סלקום TV-הסטירה השלישית....אזהרה !!!

סלקום TV-הסטירה השלישית....אזהרה !!!

מפרסם גם כאן את הסיפור העצוב שלי איתם , לצרכי תיעוד ואזהרת גולשים המחפשים מידע :
לאור מעבר דירה , ולמרות שתי הסטירות שחטפתי מחברה זו בעבר , החלטנו לנסות אותם בטלוויזיה בלבד , ללא סלולאר או תקשורת קווית.
17.7 תיאום לאספקת הציוד והתקנתו בבית החדש ע"י טכנאי.הוזמן ל28.08.2016
18.7 מתקשר טכנאי " אחי אני תוך חצי שעה אצלך ".... ( טרם קבלתי את הדירה עדיין )....ניחא,טעות...טלפונים ותיאום מחדש ליום המבוקש.
28.07 היום הגדול...ממתינים,וממתינים....נאדא...מתחיל בשעות הערב ( לאחר שניתן להם הרבה זמן מעבר לתיאום להגיע אפילו באיחור ),מרתון טלפונים לשירות הלקוחות ומתחילים סיפורי הבדים הסטנדרטיים..בסופו של "מאבק" טלפוני והתעקשות,ולאחר שהנציגות שלהם אישרו ש"פישלו" ואני זכאי לפיצוי כספי,תואמה התקנה למחרת היום.
29.07 בשעה טובה ומוצלחת ( למרות האיחור באותו יום ) הותקן...
30.7 מתחילות התקלות ואיתן השיחות בעלות ההמתנה ההזוייה לתמיכה טכנית / שרות לקוחות...אז נתברר לנו כי הפרסומים בפייסבוק אודות השירות האיום שלהם נכונים ואמיתיים...זמן המענה שלהם הזוי ובלתי סביר בעליל,בשום אמצעי קשר.נשלחות אליך הודעות SMS שקריות "ניסינו להשיגך" ( מה שאינו נכון בעליל ),אין קליטת אינטרנט ובפועל צופים בערוצי עידן פלוס בלבד..הופננו למרכז שירות להחלפה פיזית של ממיר תקול ( שזו חווה בפני עצמה בסניף שלהם בתלפיות בירושלים ),ניסיון לחברו בליווי תמיכה טכנית והופ....שוב כל יתר הממירים אינם משדרים וחזרנו לעידן פלוס בלבד...
הבנו את העניין,החלטנו לנתק מגע..תואם איסוף ציוד ע"י נציג שלהם וניתוק ליום 08.08,וכמו ביום ההתקנה הראשון,גם הפעם למרות שאשתי המתינה להם כל היום בבית,לא הגיעו.כמובן אישרו טלפונית שהיתה "תקלה " ותואם,שנית,איסוף הציוד יום למחרת.
09.08 בשעה טובה ומוצלחת נפטרנו מהציוד אבל לא מהם...
כמובן שקבלנו חשבונית לתשלום ( למרות שהניתוק בוצע תוך 10 ימים במסגרת חודש הניסיון חינם שניתן לנו ),שבוטלה לבסוף אבל גם אחרי מאבק עימם.
כל דרישות הפיצוי שלנו נדחו בטענות הזוייות,מבחינתם הם צודקים ולנו,למרות השחתת זממנו ועגמת הנפש , לא מגיע שום פיצוי.
איזה מזל שהכול כמובן מתועד היטב ומוקלט...
אני,כצרכן,את מאבקי עימם ממשיך כמובן במישורים אחרים נוספים , אבל ראוי שיידעו מתעניינם פוטנציאליים בשירותים שלהם , לאיזה רמת / איכות שירות עליהם לצפות.

puptits

New member
גם אני בסלקום טלויזיה בלבד

היי ניר,

אני כשנה עם סלקום טיוי, מרוצה עד הגג מהמוצר ומהתוכן, מתאים בול לצרכים במחיר 99 ש"ח
לשמחתי לא נזקקתי לשירות, כי מזה אני חושש...בדיוק מהחוויות שתיארת
&nbsp
רק דבר אחד אני יודע וזוכר כל הזמן
תפקודו התקין של הממיר תלוי אינטרנט מהיר ויציב, כל עוד זה לא מתקיים, חוטפים "ניתוקים" ונותרים עם עידן פלוס, שכידוע אינו תלוי האינטרנט...
&nbsp
אני, בכנות, חוטף מדי שבוע ניתוק או שניים מהממיר ונותר כפי שתיארת עם עידן פלוס
ואני גם יודע שזה בגלל הראוטר שלי, של בזק, שנמצא בממ"ד וכבר למדתי לעשות לו ריסט או לממיר של סלקום וכך לא צריך את השירות של סלקום.
&nbsp
בסוף, סלקום לא יכולים לפתור בעיות תקשורת ואינטרנט
אם האינטרנט יציב ורציף, אין שום תקלה.

צודק . צריך אינטרנט 100M

לי יש שרות כמו שמספק סלקום . כ300 ערוצים ותחנות TV

מתאילנד . אישתי תיילנדית . קליטה מעולה איכות תמונה HD
ללא תקלות וולא פריזים . במחיר של 8$ לחודש .
הייתה תקלה באינטרנט של הוט המהירות ירדה ל30 M היו פריזים התמונה
כי גם מחובר מחשב וHI FI אחרי כמה שיחות עים הוט, הכול תוקן באינטר נט
וקולטים מעולה מתיילנד מרחק של 5 אלף ק"מ

רוב הזמן נח

Well-known member
אני מנוי לשרות קודי

אתה משלם לאינטרנט והקודי והערוצים שלו מגיעים בחינם

15M אינטרנט מספיקים בהחלט בשביל זה.
יש בשרות הזה כמעט כל סרט או סדרה ששודרה אי פעם. פשוט תבחר מה שאתה רוצה לראות וצפה. לחלק מהסרטים והסדרות יש אפילו קיבצי כתוביות שאפשר דרך התוכנה להוסיף אותם.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

אין דבר כזה ערוצים בחינם

למי אתה משלם ??? לאינטרנט מה זה איטנטרנט?
מישהוא גונב . ומוכר לך את הגנבה בזול .
זה כמו שיתוף לווינים . אחד מחובר חוקי . ומפיץ את הסחורה תמורת כסף שהוא מקבל . לפי דעתע ימצא פיתרון לגנבה בקודי . פיתרון טכני . שלט ניתן להפיץ חינם

רוב הזמן נח

Well-known member
למה אין? עידן פלוס זה ערוצים בחינם

והערוצים באלה גם משודרים באינטרנט.
יש בעולם עוד כל מיני ערוצים שמועברים בחינם. יתכן שחלקם מוגבלים לשידור באותו איזור. אבל כולם היום משתמשים בפרוקסי כאילו הם ממדינה אחרת ואז הם כן יכולים לצפות בהם.

יתכן שחלק מהערוצים בקודי מועברים בשיטה שציינת. אבל אני לא יודע בוודאות על מצב כזה שמישהו, נגיד בארצות הברית, מנוי לאיזה שרות טלויזיה ואז הוא ממנו מעביר את הערוצים חינם באינטרנט לכל מי שרוצה.

אבל אני מכיר תוסף ענן בקודי שלפי מה שהבנתי כל אחד יכול להוסיף בו ערוצים שהוא נתקל בהם. הבעיה שכל הזמן הערוצים האלה נופלים וצריך לחפש שם לינקים חדשים לאותם ערוצים.

יש למשל ערוץ שמשדר סיינפלד 24 שעות ביממה. או חברים או כל סדרה אחרת.
אבל לדעתי בצפיה בסדרות האלה ערוץ זה משהו מאוד לא טוב. עדיף למצא (ויש) תוספים של VOD לסדרות האלה.

לפני שנולד קודי

יש שיתוף ערוצים הלוויין . היום אפשר ליראות את ערוצי יס . בתמורת 30 ש"ח לחודש
צריך רק צלחת לוויין . וממיר שמחובר לאינטרנט . ובחור אחד מחובר חוקי . והוא מפיץ את הקודים בתשלום שמשלשל לכיסו . וחברת יס מפסידה לקוחות .

יש ערוצים בחינם בעולם . ואפשר ליראות . אבל הציבור רוצה ליראות חבילות בתשלום , ללא תשלום . ואת זה יש בקודי . וכניראה שחברות הסרטים ישימו לזה סוך

רוב הזמן נח

Well-known member
לפני קודי היה טורנט ושרתי ההורדות ואתרי הצפיה הישירה..

בעצם טורנט ושרתי ההורדות ואתרי צפיה יש גם היום.
ולפני זה היה אימיול. בעצם אימיול אפילו שנחשב ישן פועל ואפשר להשתמש בו גם היום.
ולפני אימיול היה קאזה (שלא נראה לי שפועל היום) ולפני קאזה היה...

ובין כל אלה יש גם עוד כל מיני תוכנות פחות מוכרות.

חברות הסרטים ניסו תמיד לשים לזה סוף ולא הצליחו.

prizman

New member
קרמר? תלמד יותר על המאה ה 21.

כל חיבורי האינטרנט שלי הם חינם וכבר כתבתי לך איך לעשות את זה.
העובדה שאתה מסרב ללמוד את הדברים זו בעיה אחרת.

פריזמן . אחרי שגמרתי

עם פירטיות בכבלים
חזרתי בתשובה . ואני משלם עבור כול צפייה . כולל 14$ לחודש עבור SO שצופה בערוצים ותוכניות בידור מתיילנד . יש מיצווה לזכות את הרבים . לייראות הכול חינם . זה לחתוך את הענף שיושבים עלו . שבת שלום ומסורך

פריזמן . והכול החינם זה ..

HD או UHD . הרי השקעתה בTV הטובה ביותר שיש בשוק .
אצלי לא HD לא קונה גם חינם

רוב הזמן נח

Well-known member
בקודי ובטורנט יש הרבה HD

וה-HD שיש בטורנט עולה על איכות ה-HD של יס והוט.
&nbsp

תודה על המידע

הזמנתי מאי ביי סטרימר . K1 רזלוציה UHD 4K להחליף את הממיר ROKU1
יש בו גם עידן+ וגם ממיר לוויני 4K . נעדן מה העליתי בחכתי

רוב הזמן נח

Well-known member
4K עדיין חדש יחסית

ברגע שיצאו הרבה סרטים וסדרות ב 4K
ויתחילו להמכר כרטיסי מסך למחשב וטלויזיות של 4K כמשהו סטנדרטי כמו שהיום עם 1080P
אז גם בקודי וטורנט יהיה המון חומר ב-
4K

prizman

New member
לא יודע לגבי סדרות ישראליות

כל הסרטים שיוצאים היום הם ה 4K
זה הסטנדרט . אולי לא בישראל אבל בעולם.

אתה כותב :

יהייה הרבה חומר ב4K

ומה יוצא לחברות שמעבירות את החומר ללא תשלום ? מעניין ?
רק הצופים מרויחים מיזה .

prizman

New member
זו שאלה שמעניינת גם אותי.

שאל מדוע אנשים מעלים כתוביות בעברית לרשת?
כנראה בגלל שהם נחמדים. אין סיבה אחרת. הם לא מקבלים כסף עבור זה.
את הסרטים מעלות חברות שמאמינות שהכל צריך להיות זמין לכולם.
על פרוייקט בן יהודה שמעת?
העולם היום שונה קרמר.

פריזמן . לזה קוראים לזכות את הרבים

אתה טועה טעות חמורה . החברות לא מעלות את הסרטים . אולי סרטים ישנים במיסגרת תחנות TV . הייתר זה הפצה פירטית של סרטים חדשים .

בשנות ה80 כאשר הייה רק מכשיר וידאו . הייתה תופעה ,
כאשר הופץ סרט בקולנוע כמו רוקי 1 . היו באים למסריט של בית הקולנוע

משחדים אותו בכסף . ומבקשים לצלם את הסרט רוקי 1 . ב2 בליילה הוא הייה מקרין את הסרט . באולם הייתה מצלמה שצילמה את הסרט . ומיד היו מאות העתקים של הסרט בסיפריות הוידו בגרושים .

ראה כאן על גנבה בתור דוגמה http://www.geektime.co.il/sdarot-website-is-down/   . בכול מקום גונבים ומרמים . השבוע הראו בישראל בערוץ 10 איך מזייפים משקאות חריפים . כמו ודדקה . ועוד

למעלה