סמואל , כנס רגע...

yuval27

New member
סמואל , כנס רגע...

גירית אותי על פארמוס... על סמך מה נתת תאריך יעד עליה לכריסטמס ? השתחרר לי קצת פק"מ, אתה ממליץ עליה ? אבל עוד לא סיימה לרדת לפי דעתך, נכון ?

תראה פארמוס לדעתי...

עד כמה שאני יודע התרופה של פארמוס (דקסימובול הוא שמה), עכשיו נמצאת בשלב השלישי ואפילו בהליך מזורז לקבל את האישור של FDA בראה"ב. עד כמה שאני יודע מאנשים בארץ התרופה אמורה לקבל אישור אבל אני לא ממש רוצה לחכות לזה , אני יודע שהבורסה עובדת לפי ציפיות לא לפי אירוע שקורה עכשיו או היום או אתמול ממש לפי ציפיות אלא עם כן לא היה ניתן לצפות אירוע כזה או אחר....ולמה הכוונה. "תקנה בשמועה תמכור בהודעה" אני לא חזיר לי מספיק שהמניה תגיע ל 7 עד 8 דולר ואני מוכר למרות שם ההודעה תיהיה חיובית היא יכולה להגיע גם ל 15 דולר...), אני יודע שרק מין הסחירות הגדולה במניה ומההיתעניינות של והציפיות של האנשים המניה חייבת לעלות לכיוון ה 7 8 דולר ולי זה מספיק-היעד שפריטתי והזמן נראה לי הגיוני אבל-וזה אבל גדול. אני מושקע במניה מאז שהיא היתה 1.47 דולר כלומר אני כבר מורווח עליה ביותר מ 100 אחוז ואני יש לי סטופ לוס ב 3.5 דולר.... יש עכשיו שלב של דישדוש שבתחילה היה בין 3.6 ל 4.2 לפני שבוע הגיע המניה ל 4.5 במהלך המסחר וסגרה על 4.3 זה היה הפריצה הראשונה של המניה אך לא החזיקה וחזרה לתוך הדשדודש (מאין יום היפוך ), אני עכשיו מחכה לדעתי המניה חייבת לעשות תנועה חדה למעלה בשבועיים הקרובים. זה על פארמוס בקשר לכסף שלך מהפק"ם ידידי אני לא יכול להמליץ לך אם הכסף חשוב או בסכום גדול אני ממליץ לך לפזר את ההשקעה לא להשים הכל בסל אחד ...יש הרבה מניות טובות ושמרניות יותר בסך הכך פארמוס היא מנייה ספקולטיבית ביותר ואתה יכול להפסיד שם בקלות .... אז זהירות ואחריות אחרונה עליך ידידי.

yuval27

New member
ברור

ברור שזה רק המלצה, זה סתם כסף בפקמ שהחזקתי אחרי מימוש של מניה לאחרונה יש לי עוד מניות בסל, אני פשוט מחפש להרחיב אותו כמו שאתם אומרים.. פשוט יש לי נטייה לסמוך על המלצות בגלל שהמלצה אחרונה שחבר זרק לי , הניבה לי 220% תוך חודשים ספורים (אמ.סיסטמס) , ואז לא הייתה לי להפסיד את הכסף, עשיתי את זה כדי להוכיח לחבר שלי שיש לו יכולת להמליץ על מניה ושיהיה לו בטחון בעצמו...במקרה זה השתלם... אני מזמן חולם על התחום הזה של ביוטכנולוגיה, פשוט מהבחינה של הפוטנציאל, הבעיה שמניות כאלה זה השקעות של שנים עד שמניבות משהו אם לא נגמר להם ההון לפני זה...פשוט לה יש תרופה בשלב מתקדם , שיכול לקצר תהליכים, אבל בהחלט אני מודע לעובדה שזה לא בהכרח יקרה, אבל אנחנו אוהבי סיכון לא כך ? אחרת לא היינו עושים מה שאנחנו עושים ברמות כאלה... אני אעקוב אחריה מעכשיו, נראה מה קורה שם. אחרי שאני אחזור מנופש בים המלח כמובן... תודה על ההתייחסות בכל מקרה..

בכיף בכל מקרה פארמוס קניה טובה

אם הצלחת לקנות אותה בין 3.5 ל 3.9 ....מפה זה יכול רק לעלות בטווח הקרוב לדעתי.....

למעלה