סלקום חו"ל

סלקום חו"ל

מבית גיתם BBDO קרדיטים: סמנכ"ל קריאייטיב: אסי שביט ארט: משה סייקביץ' קופי: שחר קיקוס

צימט

New member
הנחה,אנחה או ענחה?

הלקוח מכובד, משרד הפרסום מכובד והתוצר? מה זה משחק המילים הזה? קופי של מזכיר בקיבוץ שחושב שהביא מספרת של רונאלדיניו או מינימום איזה וולה של רוברטו קרלוס. חשבתי שמשחקי מילים כאלה כבר חלפו מהעולם. כנראה שפסח מביא איתו עצירות גם בקריאייטיב

בתור בן גאה לתנועה הקיבוצית

אני חייב למחות ולהביע את חמתי על עולם המטאפורות שלך. אני מבקש להניח למזכירי הקיבוץ לאלתר. הפרסומת לעומת זאת חלשה ביותר. לא יודע, אבל נדמה לי שנורא אוהבים פה משחקי מילים בזמן האחרון ובעייני זה קופ-אאוט. אני אזהר עם הדימוי, אבל כל ילד יכול למצוא משחק מילים ורק במקרים נדירים זה מתלבש טוב.

TIC

New member
זה אפילו לא משחק מילים.

שמישהו יסביר לי מה קורה פה? למה יש לי תחושה שעושים לי "המופע של טרומן" ועושים כאלה פרסומות רק כדי לראות איך אגיב כשאראה אותן? TIC.

10יוסי10

New member
תפסיקו להיות כאלה רציניים, טוב?

לא שאני חושב שיש כאן סרט מדהים. ממש לא. אבל לפני שצועקים "משחק מילים" תבדקו טוב טוב מה הבריף. נכון, יש משהו מאד מטופש (אפילו עצלני...) בסרט הזה, אבל אני חושב שיחסית לבריף משעמם (70% הנחה מחו"ל) יש פה פתרון קריאטיבי לא רע. סרט שלא לוקח את עצמו יותר מידי ברצינות ובסך-הכל מנסה לבדר.

MooHoo

New member
רעיון קריאיטיבי?

אתה רציני? טוב שלא הראו איש בחוף הים עם דלי חול צועק "אני מתקשר מחול" ואז הקריין אומר "צריך להתקשר מחו"ל, לא מחול" בחייאת, זה לא רעיון ובטח שלא קריאיטיבי.

10יוסי10

New member
תרגיעו ותנוחו...

חבל שלא קראתם מה כתבתי, לפני שהתחלתם לצווח ולצרוח.

MaleMan

New member
יוסי???? זה אתה ????

אתה בטוח שאף אחד לא השתלט לך על הניק? גם את השוקולד של ראובני הגדרת כ"לא רע" ועכשיו זה? היית צריך לעצור ב"פתרון עצלני". כי זה בדיוק מה שהסרט הזה. משחק מילים גרוע בשקל. נו טוב, שקל ותשעים. אבל לא יותר.

ALL IN

New member
מה זה ה....

משחק מילים הזה? נותנים הנחה אז משמיעים אנחה? אם אומר גאוני, דעו שזה בציניות. מאסי שביט ציפיתי להרבה יותר.

למעלה