סמואל ?

yuval27

New member
סמואל ?

אתה על סף קניית קולים כרגע ? הפקודה בעינה נשארת ? על מה אתה מתבסס בהשערותיך ?

אני עים קולים מאז 473

לא ממש אותם היום לדעתי מה שלא ייסגר היום מחר אנחנו מעל 480 ולכן אני נשאר איתם אלא עם כן יהיה פריצה של 472 למטה ....מה שקשה לי להאמין שיקרה מבחינתי כל נגיעה של קול 480 במחיר של 470 שקל אני קונה ומחזק פוזיציה-----אבל זה רק אני. גמרתי עם סיבובים להיום.....הולך על קולים עד לפקיעה.....

yuval27

New member
אם אתה צודק

יהיה לי חרא של סוף שבוע... אני לא עשיתי סיבוב היום , מסתכל לראות אולי יקרה איזה נס לפוטים של אתמול לא כל כך קל לי להאמין בקולים כרגע...לא יודע למה... אם יש פריצה למטה אתה תמכור בהפסד? לא תחכה לראות אולי ישתפר ?

לא אני לא יחכה הטטה אוכלת אותי...

חוץ מזה כל יום אני משתדל לבוא כאילו אני נטול פוזיציות להחליט החלטה אמיתית טכנית לאן אני חושב שיילך היום ואז אני או מוכר או מחזק או עומד ומחכה להתפתכויות . אני לא מאמין בעבודה ללא סטופ לוס חייבים לקבוע יעדים מראש למימוש ולקטעת הפסדים . בבורסה כולם בלי יוצא מין הכלל מפסידים ומרוויחים מי ששומר על הפסדים נמוכים יוצא נשכר ........ חוק ברזל -STOP LOSS

לחץ מתח אבל אני עדיין בפלוס החודש

חוץ מזה שיש אחלה מניות אז לא נורא עשיתי סיבובוים יפים היום נראה מה יתפתח לקראת הסוף........

yuval27

New member
שמח

איזה כיף פתאום לפגוש אנשים שחיים את המתח וההתרגשות שגם אני חש. אנשים מבחוץ לא מבינים את זה...כל היום אומרים - תלך לקזינו , זה אותו דבר. וכבר אין לי כוח לריב איתם. פתאום אני מגלה אנשים שיושבים מול מחשב כמוני ועושים את אותו דבר. ויותר מזה , זה כמו משחק רשת אחד גדול. אני נגדכם , אתם נגדי , קוהליציות , אופוזיציות. תאמינו לי , זה החיים הטובים . גם אם מפסידים , הרי בסך הכל מפסידים את הכסף שהרווחנו אתמול. מגניב ביותר.

למעלה