סל תרופות חדש
ושאלה

קוקו 28

New member
סל תרופות חדש../images/Emo184.gif ושאלה

בוקר טוב כולם! מה המצב אצלכם? לא הייתי פה הרבה זמן(יחסית) כי המחשב שלי עבר מקום ושולחן, והאינטר' עשה לו בעיות. אך לעניין שלשמו הגעתי - היום מתפרסמת במעריב כתבה גדולה על סל התרופות החדש ל-2005, הוא עוד לא אושר סופית, אבל זה בדרך - לפחות חלק, וכל תרופה וטיפול ברוכים אם הם מקלים ומטיבים עם החולים.
הקטגוריה הראשונה היא "תרופות חיוניות", כולל גם טיפולים
; השניה-"בעדיפות גבוהה יותר"; השלישית-"בעדיפות גבוהה", והרביעית-"בעדיפות חשובה". וכאן החלק החשוב: בחלק התרופות החיוניות מצויינת טכנולוגית טיפול אחת בשם "מזון תרופתי לחולי אפילפסיה". את הקשר לאפי' הבנתי אבל מישהו יודע מה זה בדיוק הטיפול המצוין לצד התרופות והטיפולים האחרים? דרך אגב, זה הטיפול היחיד, כולל תרופות, שראיתי בסל לאפי'. אולי פספסתי, לדעתי לא-וחבל
... בכל אופן, התלהבתי מחיבור האינט' שוב, אז כתבתי מגילה. כל טוב, תרגישו נפלא, והמשך חורף גשום ונהדר
!!! קוקו
.

קוקו 28

New member
קישור לכתבה? אם זו כוונתך,

אז אין לי מושג ירוק
איך עושים את זה. למי שבא להסביר - אני אשמח, אני מרגישה טמבלית למדי ומאותגרת פורומית...

הוספת קישור-

1.את צריכה למצוא את הכתבה. 2.ללחוץ על העתק בכתובת המופיעה במלבן. 3. לפתוח תגובה. 4.במקום בו כתוב 'מחרוזת מתוך ההודעה- קישור, למחוק את האותיות HTTP:// 5.ללחוץ על הדבק. 6.לכתוב בצד מול הכתובת מילה -למשל-בבקשה. 7.את אותה מילה בדיוק, בלי רווחים או גרש או כלום לכתוב בתוך ההודעה. 8. לשלוח. 9.לפתוח ולראות את המילה בצבע כחול! הצלחת
יום נעים קוקו

קוקו 28

New member
תודה, אבל הכתבה עדיין בעיתון...../images/Emo35.gif

מה עושים במקרה כזה? צריך לסרוק קודם, מן הסתם, ואז?...... תודה, ומצפה ל
מהיר, לפני שהעיתון יגיע ל
. ביי, קוקו.

קוקו...

מהרגע שחיים צירף את הקישור אין צורך לסרוק את הכתבה. עכשיו את יכולה לפתוח את הקישור שחיים צירף ולהעתיק את הדברים שלא הבנת בכתבה להודעה שלך ולשאול את מה שלא הבנת או את מה שמעניין אותך לשתף איתנו. אם אני לא טועה, קיים איפושהו בתפוז פורום לנסיונות, סביר להניח שחיים יודע שם תוכלי להתאמן על קישורים ושליחתם. בואי נראה מה חיים אומר.(חיים?
) בכל מקרה המון תודה על שהסבת את תשומת ליבנו אל הכתבה, אני באמת לא מבינה מה זה אוכל מיוחד לאנשים עם אפילפסיה, לא נתקלתי בזה בעבר, אולי אחרים רואים עוד דברים שכתובים במאמר. יום נעים וחמים שיהיה לך

קוקו 28

New member
אני לא מאותגרת עד כדי כך...../images/Emo4.gif

ההגיון הפשוט אומר, שאם יש קישור לא צריך לסרוק את הכתבה. כוונתי הייתה לכתבה שלא צרפו עדיין ולא סרקו - איך עושים את זה?... אם בא לך לענות, אני אשמח קשות
. ביי ויום נהדר, קר ומאושר
, קוקו.

למעלה