סל תרופות חדש../images/Emo184.gif ושאלה
בוקר טוב כולם! מה המצב אצלכם? לא הייתי פה הרבה זמן(יחסית) כי המחשב שלי עבר מקום ושולחן, והאינטר' עשה לו בעיות. אך לעניין שלשמו הגעתי - היום מתפרסמת במעריב כתבה גדולה על סל התרופות החדש ל-2005, הוא עוד לא אושר סופית, אבל זה בדרך - לפחות חלק, וכל תרופה וטיפול ברוכים אם הם מקלים ומטיבים עם החולים.
הקטגוריה הראשונה היא "תרופות חיוניות", כולל גם טיפולים
; השניה-"בעדיפות גבוהה יותר"; השלישית-"בעדיפות גבוהה", והרביעית-"בעדיפות חשובה". וכאן החלק החשוב: בחלק התרופות החיוניות מצויינת טכנולוגית טיפול אחת בשם "מזון תרופתי לחולי אפילפסיה". את הקשר לאפי' הבנתי אבל מישהו יודע מה זה בדיוק הטיפול המצוין לצד התרופות והטיפולים האחרים? דרך אגב, זה הטיפול היחיד, כולל תרופות, שראיתי בסל לאפי'. אולי פספסתי, לדעתי לא-וחבל
... בכל אופן, התלהבתי מחיבור האינט' שוב, אז כתבתי מגילה. כל טוב, תרגישו נפלא, והמשך חורף גשום ונהדר
!!! קוקו
.
בוקר טוב כולם! מה המצב אצלכם? לא הייתי פה הרבה זמן(יחסית) כי המחשב שלי עבר מקום ושולחן, והאינטר' עשה לו בעיות. אך לעניין שלשמו הגעתי - היום מתפרסמת במעריב כתבה גדולה על סל התרופות החדש ל-2005, הוא עוד לא אושר סופית, אבל זה בדרך - לפחות חלק, וכל תרופה וטיפול ברוכים אם הם מקלים ומטיבים עם החולים.