סל תרופות מזל טוב לכל מי שזקוק .עכשיו בחדשות ערוץ 2 קפרה בפנים.בריאות ואריכות ימים לכולם.
ס סופיטל New member 29/3/06 #1 סל תרופות מזל טוב לכל מי שזקוק .עכשיו בחדשות ערוץ 2 קפרה בפנים.בריאות ואריכות ימים לכולם.
ס סופיטל New member 29/3/06 #3 קוצב מצטערת ,לא אמרו שום דבר על הקוצב. אבל זה לא אומר כלום. יכול להיות שהקוצב לא היה בחדשות מספיק ולכן לא הזכירו אותו.אפשר לנסות לברר באתר של משרד הבריאות.מקווה בשבילך שכן.
קוצב מצטערת ,לא אמרו שום דבר על הקוצב. אבל זה לא אומר כלום. יכול להיות שהקוצב לא היה בחדשות מספיק ולכן לא הזכירו אותו.אפשר לנסות לברר באתר של משרד הבריאות.מקווה בשבילך שכן.
ס סופיטל New member 30/3/06 #4 סל תרופות אופס, כנראה שקצת מיהרתי לשמוח ושכחתי פרט חשוב: צריך אישור של הממשלה.תחזיקו מעמד כולכם.
ר רפול אלצק New member 30/3/06 #5 נו...באמת ../images/Emo46.gif ואנחנו תלינו תקוות ברור שצריך להמתין לאישור הממשלה כאילו דה....כזה !
U uma5 New member 30/3/06 #9 ../images/Emo6.gifקוצב רפול כתוב בעתון קוצב וגאלי לטפול באפילפסיה בטוח בפנים וגם הקפרה זה מעודד אך השאלה כמה יקח עד שינתן האישור וזה יהיה רשום בקופ"ח הרבה ברכות
../images/Emo6.gifקוצב רפול כתוב בעתון קוצב וגאלי לטפול באפילפסיה בטוח בפנים וגם הקפרה זה מעודד אך השאלה כמה יקח עד שינתן האישור וזה יהיה רשום בקופ"ח הרבה ברכות
ר רפול אלצק New member 30/3/06 #10 עשית לי ת'יום ../images/Emo51.gif ושיהיה |בהצל לכולנו אולי עכשיו תיהיה תיקווה זו יכולה להיות ה-מתנה לחג הפסח רפי
עשית לי ת'יום ../images/Emo51.gif ושיהיה |בהצל לכולנו אולי עכשיו תיהיה תיקווה זו יכולה להיות ה-מתנה לחג הפסח רפי
U uma5 New member 30/3/06 #11 ../images/Emo140.gifמתנה פעם פסח היה ראש -השנה כך שזו מתנה לשנה טובה יותר כולנו עם תקווה
H Happy Poooo New member 30/3/06 #7 שלום../images/Emo184.gif זהו לינק לכתבה שבה מופיעות כל התרופות המחכות לאישור. תהיו בריאים! ולילה טוב http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/067/231.html Nani
שלום../images/Emo184.gif זהו לינק לכתבה שבה מופיעות כל התרופות המחכות לאישור. תהיו בריאים! ולילה טוב http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/067/231.html Nani
א אמא של דן New member 30/3/06 #12 ../images/Emo9.gifסוף סוף אישרו את הקפרה והקוצב מקווה שלא אצטרך לריב עם "כל העולם ובני הדודה שלו" כדי לקבל את הקפרה ואולי באמת הגיע הזמן לשקול את הקוצב ברצינות. בריאות לכולנו.
../images/Emo9.gifסוף סוף אישרו את הקפרה והקוצב מקווה שלא אצטרך לריב עם "כל העולם ובני הדודה שלו" כדי לקבל את הקפרה ואולי באמת הגיע הזמן לשקול את הקוצב ברצינות. בריאות לכולנו.