סל פיקניק...

גסטרו

New member
ו שתי איך את מסרבת לאחר מחמאה שכזו

לא חשוב איפה את גרה אני מתנדבת להסיע אותך הלוך ושוב . בואי !

anatc

New member
גם אני מהמסכימות...../images/Emo9.gif

וגם לולי... הטעם של ממרח הלימון הכבוש הזה...מממממ יאמי

ברוזונת

New member
לא הייתי אצלהם ברמת גן

הם עברו למגדלי זיו ברמת החייל.. לא יודעת להגיד אם השתנו דברים - אבל ניסיתי שם מגוון רחב של אנטי פסטי, זיתים, גריסיני (ו שתי לשאלתך), פלוטים - 3 סוגים, טרטופו, פוקצ'ות.. והכל היה מעולה!! כשנכנסתי למקום ידעתי שזה מקום שהולך להיות יקר (בשבילי..) - בנוסף לרשימה מעל נלקחו גם לבבות ארטישוק בקונפי שום, פורצ'יני עם חתיכות פטריות פורצ'יני וכל מיני שוקולדים של ולרונה.. היחס החם של מוטי היה בהחלט כיפי, רוני היה סבלני להסביר על כל דבר..

SimpleAim

New member
אהבתי מאוד את צ'נקולו

והיה לי חבל נורא שנסגרה (למה???)- מקום נעים, טעים ולא יקר. (ובמקומה הגיעה שורו - שבפעם האחת שביקרתי בה השאירה לי טעם רע מאוד בפה) האם יש המשכיות כלשהי ברונימוטי?

ח ר ו ב

New member
פשוט,

נגמר לרוני, הטירוף של עבודה במסעדה מסביב לשעון. אצלי הביקור בשורו היה חיובי ,בחודש הראשון להחלפה. רונימוטי היא היום מעדניה לפסטה רטבים ועוד.

פ ו ל ק ע

New member
יש המשכיות ועוד איך

בעיקרון אפשר לאכול שם בצהריים את אותו אוכל בדיוק - מלבד מנה אחת או שתיים של בשר שהוגשו במסעדה. כל מנות הפסטה, אנטיפסטי וכד' - נמצאות שם.

מתי עברו? בסביבות ראש השנה..

נסענו להצטייד באנטיפסטי לקראת אירוע ועד שמצאנו מקום חנייה שם גילינו שעברו לרמת החייל. לא התעצלנו ונסענו לרמת החייל רק לגלות שהם עדיין בשיפוצים והמקום לא נפתח. כאמור בחודש ספטמבר. היום כבר פתוח. הפסטה שלהם מעולה.

מרשמלית

New member
ג'סיקה מדהימה...../images/Emo99.gif

אני הזמנתי אצלה סלסלה של פיקניק והיה פשוט מעולה. הכריכים הקטנים בצורה של הלב לגבי המילוי יש אפשרות של בחירה, היא בהחלטת מתייעצת עם הלקוח ומשתדלת לקלוע לטעמים של בני הזוג. מקלות לחם בטעמים שהגיעו חמים מיטבלים למקלות 5 מיטבלים בטעמים שונים - גם כאן אפשר לגוון בטעמי המיטבלים. סלט ירקות שיפודי ירקות ברוטב תפוזים - היה טרי וטעים. סלסלה קטנה עם פירות מיוחדים - קיווי, מנגו, ליצ'י, חצי אננס חתוך, פלחי ענבים ופגו'יה טרי קר וחתוך נפלא. בקבוק יין עם 2 כוסות, מפה אדומה עם נרות (אפילו גפרורים היו שם) הקינוח - 2 מרנג בצורה לב בתוספת רוטב תות מדהים וקצפת (שרק הדימיון הפרוע ידריך אותכם מה לעשות בא....) והכל ארוז פשוט נהדר והחשיבה על הפרטים הקטנים באמת עושה את הסל הזה לנהדר. מפיות וסכום חד פעמי היו גם. יש אפשרות לבחירת כמה סוגי סלים גדולים וקטנים. יש לה אתר נהדר והבחורה עצמה מקסימה. לבן-הזוג שלי הייתה הפתעה מדהימה! (נ)ועה

למעלה