סמדר ואבנר...

• פותח הנושא abca
  • פורסם בתאריך

abca

New member
סמדר ואבנר...

רציתי לשאול מה דעתכם על סמדר ואבנר, האם יש להם קשר משפחתי? שימו לב שיש כל כך הרבה משותף אצליהם:
שניהם מבאר-שבע.
שניהם אנשי קריירה (עסוקים כל היום בעבודה).
שניהם בני הזוג השניים של מישהו (סמדר השניה אצל דורון ואבנר השני אצל מאיה).
שניהם מצליחים להרגיז אחרים (סמדר את רונה - למרות שהיא ממש לא מעצבנת!, אבנר את גידי).
שניהם מאוהבים (או היו מאוהבים) במישהו אחר בזמן שלו הייתה חבר/ה או איש/ה (יותר נכון בעל/אישה).
על שניהם לא ידענו כלום בהתחלה (היו סגורים) אך לאט לאט נפתחו. האם לדעתכם ייוצר קשר ביניהם בהמשך הסידרה? אולי סמדר תרצה להרחיק את אבנר כדי שמאיה (המכשפה) תסבול?

swirrrly

New member
אמממ

לא נראה לי שיש קשר במיוחד... מה יצא לסדרה אם כן יהיה? וזה יהיה צירוף מקרים גדול מדי שיש קשר. אם אבנר היה אומר מההתחלה שהוא בא לעיר מטעם קרובי משפחה אז זה היה הגיוני. חוץ מזה לא אמרו פעם שסמדר ילדה יחידה?

סמדר ואבנר???

לא נראה לי.... אל תשכח שהסידרה כבר עומדת להיגמר ואני לא חושבת שיהיו עוד דברים שאפשר להגיד עליהם שהם ´יפתיעו בגדול´ - הסדרה דיי צפויה מראש, טוב זה טלנובלה..... בקיצור אני חותמת לך שלא יהיה שום דבר בין סמדר ואבנר. שחר

swirrrly

New member
לא

הוא לא אמר שיהיה ביניהם משהו הוא אומר שיכול להיות שיש קשר דם או משפחתי כלשהו שכבר קיים!

אה אופס....

למרות שגם קשר משפחתי לא נראה לי, רק מלהסתכל על שניהם, הם ממש לא דומים, סמדר עם שיער שחור-פחם ואבנר עם השטני המעצבן שלו חוץ מזה שאבנר לא-כזה רע... הפי יום עצמאות שחר.

casperit

New member
שחר לא כזה-רע?????

אני נדהמת ממך!!!!!! בגלל הדפוק הזה מאיה תעזוב את אהובנו! איך את מעיזה????? יעל

יעל חמודה שלי

אם לא שמת לב (וכנראה שלא שמת לב...) אני דיברתי על הדמות של אבנר והדמות שלו מבחינת האופי היא לא כזאת רעה (לפחות ביינתיים) כמו שסמדר רעה למשל, ולכן הם לא דומים. אם תשאלי אותי לגבי עומר ברנע (בעעעעע) או המשחק שלו יהיה לי הרבה מה להגיד..... אבל אני מנסה לשמור על שפה יפה בפורום אז אם את רוצה אני אגיד לך באופן אישי (למרות שנראה לי שאת כבר יודעת את דעתי עליו...) בה ביי שחר ששונאת את אדון ברנע הלא נכבד בכלל! (אבל מתה על יהודה לוי!!!==> דההההה)

casperit

New member
נו בדיוק האופי-הדמות שלו!!!!!

הוא גונה מגידי את מאיה!!!!! את חושבת שהוא עושה את זה סתם????? יעל

אל תשכחי

שגם מאיה גנבה מכלנית את גידי ואנחנו עדיין אוהבות אותה. אווווווווו מייייייייי גאאאאאאאאאד אני כרגע הגנתי על אבנר???????? אני מדרדרת!!!!! נכנעתתתתת את צודקת אבנר רעעעעעעעעעעעעעע טעיתי מודה באשמהההההה איי האט אבנר==>עומר ברנע כנסי לאיי סי קיו!!!!!!

למעלה