סל הריון לגבר

zohare1

New member
סל הריון לגבר

שלום,

אני ואישתי חברים בקופות חולים שונות. לשנינו גם ביטוחים משלימים בקופות. בשתי התוכניות סל הריון. והשאלה היא זו - אם אנו ממצים את תקרת החזר על בדיקות שאינן בסל בקופה בה אישתי חברה, האם אפשר לנצל את ההחזרים שמפורטים בתוכנית שלי? למען הסר ספק, אני לא מתכוון להחזר כפול בגיל אותה הוצאה, דבר שאני יודע שאינו חוקי, אלא לכיסוי בדיקות נוספות.

תודה

כדאי לך לבדוק מול הביטוח המשלים

למרות שאני משוכנעת שהם לא יאשרו בקשה מהסוג הזה. בעבר עבדתי במרפאת שיניים של הכללית בה מגיע פעם בשנה לכל מי שיש ביטוח פלטינום - ניקוי אבן אצל שיננית חינם.
אני זוכרת שהיו בקשות של זוגות כאשר האחד כבר ניצל את הזכות שלו והשני רצה לתת לו את זו המגיעה לו במקומו, זה לא הותר.

sunshine759

New member
קורס הכנה ללידה

בעלי בלאומית והם מחזירים כסף על קורס הכנה ללידה, בשום מקום לא כתוב רק לאישה. התקשרנו למוקד שלהם פעמיים, ופעמיים הם אמרו שאין החזר לבעל. ביקשתי שיבדקו שוב, חזרתי על הבקשה עשר פעמים בצורה נחמדה. בפעם העשירית היא הסכימה ללכת סוף סוף ללכת לבדוק ומצאה שמגיע החזר גם לגבר! בעלי הלך גם לברר איתם אישית בקופה. גם שם פקידות הראשונות אמרו אין החזר לגבר, ובסוף המנהלת משרד אישרה שגם לגבר מגיע החזר, כמובן צריך את הקבלה המקורית ושהאשה לא קיבלה עליה החזר (במכבי אין החזר אז אני לא אקבל).
אני לא מאמינה שעל בדיקות שהאישה עושה יחזירו לך כסף, אבל תמיד שווה לבדוק. בכל אופן בכל דבר שאתה נוכח בטוח תתעקש ותבדוק אלף פעם!!!!

לא

במכבי כתוב במפורש שמדובר רק על זכאות לאשה, גם בכללית פלטינום מודגש שמדובר על "מבוטחת"

למעלה