואז הוא סופג את השומן מהפימו ולא נדבק אליו.
 

yael ziv

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

בשביל הצמיד- כדאי לך לשי משטח אחד הפוך על השולחן, עליו לשים שני קייסמים או חב"דים ולסגור עם המשטח השני. כך החורים יהיו ישרים ובמקום הנכון.
 

רונוש10

New member
תודה רבה על התשובות וקבלת הפנים!

נראה לי שהבעיה היא שעד עכשיו עשיתי את החרוזים דקים מדי, ואז כשחוררתי אותם הם קצת נמעכו, וגם ראו בהם כל אי דיוק קטן - בפעם הבאה אנסה לעשות אותם יותר עבים. ושוב, תודה לכולן על קבלת הפנים החמה! ויקי - מחכה כבר להיפגש שוב...
 
למעלה