סמדר שיר היום ב Y-נט

pomelit

New member
סמדר שיר היום ב Y-נט

מעניין אם היא שמעה על הפורום הזה...

ואף כתבתי שם ואני מקווה שתתיחס..

הנה מה שכתבתי שם..ושוקלת אם לכתוב עוד.. שמי ליידי בל(שם בדויי) ואני פונדקאית בת שלושים ואחת אמא לשלושה ילדים, כרגע בהריון שבוע עשרים ושתיים, קראתי את כתבתך בעיתון ידעות אחרונות, וממש הזדעזתי לקרוא שאת כתבת שכל פונדקאות נגמרת בצורה לא נעימה, אני יכולה לספר לך באופן אישי שיש לי מערכת יחסים נפלאה עם ההורים המיועדים שלי, ואני אוהבת אותם ומרגישה שאני מעניקה להם את המתנה הכי יפה עלי אדמות פרי אהבתם אחרי עשר שנים שהם ציפו לזה כל כך, ואני יכולה להגיד לך שאני עושה את זה עם כל לבי ונשמתי, ומעולם ולעולם לא חושבת שאחזור בי בהרגשה שאני מרגישה כרגע, אני מחכה לרגע הלידה כל כך לראות את זיק האושר בעינייהם, ולהרגיש שעשיתי את הדבר הכי יפה שיכולתי לעשות בחיי. אני חושבת שגם הכתבה בעיתון, וגם הספר עושה שם רע לפונדקאות ובמיוחד לפונדקאיות, אני מאוד מצטערת לספר לך שלא כולן תאוות בצע ולא כולן מגיעות מצב סוציו אקונומי נמוך, ואף אחת פה בארץ לדעתי לא תתנהג כמו שהתנהגה הפונדקאית שלך בח"ול, כי פה בארץ הכל כל כך שונה, עוברים מבדקים פסיכולוגים מקיפים, עוברים ועדה מיוחדת שמקשה (ובצדק רב!) עד האישור המיוחל. עצוב לי מאוד שדווקא במידנה הנאורה שלנו שעבר חוק כזה מיוחד ורגיש, קמת דווקא את מכל הנשים שיש לה רגישות וכמיהה לילדים, והשמצת ככה את הפונדקאיות, לדעתי עשית עוול גדול. אני משתתפת פעילה מאוד בפורום פונדקאות בתפוז, ואיתי שם כותבות עוד פונדקאיות מדהימות שאם היית מכירה אותן או קוראת אותן בטוחה אני שהיית משנה את דעתך לגבי הפונדקאיות. אני מקווה שתוכלי לתקן את העוול שעשית לשמן של הפונדקאיות פה בארץ, שתביני פה זה לא ח"ול וברגע שהשמצת את מושג הפונדקאות באופן גלובלי זה נשמע רע מאוד גם כאן. מאחלת לך חיים טובים ונחת מהתינוקת החדשה. הנה הלינק לשם לחצן פה על הכחול -----שלום סמדר שיר

והרי לכם תשובתה..

נושא : פונדקאית ישראלית תאריך : 23/02/03 14:13 מחבר/ת : סמדר שיר שלום, רחל המשוררת כתבה "רק על עצמי לספר ידעתי" וגם אני יכולה לספר רק על עצמי. תאמיני לי שלא רציתי שהניסיון שלי עם הפונדקאית האמריקאית יסתיים ברע, הלוואי שהוא היה מסתיים בטוב. גם בראיון בעיתון וגם בספר אני מביאה את הסיפור האישי שלי אבל אני בטוחה שאת עושה כל שביכולתך כדי שבני הזוג העומדים להפוך להורים יהיו מאושרים ואני מחבקת אותך ומאחלת לך הצלחה. הלוואי שהיו מרשים לנשים במצבי להיעזר בפונדקאית ישראלית כמוך. ואז עניתי שוב.. נושא : ובכל זאת חבל לי שבגלל הכתבה הזו תאריך : 23/02/03 14:19 מחבר/ת : ליידי בל-פונדקאית בתגובה ל: פונדקאית ישראלית - סמדר שיר ================================================ זה גרם לכאב רב להרבה פונדקאיות וזוגות שמצבם פשוט נפלא! הדברים נראו בצורה כל כך לא נעימה ולא יפה בכתבה מה חבל..

איזה שקט פה היום...../images/Emo5.gif

בנות הילד ממש זז לו היום יופי..סיפרתי לרונית בדיוק עכשיו, כנראה שהיום יום מיוחד כי הוא זז יותר מתמיד..

מירבי*

New member
ליידי בל...

רונית לא רוצה לבוא לשים לך יד על הבטן...? כל פעם שסלי היתה מודיעה לי שיש בעיטות רציתי לבוא להרגיש את זה...זה כיף כל כך...ככה מרגישים חיים.

ברור שהיא שמה..

כשאנחנו נפגשות, אבל כל יום זה בלתי אפשרי אנחנו במרחק נסיעה של שעה אחת מהשניה, מלבד זאת רונית עובדת מאוד קשה מהבוקר עד שבע שמונה בערב לא פשוט.. אחרי הלידה היא הולכת לשנות את חייה בצורה מאוד משמעותית. בכל מקרה היא שמה תמיד שאנו יחד.

../images/Emo24.gifאירית יקרה שליייי../images/Emo25.gif

שלחתי לך מסר עם מה שביקשת ממני לבדוק, אני מקווה שתוכלי להכנס ללינק שימי לב למסרים שלך. יאללה אני זזה לנוח לי קצת..סמדר שיר מנעה ממני את מנוחת היופי שלי היום בצהרים, ומה יותר טוב ממנוחה אחר צהרים מאוחרת..חחח הבעל בא הוא ישגיח על הילדודס, ואני בשקט לכרבולי השמיכה.. מואאה בנות לבנתיםםםם

איזה מרגש../images/Emo99.gif,אני למשל בהריון

שלי כל כך אהבתי להרגיש את מאי...... דרך אגב,את יכולה לגרום לעובר לזוז בכוונה. תאכלי משהו מתוק,ותשכבי על צד שמאל שלך,ותרגישי אותו. וכך רונית גם תרגיש.... ליידי בל: ההריון הזה,לא מביא לך חשק לעוד הריון,שיהיה אך ורק שלך ושל ארפי
דרך אגב----- תקופת ההריון שלי,היתה התקופה הכי מאושרת בחיים שלי
אותה תקופה תחזור(בע"ה) רק עם שינוי טכני

mondani5

New member
דניאל יקירתי!!!../images/Emo24.gif

חזקי,אני מאחלת לך מכל הלב החלמה מהירה,אני מבינה לליבך על הסבל הפיזי שעובר עליך ,ליבי איתך,את תצאי מזה והכל יבוא על מקומו. חזרי אלינו במהרה בידידות עמוקה אירית

האמת ענת ממש אבל ממש

לאאאאאאאאאא רוצה עוד תינוק אני שבעה מתינוקות תשע שנים שלוש ילדים זה הישג נפלא.. ילדה בת שמונה בן בן שש והקטנה בת ארבע, לא מזמן גמלנו את הקטנה מטיטולים, אני רוצה אוויר לנשום, רוצה שיגדלו רוצה להנות מהחיים. לי ולארפי יש את קורל שהיא משותפת שלי ושלו ואת מיקי וליאל ילדים שזקוקים להרבה חום ואהבה, מה שלא אני ולא ארפי מחסירים מהם. הכי חשוב לי ולארפי זה לגדל את השלושה האלה ולהעניק להם את המיטב שבחיים ואנחנו רוצים לטייל בעולם לראות דברים, להתפתח להנות.. ממש אין לי תאבון לעוד ילד, מבחינתי האישית סגרתי את החנות שלי לנצח להיות בהריון לאחרים בכייף, כפונדקאית, אבל לעצמי ממש לא.

למעלה